Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:POPRAWILAM bETI NA NORMY DLA MOJEGO WIEKU DO dhea-s
JEST OK
widze ze jest tez juz prolaktyna -jest za duza. W pierwszej ciazy bralam bromergon, czulam sie po nim ok, prolaktyna ladnie spadla. Zapytam dzis gina o to.
Prolaktyna 48,60 ng/ml 4,79 23,30 HNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Megs, wystaw dziada na noc na balkon! Przytulam.
Lami, Biegajaca strasznie mi przykro z powodu Waszych coreczek.
Mam nadzieje, ze Nini przestanie miec problemy z brzuszkiem a Haneczka szybko wyjdzie do domu.
Kark, nie obrazaj sie. Daj znac jak Julian!
Co do rozstepow, to mnie sie wydaje, ze to jest genetyka, jak wasze mamy w ciazy mialy, to wy tez bedziecie mialy. Ja za dzieciaka mialam mase od szybkiego wzrostu w ciazy zadnego, a nie smarowalam sie jakos wielce specjalnie.
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nona wrote:dzieki Magda za info o testosteronie, nie wiedzialam.
No i prolaktyna tez zaburza.
Z tego co pamietam sam obraz jajnikow masz okej, bo nie mowilas nigdy o pco/pcosWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 15:28
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nie załapałam się na fotkę Oliwkowa 😞😞
W następnym tygodniu kupie ten Elancyl, dzięki ❤️
A i Nona chciałabym Ci tu oficjalnie BARDZO PODZIĘKOWAĆ za wszystkie materiały i linki dotyczące zdrowego snu. Jeszcze nie nauczyliśmy się zasypiać samemu, ale ja jeszcze gotowa na to nie jestem. Rozkoszuję się tym, co teraz mam. Mój dzieć śpi pięknie, bo pilnuję jego czasów czuwania, by nie były za długie. I jest szczęśliwym, wyspany dzieckiem. A wiesz ja myślałam ze on płacze bo głodny a on był śpiący i odwrotnie a dzięki Twoim notatkom wszystko sobie ułożyłam i Aleksander jest szczęśliwy! Jeszcze raz bardzo Ci NONA DZIĘKUJĘ! I dziękuję Wam dziewczyny za każda pomoc jaka od Was otrzymuję, za wsparcie z kp i w ogóle no za wszystko ❤️Nona, alex0806, talku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez chyba sobie powinnam zrobic te badania rozne, ostatnio robilam z rok temu... chyba na poczatku przyszlego cyklu zrobie
Ta prolaktyna to sie roznie wydziea ja raz mialam w dolnej granicy normy, potem po roku w gornej, a potem po pol roku w polowie. A niczego nie bralam.
Moja gin kiedys mnie poinstruowala, ze przed nadaniem poziomu prolaktyny nie mozna wspolzyc, w tym piescic sutkow 😂, pic alko, a przed badaniem byc zrelaksowanym i posiedziec min kwadrans.
W kazdym razie zastanawiam sie tez, czy by mi dostinex nie pomogl, no zobaczymy, zbadam sobie za miesiac
Dziewczyny, wspolczuje problemow z babasami Waszymi, mam nadzieje, ze wszystko szybko minie a te jedzeniowe kwestie przejsciowe.
I oby Hania szybko wyzdrowiala:)II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny