Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A jak szukalam komody to stary musial mi panel wymontowac z podlogi,zeby sprawdzic czy komoda do podlogi pasuje hahahahhah
Takze nie wiem czy mnie ktoras przebijeMagda - mbc, Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Madzia dzięki ❤
Beti - nie mam jeszcze ani liska ani krzesełka 😋 lisek będzie na dniach pewnie, a krzesełko stokke za jakieś 2 msc.
Co do bujaczka/lezaczka - ja kupiłam babybjorn. Na listopadowkach robi furore, dzieci go uwielbiaja. Moj syn nie bardzo. Siedzi w nim jak za kare 🤦♀️ ale spędza w nim max 5 min na dzień jak matka chce odgrzać obiad 😁
Anionka mój ten drugi lisek 😊
Kupilas nowy ? -
alex0806 wrote:Czy to strokke to coś co znalazłam za ok 1000 zl? Szaleństwo 🤣😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 20:26
Lami, sunshine 03 v.2.0, Nona lubią tę wiadomość
-
Beti tak, kupilam nowy. Ja zreszta chyba wszystko kupuje nowe z rzeczy - taki typ człowieka ze mnie 😁 mam babybjorn bliss mesh granatowy - kupiłam na promce za 530 zl, gdzie uzywki kosztuja na olx 400-500 zl.
Edit. A nie sorry ten dokladnie rodzaj to niektorzy za 600 zeta wystawiaja 😳 haha jeszcze zarobie 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 20:33
Beti82, Lami lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:A jak szukalam komody to stary musial mi panel wymontowac z podlogi,zeby sprawdzic czy komoda do podlogi pasuje hahahahhah
Takze nie wiem czy mnie ktoras przebije
bawelniane serwety na moim slubie (te co sie kladzie na kolana jak sie je) byly DOKLADNIE w kolorze moich zaproszen.
PRZEBIJ TO! 🤣Lami, Beti82, Słoneczko123, Nona, Meggs, madziorek86, talku, Pestkaa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny a u mnie od wczoraj zatrucie pokarmowe i goraczka 37,85, dawno tak zle sie nie czulam a jutro po poludniu mam jechac w delegacje, sama i raczej nikt nie moze mnie zastapic:( masakra. Trzymajcie kciuki, zeby jutro rano bylo ze mną ok.
Jak wyzdrowieje to zjem paczka, ale jednegoII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja kupilam uzywke w lux stanie, ale faktycznie przez to niewiele tansze niz nowe. Ale mi psowalo, bo zamknelam sie w kwocie samego nowego krzeselka, a dokupilam ten newbornset i pokrowiec do niego.
Krzeselka sprzedawac nie zamierzam. Moja chrzesnica uzywa tego krzeselka po swoim wujku (jest szwajcarem 😉). Takze krzeslo na latatalku lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Te ceny kosmiczne faktycznie. Dla Oliwii kupiłam ładne krzesełko, pasowało mi do mebli i wgl. Ale okazało się, że dramat, niewygodne, ciężkie. U dziadków mamy ikea i takie też kupię do domu. Super nam się sprawdza.
O tłusty czwartek to mogę startować w zawodach 😁 ale nie ma oszukiwania, 1 pączek to 1 wielki, tłusty pączek. Znajoma robi pączki i jak je zobaczyłam to prychłam, małe pączusie 😋
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Nona wrote:Z meblami mam tak że zamawiam na wymiar u stolarza, architekt rysuje, stolarz robi, taki fetysz, sklepowe mi się nie podobają. Komodę dla córki też wydziwialam że stolarzem
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona pudding chia robiłam dosyć często, głównie przed ciążą teraz jakoś nie mam weny, jem gotowe produkty
ale smaczne, ja bardzo lubię, z różnymi owocami robiłam szczególnie latem
Alex ja planuję karmić początkowo na kolanach, dziecko przodem do mnie. A ja siedzę pod ścianą, ewentualnie na kanapie, a kolana oparte o taborecik.
Potem najprawdopodobniej ikea antilop z wkładką i podnóżkiem z allegro.
Choruję też na stokke, jak Meggs, ale mąż mnie chyba wydziedziczy, jakby się dowiedział, ile ono kosztuje, haha
Beti z zakupem leżaczka/bujaczka poczekałabym do czasu po porodzie. Zazwyczaj i tak zaczyna się przydawać około miesiąca życia dziecka. My nie mamy i wiem, że średnio by się przydał, bo moje dziecko jest takie ruchliwe, że w uwięzi jest nieszczęśliwe czy to chusta, czy to bujak dla niego lepsza mata więc tylko bym wydała kasę w błoto
w foteliku samochodowym też nie chce siedzieć nawet sekundy, dopiero jak się jedzie autem to jest ok lub wezmie do reki i go buja
Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Magda serwety wygrały.
Mój mąż ma skarpety ułożone w komodzie odcieniami. Nie kolorami, odcieniami.
Prasujemy ścierki do naczyń, bokserki.
Mnie kręci wykręcanie rury odpływu od umywalki i wyciąganie tych włosów i szlamu.
Która jeszcze nie jest normalna tutaj?
oborze, tez wykręcam!
Nona, skarpetki męża wygrały jednak 🙃
Scierki prasuje, majtek nie 🤷🏻♀️Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nona to ja jestem chpd bo ani nie prasuje po praniu, ani skarpet nie składam tylko wrzucam staremu do szafki 😂 a rurę to ja czyszczę, ale w brodziku
Nona lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
O tak scierki tez prasuje i posciel hahah
Lami kolezance schody ktos robil wyszedl nie taki kolor jak jej sie wydawalo ,ze wyjdzie i facet musial to skrobac hahahah
Ja bym chetnie dala komus do zrobienia komode albo lozeczko ale nie mam takiej zaufanej osoby a szukac w ciemno nie chceNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny