Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Nikodemko za wywiedzenie się
czuje sie spokojniejsza. I wooow musiała być niezła impreza, ja juz nie pamietam kiedy ostatni raz tak poszalałam!
Niezapominajko, masz super sposób. Też ogolnie staram sie tak robic, ale czasem po prostu mi nie wychodzi..
Gdyby te jajniki pracowały podobnie i cykle bym miala regularne tak jak wcześniej czułabym sie lepiej. Bo tak to mowie z 7 cykli starań robia sie jednak 3... 🙁 -
Me
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 09:29
-
[QU
-
Beti ja tylko na clo. Mam tylko sprawdzić jak rosną tylko. Podejdę w tyg.
Meggs odkąd się staram moje cykle tak sobie w kulki lecą. Przed staraniami wszystko jak w zegarku. Mam nadzieję że clo pobudzi ten prawy jajnik.
Jezu jak mnie boli jajnik.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Meggs, Szczesciara - to chyba jakas zlosliwosc losu, bo i ja tak przeciez mam. Przed staraniami @ idealnie co 30 dni, a teraz kazdy jajnik pracuje inaczej... z lewego 33-35 dni z prawego 28 i jak nie oszalec? No, ale skoro ostatnio lekarka powiedziala mi, ze tak moze byc i to normalne, to na razie zostawiam to w spokoju, ale zla jestem, bo dlaczego nie moze byc tak, jak bylo zanim zaczelismy sie starac???
-
Nikodemko lekarze też chca zbyć. Wszystko dobrze i dowodzenia. Gdyby nie moja determinacja na pewno nie byłabym teraz na clo. U nich dopiero zaczynają cokolwiek robić jak minie rok starań. Także tego.. Dziwna sprawa z tymi jajnikami.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
A u mnie teraz jeśli chodzi o bzykanie jest zwrot akcji. Mój posłuchał filmiku, który mi mama nakręciła na ostatnim USG. I pani doktor mierzy maleństwo i mowi, że taki duży, ponad 8 cm, a z nóżkami to będzie ze 12 cm. Wymierzył sobie na kartce 12 cm i stwierdził, że dziecko bardzo duże i on już się boi, że coś się mu stanie. Może myśli, że ma taki sprzęt, że do dziecka się dokopie, nie wiem. Mowie mu że oszalał, że stać to by się mogło jak był malutki.
I jeszcze się dzisiaj obraził, bo sobie wczoraj wymyśliłam, że może wolałabym rodzić sama, bo wtedy to zadaniowo podchodzę jak nikt nie może mi pomóc i wiem, że się nie mogę rozklejać i się go pytam czy chce być przy porodzie. A on oburzony pyta: a ty chcesz być przy porodzie? No to mówię, że głupie pytania zadaje. To mi powiedział dokładnie to samo i się obraził. Dodał, że my kobiety nic o mężczyznach nie wiemy. Na komputerze widzę że ma pootwierane strony o tej trombofilii i chyba się wystraszył i się jakoś psychicznie zblokował.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemko to widze ze mamy podobnie, tylko u mnie odwrotnie, bo lewy jajnik lepszy.
I ja to chcialam uniknac stymulacji. Bo jakby z nia nie poszlo to bez niej pozniej juz w ogole nic by sie nie działo. Ja do tego mam słabe endo wiec clo nie dla mnie.
Lami mozna pozazdroscic partnera. Chcialabym zeby moj sie tak przejmowal a nie wszystko traktowal z zartem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 14:44
-
ht
-
Jen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 19:35
-
[Q
-
Beti matko i to już nie jest nord??!!! Znów mam palpitacje przez Ciebie, proszę oby to było to! Jedz jutro na betę ❤️
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 19:35