Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Beti już wolałam jak się starałaś bo bardziej konkret byłaś niż jak shopping robisz. Kamon.
Nona, Magda - mbc, Lami, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Ja miałam huśtawkę dla Laury ale ona nie lubiła w tym siedzieć i przed świętami sprzedałam. Serio nie wiem jak ją sadzać do tego karmienia. Mam tylko fotelik, żadnych bujaków itd. Kupować za miliony też nie chcę na chwilę bo po co. Już chyba serio zostanę przy tym kinderkraft yummy bo ono ma regulowane oparcie i można zrobić nieco niżej. Wątpię że ona w miesiąc nagle usiądzie.
Kiedy wasze maluchy usiadły?
Jurek usiadl teraz, 7.5miesLami, alex0806 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Izape pisz priv
Magda haha u mnie co najwyżej mąż skarpetka wytrzeć bo nie widzi😂😂🙈
Beti ja jestem za. Wiadomo że nie siedzi w tym cały dzień. Z Polą miałam bułeczek z melodyjkami (dwustronny na dany wiek) . Bardzo go lubiła A ja w tym czasie mogłam np.obrac ziemniaki. Miałam go od szwagierki fp(z Ameryki u nas nie znalazłam.. ) A Olek ma hustawke hybrydowa.
Pola siedziała na 6 miesięcy i tydzień później stala! Musieliśmy ja sadzac i zachęcać do Raczkowania bo wiadomo-kregoslupek był bardzo słaby i to strasznie szybko poszło. Ale ona wszystko szybko-żeby,siedzenie,stanie. Tak się jej spieszylo do "dorosłości "
Nikodemko poczekaj na tłusty czwartek,postaram się teraz zbieram moce 😂😂Beti82, Magda - mbc, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda, a wyślesz mi fotki tego newbornset? Może jak Meggs nie chce go ja bym chciała 🤔
Zastanawiałam się właśnie nad tym krzesełkiem, bo ona od urodzenia aż do szkoły może służyć z tego co się orientuję?
Izape, cudeńka robisz! Przepiękne liski. Polubiłam Cię na FB i śledzę. Może się skusze na któregoś bo nasz syn jeszcze żadnej takiej przytulanki nie ma. -
nick nieaktualny
-
Talku wysle Ci na insta. Zaakceptuj mnie tam.
Mam newbornesta w stanie igla, bo mam do niego dodatkowy pokrowiec też stan igła.
Tylko to jest ten starszy newbornset, bo teraz wyszedł nowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 20:01
talku lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nona wrote:Droznosc mam w środę o 16:10.
Wziac np 1 apap, 1 nospe o 14:00 czy jak?
Dla mnie ten ból to jest taki w danym momencie .Lek przeciwbolowy to nic nie daje.Ewentualnie jak CIe bedzie bolało po to sobie wezmiesz
Mnie relanium najbardziej pomoglo bo mnie oglupilo troche
Na takie sprawy to najlepszy glupi jasiu no ale nie dajaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wszyscy fizjoterapeuci, z którymi mam styczność pytają mnie, czy mam bujaczek itp., a jak mam to każą wyrzucić (nie, nie mam). Podobno 99,9% bujaczków, leżaczków itp. to zło, dziecko ma leżeć na twardym (łóżeczko, mata, koc na podłodze, cokolwiek) i ćwiczyć mięśnie.
Beti, rozumiem problem szczebelków Też pisałam do producentów i chodziłam do sklepów z miarką w torebce, by mierzyć i szerokość listewki (nie chciałam okrągłych, tylko płaskie, prostokątne szczebelki) oraz rozstaw między nimi, żeby dziecko nie czuło się jak za kratamiMagda - mbc, Beti82 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja lubie tylko wlasnej roboty
Nona - z tym hsg to chyba roznie bywa, widac po nas... Jedne umieraly z bolu, drugie na lajcie. Z histero tez mnie nastraszyli, a nic a nic nie czulam. Ja bym stawiala na cos mocniejszego przy hsg gdybym miala powtarzac. Bralam przed Ibumprom max i Solpadeine z tego co pamietam i dla mnie to bylo za malo.Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:To może sobie walne setę przed. Ale hmm będę w pracy do 15, potem jadę autem na drożność.
OK, seta będzie po.Nona lubi tę wiadomość
-
reset wrote:Dziewczyny, wszyscy fizjoterapeuci, z którymi mam styczność pytają mnie, czy mam bujaczek itp., a jak mam to każą wyrzucić (nie, nie mam). Podobno 99,9% bujaczków, leżaczków itp. to zło, dziecko ma leżeć na twardym (łóżeczko, mata, koc na podłodze, cokolwiek) i ćwiczyć mięśnie.
Beti, rozumiem problem szczebelków Też pisałam do producentów i chodziłam do sklepów z miarką w torebce, by mierzyć i szerokość listewki (nie chciałam okrągłych, tylko płaskie, prostokątne szczebelki) oraz rozstaw między nimi, żeby dziecko nie czuło się jak za kratami -
Madzia dzięki ❤
Beti - nie mam jeszcze ani liska ani krzesełka 😋 lisek będzie na dniach pewnie, a krzesełko stokke za jakieś 2 msc.
Co do bujaczka/lezaczka - ja kupiłam babybjorn. Na listopadowkach robi furore, dzieci go uwielbiaja. Moj syn nie bardzo. Siedzi w nim jak za kare 🤦♀️ ale spędza w nim max 5 min na dzień jak matka chce odgrzać obiad 😁
Anionka mój ten drugi lisek 😊
Beti82 lubi tę wiadomość