Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona - o histero ani slowa? Ja dzis na szkole rodzenia gadalam z dziewczyna, ktora zaszla dokladnie tak, jak ja w cyklu z histero... nie wiem dlaczego lekarze jakos pomijaja to badanie. W niektorych krajach robi sie je przed in vitro, zeby zwiekszyc szanse na powodzenie.
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Nona clo plus dupek,wierzę w jego moc,mam dwójkę dzięki nim
Super szybko drożność, tak to można działać teraz tylko jeszcze więcej sexu!
Niezapominajko ale się macie z tym..ale u nas zauważyłam od kilku dni spore ulewanie (A było i u Poli ale na wczesnym bardzo etapie) i teraz pytanie skąd to. Tak samo taka skorupka nad stópka. Myślę,że alergia tylko krowie odstawiłam...
Co do to bardzo się cieszę i nie chce chwalić głośno ale i u mnie wyczulam temat i się udało! 💪😁Nona lubi tę wiadomość
-
Z tego co czytalam przed swoja histero, to lekarze u nas omijaja ja w leczeniu nieplodnosci, co jest bledem. Ja nie mialam przeslanek, a byl polip, z ktorym nigdy bym nie zaszla w ciaze. Jak lezalam w szpitalu za drugim razem, to jedna z lekarek powiedziala mi, ze czasem pomaga samo badanie, bo dziala na zasadzie „przeczyszczenia” jak czesto hsg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 20:14
Magda - mbc, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemka zgadzam się z tobą, ja też myślę że po histero mi się udało, co prawda po 4ech mcach ale jednak...były zrosty które bardzo utrudniają A czasami uniemożliwiają zapłodnienie lub zagniezdzenie.
Co do clo to moja gin mówi że teraz raczej przepisuje się letrozol bo clo sciencza endometrium A letrozol nie... i nie ma takich skutków ubocznych, tak samo moja przepisalam mi "nowoczesniejszy" progesteron besins, dupka brałam tylko przez 1 cykl. Ale jeśli nie masz problemów z Endo to może clo będzie okNona, Nikodemka lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona - u mnie tylko jeden lekarz widzial potrzebe, na szczescie Ale juz jestem ciii... mam nadzieje, ze pokazesz nam zaraz dwie tluste krechy i nic juz nie bedziesz musiala planowac 💪
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny