Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona, Cabrera, madziorek86, Meggs, Słoneczko123, Cytrynowy sok, alex0806, Beti82, Ani0nka, Lami, Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLami, my mamy headcare (Stachu na początku układał główkę tylko w jedna stronę), nie użyliśmy ani razu, bo mu jakos tak wysoko (i wydaje mi się ze niewygodnie).
Spróbujemy jeszcze jedno podejście, a jak nam nie przypasuje, to możemy się dogadać 😊 mamy rozmiar L -
Słoneczko123 wrote:Czy ktoś oprócz mnie wizytuje w tym tygodniu? W piątek mam usg III trymestru. Wybije mi wtedy 30 tc, więc zrobię Wam aktualizację brzuszkową i mam nadzieję, że będę też miała ładne zdjęcie Malucha 😊
Ja dzisiaj! Ale w Medicoverze wizyta, raczej taka po zwolnienie lekarskie, po skierowanie na badania itp.
A w sobotę w końcu mam nadzieję dotrzeć do mojej doktor, bo prędzej urodzę niż się z nią spotkam jak to tak będzie szło.
Chociaż mimo że wizyta w Medicover to liczę, że coś ten doktorek pomierzy, posprawdza przecież nie wie że idę też prywatnie.
Nikodemko, dlatego ja się wczoraj nic nie odzywałam jak tutaj laski zaszalały z prasowaniem majtek.
Ja prasuje tylko koszule...
Nawet chciałam uniknąć prasowania rzeczy dziecka ale nawet moja niepasująca mama mi je kazała prasować, więc cierpię i prasuje.
Wczoraj razem z M spakowaliśmy walizkę do szpitala. O dziwo mam w niej jeszcze sporo miejsca. Zarówno w części dla siebie jak i dla dziecka.
No i mi też glukoza smakowała.
Fiorellko, ja rano byłam tez w laboratorium Medico. Może się minęłyśmy. Jeździsz na Ruczaj czy ja Podgórską?Nona, Słoneczko123, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzeba być eko, nie można prasować zbyt wiele!😁
Moja mama zawsze urządza sobie akcje prasowanie i prasuje wszystko! Rozkłada wielki stół na którym ma koc i jedzie z całą sterta prania. A ja nie wiem po co :p serio. I tak te rzeczy się wymna w szafie i tak. Mąż sam sobie prasuje koszule do pracy rano, więc z tym mam spokój, choć moja mama by powiedziała że mam mężowi wyprasowac😄ona chyba uważa że nie jestem zbyt dobra żona :p
Prasowania na człowieku nie praktykuje! Brzmi to dość niebezpiecznieBeti82, talku, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Słoneczko123 wrote:Talku, też dzisiaj idę, ale gina na nfz na kontrolę po szpitalu, bo w wypisie jest, że 'za 5 dni' ma być. No i po receptę w sumie, do reszty jest mi on niepotrzebny 😀 Ale i tak zmieniłam teraz ginekologa na nfz, bo tamta babka to wszystko olewała.. Mam nadzieję, że tan okaże się w porządku.
Edit. Proszę o kciuki, żeby mi się brzuch nie spiął zanim dojadę do przychodni, bo muszę jechać sama autem i ostatnio bardzo mnie to stresuje..
Ja właśnie też na taką kontrolę po szpitalu.
A normalna wizyta w sobotę.
Chciałabym bardzo wrócić do fitnessu jeszcze przed porodem na te ostatnie parę razy więc mam nadzieję że wszytsko tam u mnie pozamykane i dostanę zielone światło
Trzymam kciuki. Postaraj się niczym nie denerwować to i brzuch nie będzie się stawiał ☺️Nona, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 00:23
Cytrynowy sok, Nona, alex0806, Beti82, Słoneczko123, Domi_tur, Izape_91, Dośka, Wik89, Meggs, talku, Ani0nka, Szczęściara, Cabrera, Niezapominajka2, sunshine 03 v.2.0, Nikodemka, Malinowa91, miśka, OlivkowaMama, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Słoneczko123 wrote:Czy ktoś oprócz mnie wizytuje w tym tygodniu? W piątek mam usg III trymestru. Wybije mi wtedy 30 tc, więc zrobię Wam aktualizację brzuszkową i mam nadzieję, że będę też miała ładne zdjęcie Malucha 😊
Ile placisz za te 3 trymestru? Bo ja juz bede musiala prywatnie teraz zrobic -
Madziorek jaki rozmiar ciuszków obecnie ma gwiazda?
-
Beti usg 3 trymestru nie masz już na NFZ?
Madziorek ale śliczna corunia 😍 i ta stylówa! 💕 Uwielbiam te ciuszki z h&m, kappahla, nexta, są przesłodkie. Muszę się mocno pilnować 😂madziorek86, Nona lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%