Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko - czytasz mi w myslach. Wlasnie zamawialam pajace na zamek z hm A z body przez glowe juz mnie pocieszylyscie, bo mialam przez chwile stracha, ze polamie dziecko
Fiorella - super, ciag dobrych wiesci trwa
Dośka - bardzo mi przykro...
-
fiorella82 wrote:Hahaha, a wiesz że się rozglądałam za Tobą? Nie wiem czemu, zawsze jak jestem gdzieś w takim miejscu przyglądam się każdemu podejrzliwie czy to aby czasem nie ktoś "znajomy" z forum. Jeśli byłaś z mężem i miałaś żółtą kurtkę to Cię widziałam. Rzuciła mi się w oczy dziewczyna, bo miała ładne loki. Ja byłam na podgórskiej, od 8 do 10.20 siedziałam pod gabinetem położnych.
Mam już wyniki i wszystko ok. Nawet TSH mi spadło do 1,9 (przed badaniem nie zazywalam euthyroxu).
Hahah ja też na podgórskiej, ale to nie byłam ja ☺️☺️☺️ czyli się gdzieś minęłyśmy.
Teraz będę w piątek do południa, wpadasz?
Będziesz tam do kogoś chodzić? Czy tylko robić badania? Kiedy następna wizyta?
Super, że wyniki prawidłowe!
Właśnie sie zastanawiam czy mogę mieć skierowanie od prywatnego gina a zrobić w Medicover? Wiecie coś o tym? -
nick nieaktualnytalku wrote:Hahah ja też na podgórskiej, ale to nie byłam ja ☺️☺️☺️ czyli się gdzieś minęłyśmy.
Teraz będę w piątek do południa, wpadasz?
Będziesz tam do kogoś chodzić? Czy tylko robić badania? Kiedy następna wizyta?
Super, że wyniki prawidłowe!
Właśnie sie zastanawiam czy mogę mieć skierowanie od prywatnego gina a zrobić w Medicover? Wiecie coś o tym?talku lubi tę wiadomość
-
Dopiero nadrobilam więc tylko na szybko:
Słoneczko nie pozostaje Ci nic innego jak leżeć i pachnieć
Nikodemko luzik,dla mnie przez głowę i na zamek są najlepsze;)
Talku właśnie z Pola to zaliczylam(dluuuugie 4h spacery,kp i fit mamy 😁 piękny czas,powtarzam go hihi ,
Dośka strasznie mi przykro.. który to był tc?
Lili zdjęcia nie widziałam,ale widzę że masz modelkę w domu 😍 gratuluję 2 miesiecy!
A moja przyjaciółka po ciężkim porodzie,ale urodziła dzielnie o 14😍😍😍Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Wrzucam dla obecnych i przyszłych mam
https://mamadu.pl/145635,karmienie-piersia-przeciwwskazania-stres-i-smutek-tez-do-nich-naleza?FBNT=
Bo jak tu było powiedziane szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko nie ważne co je
Talku z tego co wiem musi być skierowanie od lekarza z medicoveru ale tak jak Fiorella mówiła jak poprosisz gina w medi to wystawiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 07:07
talku, sunshine 03 v.2.0 lubią tę wiadomość
-
Dośka bardzo mi przykro ;(
Talku skierowanie na badania w medicoverze musi być z medi. U nas tak jest i labo tylko na te pakiety przyjmuje albo prywatnie, przez co super bo kolejek nigdy nie ma.
Ja coś słabo ogarniam, czytam was i zapominam odpisać bo Laura ostatnio wyczaiła że matka się gapi na to dziwne coś i mi zabiera telefon... takze przy niej ograniczamtalku lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona dodałam Cię do przyjaciółek! Podzielisz sie ze mna notatkami o snie?
Jakis czas temu myslalam, ze nie potrzebuje, bo dziecko idzie spac miedzy 19 a 20, budzi sie raz na jedzenie miedzy 3 a 4, potem dopiero około 7 i już wstaje.
Niby teraz może być ten regres, ale obecnie pobudki 1,3,4,5,6,7, choć chodzi spać zazwyczaj 19-20, chyba że popołudniu spędzamy dzień poza domem i wtedy przyśnie w aucie albo wózku i rutyna zaburzona to 21 zasypia max. Chodzę jak zombi
o tej 1 zazwyczaj je dużo, ale potem różnie czasem smoczek potrzebny, czasem przytulanie i głaskanie, a czasem 30 ml mm, bo więcej nie chce.
A za jakiś miesiąc, 2 to maksymalnie, jak wyrośnie z dostawki (już się średnio mieści) chcę przenieść do swojego pokoju, bo w naszej sypialni duże łóżeczko się nie zmieści i trochę mnie przeraża wizja latania po kilkanaście razy do pokoju obok co nocWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2020, 08:46
-
nick nieaktualny
-
Sun u nas Laura jakiś czas temu też co chwilę wstawała, chociaż ona zwykle pięknie spała w nocy. A tu pobudki co chwila. Teraz przeszło. Myślę że to regres
Taka wiosna tej zimy że leje i leje ;/ wczoraj i dzisiaj bez spaceru będzie bo nie da się ruszyć. No chyba że na chwilę przestanie to wezmę ją na rękach i polecę do sklepu, bo w lodówce światło A mąż będzie wieczorem dopiero. A nie chce mi się wózka znosić na 5 minut ;/ już chyba wolałabym śnieg. Jutro meningo mamy to też taksówką I tyle.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Ooo dziwna sprawa z pielęgniarką, u nas żadnej nie było do tej pory A widziałam że w książeczce jest miejsce na taką wizytę niby.
Lami, współczuję. Pewnie jakiś regres/skok/przetwarzanie czegoś? Skoro już w miarę poustawiane funkcjonowanie miala.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵