Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape_91 wrote:Beti usg 3 trymestru nie masz już na NFZ?
Madziorek ale śliczna corunia 😍 i ta stylówa! 💕 Uwielbiam te ciuszki z h&m, kappahla, nexta, są przesłodkie. Muszę się mocno pilnować 😂
Jak pytalam w Poznaniu to mi powiedzieli 250 zł -
Madziorek to dlugo jest w 56 a przypomnij ile miala jak sie urodzila?
Musze chyba wiecej tych 56 kupic -
madziorek86 wrote:Newbie, H&M nadal 56 powoli wchodzimy w 62: w ciuszki ze smyka, Auchan, next i z Lidla
Wszystkie firmy mają naprawdę rozjechaną rozmiarówkę...
Newbie i hm maja zawyzona rozmorowke. Smyk ma taka normalna. Lidl tez wieksza. A nexta rzeczy mam kilka wiec nie umiem sie odniesc. 😉💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Madziorek, Lilka słodka 😍
Uhh czuje sie do dupy nadal
Nona, ja juz w grudniu sie Ciebie posluchalam i kupilam 2 body (czerwone na ramiaczka i granatowe z dlugim rekawem) i seksi stanik, takze jestem przygotowana na Walentynki 😁
Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Talku super jakies cwiczenia z jogi czy pilatesu na kregoslup, ja mialam w ramach skzoly rodzenia w Medico na Radzikowskiego taką joge pod koniec 3 trym. Kciuki za wizyte.
Ja chodziłam w grudniu/styczniu na pilates w La Loba. Zajęcia prowadzi fizjo uroginekologiczna. Fantastyczna dziewczyna, a zajęcia uwielbiam. Rozciąganie, ćwiczenie oddechu, dużo na piłce, nauka relaksu i rozluźniania MDM.
Ahh. Potem ta akcja ze skracającą szyjka i kazali mi mocno się oszczędzać, potem szpital i tak zleciało.
Także Nona trzymaj kciuki żebym mogła wrócic do ćwiczeń bo bardzo mi tego brakuje.
A La Loba ma jeszcze takie zajęcia przygotowujące do porodu, po 34 tc. Chyba pójdę je w tym tygodniu przetestować.Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooo też bym chciała na te zajęcia z bobasem! W moich wizjach macierzyństwa są dłuuuugie wiosenne/letnie spacery z Miłoszkiem, karmienie jak Madziorek ostatnio (na murku, w parku, na kocyku), do tego raz-dwa razy w tygodniu fitness z bobasem.
Zobaczymy co się z tego ziści. Zawsze myślałam że to kwestia dobrej organizacji, motywacji ale jak czytam różne historie i słucham dookoła to zaczynam wątpić...Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziorek86 wrote:Talku, już tak wyparłam ten szpital, że teraz wydaje mi się, że tylko chwilę tam byłam. Serio, mechanizm wyparcia mam mocno skuteczny 😂
Czy Waszym zdaniem body przez głowę też wymyślił jakiś szatan? Zawsze mam wrażenie, że krzywdzę swoje dziecko i zakładam bardzo, bardzo rzadko. Przynajmniej dopóki nie wzmocni karku...
Mam jeszcze do Was Mamy jedno śmierdzące pytanie. Czy faktycznie, tak jak mówi moja pediatra, kupa W KAŻDEJ pieluszce jest normalna i nie ma powodów do niepokoju? Ja z torbami pójdę wydając na pampersy... Na szczęście nie odparzają jej tyłka... -
alex0806 wrote:Dośka u nas był jedynie lekki stan podgorączkowy. Ale ja jej dawałam pedicetamol przed szczepieniem jeszcze. Później już nie. Właśnie w środę druga dawka ;(
Nam właśnie kazali dać zaraz po powrocie do domu i za 6h. Mam nadzieję, że na tym się zakończy 🙏🏻I kciuki za środę!