Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Od kwietnia powrót. Mąż pracuje na 3 zmiany, ale blisko domu, mogę się w miarę pod niego ustawić, na 3 godziny będzie przychodzić teściowa... No jakoś trzeba to ogarnąć, w sumie od sierpnia też był taki sam plan, tylko się po prostu wszystko przyspieszyło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Błagam! Glukoza jest paskudna, dlatego ja piłam duszkiem, a w tym tygodniu mnie czeka krzywa... Ble...😫😫
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie robię drożdżowe z kruszonką mm,mam smaka na kawałeczek
A moja przyjaciółka rodzi !! Monia Ty pamiętasz CHYBA Sury? Aaaa ,wyczekana ciąża,wyczekany poród . Normalnie ciary mam!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 10:19
alex0806, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Glukoza blee, przez godzinę walczyłam żeby jej nie oddać. Cytrynową miałam.
My dzisiaj gości mamy, przychodzi koleżanka z 7 miesięczną córką. Ciekawe jak Laura dzisiaj się będzie zachowywać. Spała do 6.40, zjadła po 7 i padła. Spałyśmy do 9 🤦♀️🤦♀️ ostatni raz to w ciąży tak długo spałamNona, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wczoraj czulam sie jak totalny nieogar, czytajac, ze wszystko prasujecie i dobieracie pod kolor, a dzis czuje sie wyjatkowa razem z Fiorella, bo mi glukoza smakowala do tego stopnia, czasem lapie sie na tym, ze mam na nią ochotę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 11:03
Nona, Słoneczko123, Beti82, fiorella82, madziorek86, Izape_91, alex0806, Malinowa91, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny