Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Beti - ja zamawialam ze strony sypialniaplus.pl, nie wiem czy teraz nie maja tam jakichs przecen, zerknij
Poki co moge ocenic tylko pobieznie, ale ten pokrowiec jest super, twardosc tez, ma bardzo dobre opinie, wiec ja polecam.
Ja lubie twarde ale w sumie malo wazne co ja lubie hah -
nick nieaktualny
-
Haha no chyba rzeczywiście bita śmietana bo rośnie jak szalona dzisiaj taka rozemocjonowana że zrobiła jazdę, wykąpaliśmy przed 18 i już śpi jak beton. Pewnie wstanie po godzinie, doje i będzie spała;) idę się kąpać i zaraz film z mężulemLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mówiłam że jak zaśnie przed 19 to się obudzi 🤣😂 dojadła 10 minut I poszła spać od razu. Kurczę ciekawi mnie czemu tak się dzieje. 45-55 minut spi jak zaśnie przed 19 I wstaje. Doje i pada. A jak zaśnie już po 19 to śpi na noc
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Anionka bardzo ogólnie masz chyba w książeczce zdrowia o rozszerzaniu
Meggs zdrówka dla Was. Współczuje..
Nikodemko da się cyc+butelka,jak tylko dzieć współpracuje oczywiście (mam taką dwójkę),ale jakbym miała podpowiedzieć ze swojego doświadczenia to bym dawała cyca od początku (oczywiście zakładając,że nim karmisz,dziecie się najada itp.) a butelkę zaczeła wprowadzać później. Widzę u siebie tą różnicę bardzo .
Co do hemoroida miałam po porodzie,ale sam zniknął szybko.
Madziorek ale piękna pamiątka
Szczęściaro zdrówka dla Was
Sunshine kaszki z tego co pamiętam to zaczynałam (5 miesiąc skończony na pewno już)od ciut manny do butli i sprawdzałam czy nie ma alergii,później troszkę więcej. Gotowałam na wodzie i zagęszczałam tym mm im dalej to już budyń jaglany np
teraz jest lepszy wybór tych bio i muszę właśnie się z nimi zapoznać aczkolwiek jest fajna seria i moja koleżanka pediatra sama daje swoim Helpa bio,tam są właśnie różne.
Alex nie załapałam się buu.
Beti ikea piankowe. Dla mnie najlepsze.
A my dzisiaj duuuużo zabaw, w przerwie byli teście i tyle. Pola była u babci popołudniu,Oli spał a my się cieszyliśmy czasem wolnym na swoje przyjemności
Teraz też dwójeczka śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 19:41
Nikodemka, madziorek86, Niezapominajka2, Słoneczko123, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, współczuję hemoroidów, nigdy nie miałam tfu tfu.
I ja też bym chciała żeby dziecko umiało pić z butli. Ale to jak się urodzi, pogadam z CDL i będę kombinować jak go nauczyć pić moje mleczko z butelki. Jestem dobrej myśli, ze się młody nauczy ☺️ Tobie też się na pewno uda, dużo zależy pewnie od dziecka kiedy najlepiej zacząć uczyć pić z butelki a na tym etapie to tego nie sprawdzimy ☺️
Beti, ja mam materac z IKEA dla siebie i dziecka i dla całej rodziny. Dla mnie pewne źródło bo poniekąd jestem związana z fabryką. Wiem, że produkowane w Polsce, wiem z jakich surowców, jak wygląda taśma produkcyjna. Polecam.
Myślałam od kilku dni że się trochę przemęczyłam i zaczęło mnie mocno boleć spojenie. Ale od kilku dni ból się nasila, nie przechodzi.
Czy ból spojenia zawsze oznacza rozejście? Czy to normalne że spojenie boli na tym etapie? Też tak miałyście?
No i do kogo się z tym udać? Ginekolog? Ortopeda? Fizjoterapeuta uroginekologiczny? W ogóle da się coś z tym zrobić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 20:32
Nikodemka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti, my mamy materac Hevea (chyba lateksowo-piankowy - o widzisz, już prawie nie pamietam, a swojego czasu wiele godzin poświęciłam czytaniu na temat materacy 😜)
Ps. To ile grozi za zabicie męża? Jak któraś chętna, to oddam swojego (a nawet dopłace!!). Serio, co jest z tymi facetami?? Czy tylko ja mam egoistyczny egzemplarz o empatii ameby😤😤??Beti82 lubi tę wiadomość
-
Beti, też mam Hilding Dobranocka i ten droższy pokrowiec. Polecam, jest super
Beti82, Nikodemka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
UWAGA! UWAGA!
Wczoraj Fioletowa Strona Mocy obchodziła swój pierwszy roczek!
🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
👏👏👏👏👏👏👏
Zrobiłam małe podsumowanie: naliczyłam 13 staraczek, które pokazały 2 krechy od czasów fioletowej strony (mamusiek oczywiście dużo więcej, ale chyba niewymienione doszły do nas już z brzuchami, jeśli którąś pominęłam, to poprawiajcie!)
A dwie krechy albo bety oglądądałyśmy tu u: kozgo, AniOnki, Meggs, Niezapominajki, Olivkowejmamy, Madziorka, Szczęściary, Nikodemki, Słoneczka, Beti, Malinowej i teraz Fiorelki i Cytrynowego soku 🎆🎆🎆
W tym rozpoczętym drugim roku fioletowej strony na pewno ujrzymy wyczekiwanych 8 podwójnych kreseczek! Nonka, moyeu, tęczova, Wiki, blair., Najmłodsza, Kasztanek i Vian - najbliższe miesiące są Wasze!!! ✊✊✊
W ostatnim roku na fioletowej przeszłyśmy przez 31 porodów, wiele z nich w formie relacji na żywo wręcz 🙈🙈🙈
Jajeczka - zapładniajcie się czym prędzej! 💏
Fasolki - rośnijcie w siły, a mamom jak najmniej stresu 🥜
Duże fasolki - czekamy na Was, to już tuż tuż! Mamy, bądźcie dzielne, ze wszystkim sobie poradzicie! 🤰
Bobasy - rośnijcie zdrowo! A mamy nie zwariujcie! 👶
Wspaniały to był rok, nie zapomnę go nigdy! Samej wspaniałości wszystkie fioletowe koleżanki!
Ponieważ administrator wątku bywa ze mnie kiepski, ale proszę o wybaczenie i obiecuję poprawę i to, że niebawem pierwsza strona zostanie upiększona i uaktualniona🤦 Też jak jest ten dzień na jesień o godzinę dłuższy myślicie sobie, że dało radę zrobić więcej niż innego zwykłego 24-godzinnego dnia? Tak brakuje mi czasu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 01:42
alex0806, Słoneczko123, Niezapominajka2, talku, Cabrera, Nikodemka, Nona, Wik89, madziorek86, Dośka, przedszkolanka:), Najmłodsza_staraczka, Magda - mbc, tęczova, Pestkaa, fiorella82, Beti82, Meggs, Szczęściara, OlivkowaMama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lamiś, idealne podsumowanie ❤️ Oby za rok nie było tu juz zadnej staraczki (chyba, ze nowe)
Nona, Wik89, madziorek86, Cytrynowy sok, Lami lubią tę wiadomość
-
Lami piękne podsumowanie ❤
A Kark,Sun i Przedszkolanka? Nie wiem czy testowały/betowały juz tu czy wpadły z brzuszkami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 22:19
przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.