Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza piękne robisz rzeczy! 😍
Ja ćwiczę już prawie miesiąc.. czy te ćwiczenia coś dadzą nie wiem, ale zupełnie inaczej się po nich czuje.. skóra taka jakaś inna i więcej energii mam. Na poczatku trochę mialam obawy, ale jakoś poszło 😊
Nie zrobiłam screena Nikodemki kaszotta, a wiem, ze przepis wygladal pysznie czy ktoś ma screena i się podzieli??? Plisss58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Doska 3-4 cm to już niewiele chyba? Ostatnio nam położna mówiła że właśnie fajnie cwiczeniami dziewczyna u fizjo zmniejszyła sobie rozejście do takiego ok. 3 cm a miała dość spore. Lekarz ja wysyłał na operację.
Nona tylko nie wiem, czy bym się na lot teraz zdecydowała ej wiecie co, to jest głupie. 3 lata czekałam na ciąże i wtedy wszystko skupiało się na tym czekaniu, broń Boże żeby sobie życia nie uprzyjemnic, a teraz też nie, no bo już jest :p
Malinowa tu mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 18:02
Nona, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Aaas mój lisek ❤ jest boski! Nie wiem czy on bardziej dla mnie czy dla syna 😋
A krzesełko stokke tripp trapp kupuje. Zachorowałam na nie 😊Nona, Izape_91, Magda - mbc, Pestkaa, sunshine 03 v.2.0 lubią tę wiadomość
-
Nona nie mam bujaczka właśnie i myślę jak to zrobić. Nie chcę jej sadzać dopóki sama nie usiądzie. Chociaż jak ją rehabilitantka posadziła żeby ją zbadać to siedziała. Inaczej jak lekarz na sekundę A inaczej do karmienia.
Ta Ikea nie jest za mała, w sensie wąska i za niskie oparcie? W żłobku miałam jak pracowałam ale bez podnóżków to mnie to "wisiadło" wkurzało. I te dzieci tam mało stabilne były. Ale może wkładka jakaś Plus podnozek i całkiem inne będzie?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alex teraz sa poduszki w ikei do tego krzeselka. A co do podnozkow - fizjoterapeuci mowia bez, neurologopedzi mowi z i badz tu madry 😅 Clue jest takie, ze podnozek musi byc dobrze zamontowany, zeby dziecko sie nie garbilo. Bo jak nie ma podnozka, to musi samo utrzymac dobra postawe.
alex0806 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
No właśnie ja już mam sieczkę w głowie, serio. Na kolanach to bokiem do siebie i dawać, czy tak przodem na nogach do mnie? Czy faktycznie w foteliku samochodowym? Już zdurniałam. A coś czuje że Laura późno usiądzie. Na razie tylko się obraca na brzuszek, nie próbuje nawet nic się dźwigać. Nogami powolutku się interesuje. Ona bardziej w gadaniu się rozwija niż fizycznie ;p po mamusi ma że wysiłku nie lubi jak nie musiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs, jak chcesz moge Ci sprzedac newbornseta, ale nie wiem czy Ci sie oplaca. Chociaz Jurka w babyseta przesadzilam ze 2 tyg temu dopiero. Do babyseta mam tacke, na razie nie uzywam, wiec jesli nie bede jej uzywac dalej a Ty bys chciala, to sie mozemy dogadac.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
alex0806 wrote:No właśnie ja już mam sieczkę w głowie, serio. Na kolanach to bokiem do siebie i dawać, czy tak przodem na nogach do mnie? Czy faktycznie w foteliku samochodowym? Już zdurniałam. A coś czuje że Laura późno usiądzie. Na razie tylko się obraca na brzuszek, nie próbuje nawet nic się dźwigać. Nogami powolutku się interesuje. Ona bardziej w gadaniu się rozwija niż fizycznie ;p po mamusi ma że wysiłku nie lubi jak nie musi
Ewentualnie jakis bujak, ale taki, w ktorym dziecko jest polsiedzace. Ja karmilam Jurka w tym newbornsecie wlasnie.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 19:43
madziorek86 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
alex0806 wrote:Dziewczyny jakie macie krzesełka do karmienia? Nie pamiętam czy pytałam ale mój mózg ostatnio gorzej ogarnia. Mi się podoba kinderkraft yummy, bo się fajnie składa na płasko do transportu czy coś. Ale tak się zastanawiam czy nie lepiej zwykłą prostą ikeę z podnóżkiem tylko? Mam sieczkę z mózgu A już powoli chcę się zorientować. Na początku i tak będę musiała kombinować bo nie chcę jej sadzać zanim sama nie usiądzie. Więc jak początkowo dziecko ogarniać do karmienia? Czytałam gdzieś że w foteliku samochodowym? Albo na kolanach rodzica z zaokragloną kupą (czyli chyba tak przodem do siebie jak do robienia kupy?) ;p
Nona lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:A ja nie wiem jak się uchowałam do tej pory nie wiedząc o Waszym wątku, bo jest tu naprawdę miło i przytulnie, a na wieeelu byłam! 😄 Zawsze trafiał się ktoś komu wiecznie coś nie pasowało i atmosfera robiła się średnia. No ale mi nigdy by nie przyszło do głowy podczas starań zaglądać na fiolet, bo po co niby i za czym? tak więc mogę tu zostać z Wami do emerytury, która trzeba będzie sobie umilić, bo ponoć ma być niska lub ma jej nie być wcale
Alex mój mąż też dzisiaj rzucil hasło pizza, ale ja już zaczęłam robić kaszotto z przepisu Nikodemki i sobie darowaliśmy. Nikodemko dziękuję za przepis, naprawdę pycha, nawet mężowi smakowało, a on ostatnio nic mojego nie chce jeść, wredny.
Alex u mnie w rodzinie tylko krzesełko z Ikei w użyciu.
Umieram z potrzeby zjedzenia czegoś słodkiego, ale nigdy jak jestem w sklepie nie kupie, bo to niezdrowe! A potem mecze się i marzę o czekoladzie, jaka ja jestem naiwna, że mi się nie zachce. Bo jak kupię slodkie, to wiadomo że zjem w ciągu 2 dni. I weź tu bądź mądry. Zjadlabym tofifeee, albo jakieś ciasto z kawiarni 🙈 daaaaaaaaaajcie słodkie....
Weekend miałam pracowity i powstały dwa liski 😍 jak ja uwielbiam szyć te mikro ubranka, nigdy nie uszylam dwóch takich samych. DA wiem, że niedługo przyjdzie Zosiek i będzie trzeba zrobić przymusową przerwę 😭
Dziewczyny tak myślę i myślę... Bo chciałabym zrobić coś szalonego z. Mężem jeszcze przed porodem, i zastanawiam sie co to by miało być! Takie wiecie, coś fajnego, co napewno po porodzie tego nie zrobimy. Myślę i nie mogę wymyślić. Haha
Poza tym.... Cwiczylyscie przed porodem mięśnie dna miednicy? Bo na szkole bardzo namawiają, nawet zaczęłam pakować 😄, i się zastanawiam czy to naprawdę daje efekty?
Czy Ty jesteś fit maniaczką? jak tak to jesteśmy forumowe mamo-bliźniaczki ;p
Co do zdrowego słodkiego to mogę Ci podrzucić kilka przepisów sprawdzonych i to na prawde pyszne,słodkie a nie tam jakieś niezjadliweAni0nka, Izape_91 lubią tę wiadomość