Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zadam Wam jeszcze takie obrzydliwe pytanko.
Czy podczas ciazy zrobily sie ktorejs z Was hemoroidy? Uzywalyscie czegos doraznie? I co po ciazy, zniknely czy zostaly?
Chyba, ze tylko ja mam taki problem 🙈 Dzis pojawila sie krew, bol tez jest momentami bardzo uciazliwy... -
Dziewczyny jaki materacyk do łóżeczka?
Mozecie konkretnej firmy polecic? -
Nikodemka wrote:Zadam Wam jeszcze takie obrzydliwe pytanko.
Czy podczas ciazy zrobily sie ktorejs z Was hemoroidy? Uzywalyscie czegos doraznie? I co po ciazy, zniknely czy zostaly?
Chyba, ze tylko ja mam taki problem 🙈 Dzis pojawila sie krew, bol tez jest momentami bardzo uciazliwy...
Mi ☹️ I niestety po ciąży nadal się pojawiają, u mnie identycznie pojawiły się pod koniec ciąży. Sama myśle, że trzeba będzie coś z nimi zrobić -
Hemoroidy to niestety chyba taki wynalazek ,ze jak raz wyjda to beda sie pojawiac.Ja kiedys mialam-bolało.Najbardziej pomagaly czopki hemorectal czy cos takiego.Zadne masci.Przechodzilo i przychodzilo raz na kilka lat.
Teraz juz mam ale dziwne bo mnie nie boli
Nie wiem czy te czopki mozna w ciazy
U mnie sie bardzo sprawdzaly.Hemoroidy po nich zanikały -
nick nieaktualny
-
Dzieki Beti, zaraz na to zerkne. U mnie z dnia na dzien jest coraz gorzej, cos okropnego...
My kupilismy materac Hilding Dobranocka z pokrowcem Heros i jest naprawde mega, polecila mi go chyba Rzepakowa.
Az sami dla siebie kupilismy Hildinga.Magda - mbc, Beti82 lubią tę wiadomość
-
sunshine 03 v.2.0 wrote:To ja mam pytanie odnośnie kaszek, kiedy wprowadziliście po rozpoczęciu diety?
Robicie takie kaszki instant czy gotujecie zwykła kaszę np.jaglana i blendujecie?
Ile mm się dodaje do takiej kaszki? (Zakladam że będziemy jeść tylko takie bezmleczne)
Ja podaje kaszki bio Holle, one sa na wodzie. I są wlasnie jaglane, owsiane, ryzowe. Ich sie nie gotuje, zalewa ciepłą wodą, coś jak owsianke. Je ją na drugie śnidanko. Najpierw jadł samą, potem z oliwą, a teraz je z owockiem (jablko, gruszka, banan).
Ja rozszerzam BLW w wersji dla niesiedzacego dziecka, czyli zblendowane/rozgniecione. Ale podaje wszystko. Nie podaje stopniowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 16:26
sunshine 03 v.2.0, Nona lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nikodemko to całkiem normalne pytanie. Mi wyszły pod koniec ciąży, ok 32 tc chyba. I czasem wylezie znowu przy zaparciu. W ciazy brałam czopki procto glyvenol z polecenia gina. Przeszlo trochę. A po porodzie maść aesculan i już w ogóle zniknęły. Też się czasem krew pojawiła. I teraz przy zaparciu jak ze 3 dni mnie męczy to wylezie ale maść załatwia sprawę.
My dzisiaj intensywny dzień. Spacer, sprzątanie, obiad, znowu spacer. Taki fajny dzień rodzinny, ciągle się z czegoś śmiejemy że aż mnie twarz boli ;p brakowało mi takiego dnia.
A to dzisiaj nasza Pulpetta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 19:20
Izape_91, Malinowa91, Meggs, madziorek86, Niezapominajka2, Dośka, Nona, Szczęściara, talku lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemka wrote:Dzieki Beti, zaraz na to zerkne. U mnie z dnia na dzien jest coraz gorzej, cos okropnego...
My kupilismy materac Hilding Dobranocka z pokrowcem Heros i jest naprawde mega, polecila mi go chyba Rzepakowa.
Az sami dla siebie kupilismy Hildinga.
Bo kurde pochodze po sklepach ale obawiam sie ,ze u mnie bedzie to samo co z lozeczkiem nic na sklepie
Co do lozeczka to w tych sklepach mi tak namieszali ,ze dzwonilam dzisiaj do producenta hahahhah
Super facet powiedzial ,ze robią ten sam model w roznych wersjach ( czego w sklepach nie wiedzieli) a on mi moze zrobic jakie bede chciala -
Alex - tez mam procto glyvenol z polecenia gina, ale niestety nie przynosi rezultatu. Dajesz mi nadzieje, ze po porodzie bedzie lepiej, kupie ta masc o ktorej mowisz.
Laura cudowna, jakie nózki 😍 -
Beti - ja zamawialam ze strony sypialniaplus.pl, nie wiem czy teraz nie maja tam jakichs przecen, zerknij
Poki co moge ocenic tylko pobieznie, ale ten pokrowiec jest super, twardosc tez, ma bardzo dobre opinie, wiec ja polecam.
Tak tak, zle sie wyrazilam Pytanie normalka, ale zadajac je mialam przed oczami same hemoroidy. Akurat jesli chodzi o takie tematy to nie mam zadnych skrupułow, zeby rozmawiac w towarzystwie o 💩 itp. Nic co ludzkie nie jest mi obceWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 16:59
Beti82 lubi tę wiadomość