Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Potwierdzam wątek najlepszy bedziemy na nim do emerytury
Nona, madziorek86, Pestkaa, Wik89, Słoneczko123, alex0806, Lami, Magda - mbc, tęczova, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zosieńko, az nie do wiary jaka Ty duza ❤️
Ja urodzilam sie terminowo z jeszcze mniejsza waga niz Zosia i Wikuś, a pozniej tak podroslam, ze „na smietanie chowana” to malo powiedziane
Fioletowa strona mocy jest the best!
Talku - moj tez jakis taki niemrawy. Chyba to taki etap...talku, Lami lubią tę wiadomość
-
Laura 2760 a teraz już ręce bolą od noszenia, z 7 chyba będzie;) W środę na szczepieniu się okaże
No ja też za wami trafiłam tutaj z jakiegoś miesięcznego wątku chyba, wiele kojarzyłam z nich właśnie;) I też najlepiej tutaj się czuje Z wątkiem 92 z różu się przeniosłyśmy na fejsa i tak w sumie tutaj tylko się udzielam, na wrześniu rzadko
Dzisiaj iście niedzielny obiad, zamowilismy 2 pizze ;p rosół ugotowałam A później mąż rzucił hasło pizza. Jako że ser już mogę to mniami;pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 13:08
Lami lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 01:42
Malinowa91, Nona, madziorek86, talku, Wik89, Niezapominajka2, Magda - mbc, sunshine 03 v.2.0, Domi_tur, miśka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Alex ja właśnie robiłam domową pizzę,ciasto czekoladowe (wszystko oczywiście w wersji Light,zmieściło się w dziennym zapotrzebowaniu ) ale było pyyyycha! Tzn.pizza normalnie ciasto,dużo warzyw A ciasto twaróg,maka,jajko,kakao ,ksylitol
-
Nona wrote:Jesteście super!
Fit deserki z chia robiła któraś? Ja planuje.
https://aniastarmach.pl/przepis/pudding-z-nasion-chia-z-mango/
Aha a dla męża jeszcze orzechy brazylijskie-jak nie lubi to zmielone dodaj do czegośNona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jakie macie krzesełka do karmienia? Nie pamiętam czy pytałam ale mój mózg ostatnio gorzej ogarnia. Mi się podoba kinderkraft yummy, bo się fajnie składa na płasko do transportu czy coś. Ale tak się zastanawiam czy nie lepiej zwykłą prostą ikeę z podnóżkiem tylko? Mam sieczkę z mózgu A już powoli chcę się zorientować. Na początku i tak będę musiała kombinować bo nie chcę jej sadzać zanim sama nie usiądzie. Więc jak początkowo dziecko ogarniać do karmienia? Czytałam gdzieś że w foteliku samochodowym? Albo na kolanach rodzica z zaokragloną kupą (czyli chyba tak przodem do siebie jak do robienia kupy?) ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, fajnie że pytasz będę robić screeny żeby za pół roku nie pytać o to samo ☺️
Ja myślałam że IKEA jest wystarczająca oczywiście z podnóżkiem ale nie wiem czy dziecku tam wygodnie, wygląda jakby było twardo i mało miejsca.
A do fotelika dziecko musi samo siedzieć czy samo siadać?Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja nie wiem jak się uchowałam do tej pory nie wiedząc o Waszym wątku, bo jest tu naprawdę miło i przytulnie, a na wieeelu byłam! 😄 Zawsze trafiał się ktoś komu wiecznie coś nie pasowało i atmosfera robiła się średnia. No ale mi nigdy by nie przyszło do głowy podczas starań zaglądać na fiolet, bo po co niby i za czym? tak więc mogę tu zostać z Wami do emerytury, która trzeba będzie sobie umilić, bo ponoć ma być niska lub ma jej nie być wcale
Alex mój mąż też dzisiaj rzucil hasło pizza, ale ja już zaczęłam robić kaszotto z przepisu Nikodemki i sobie darowaliśmy. Nikodemko dziękuję za przepis, naprawdę pycha, nawet mężowi smakowało, a on ostatnio nic mojego nie chce jeść, wredny.
Alex u mnie w rodzinie tylko krzesełko z Ikei w użyciu.
Umieram z potrzeby zjedzenia czegoś słodkiego, ale nigdy jak jestem w sklepie nie kupie, bo to niezdrowe! A potem mecze się i marzę o czekoladzie, jaka ja jestem naiwna, że mi się nie zachce. Bo jak kupię slodkie, to wiadomo że zjem w ciągu 2 dni. I weź tu bądź mądry. Zjadlabym tofifeee, albo jakieś ciasto z kawiarni 🙈 daaaaaaaaaajcie słodkie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 09:58
Nona, Słoneczko123, Beti82, madziorek86, Malinowa91, Meggs, Magda - mbc, Ani0nka, talku, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%