Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 19:33
Nona lubi tę wiadomość
-
To ten moj nowy gin.Wyglada na wyluzowanego haha moze w koncu jakis spoko
Ani0nka, Wik89, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ht
-
Hahahah Beti i nawet przystojny 😁😁 ja tez się zastanawiam w sumie czy od maja na 2 miesięcy nie wrócić ale nie wiem jeszcze...
-
Ja też na zwolnieniu, też szkoła. Nie dawałam rady z dojazdami komunikacja, ponad godzinę, tłok, przesiadki. Brak możliwości pójścia do toalety, zjedzenia czegoś ciepłego, dyżury pośród biegających dzieciaków i tony zeszytów i sprawdzianów wożonych autobusami. Nie, dziękuję.
AniOnka, wysyłam zaproszenie, bo będę miała prośbę do Ciebie i Twojej mamy.Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami przyjęłam
pisz śmiało tylko daj znać jak napiszesz bo nie wiem czy tu się jakieś powiadomienia pokazują ze jest nowa wiadomość?
-
[QU
Lami lubi tę wiadomość
-
Nona fajnie super pomysl z Azja, wierze w moc takich planow/wyjazdow, zeby stsrania nie byly ciagle na pierwszym planie! Choc u mnie tez z tym ciezko w sumie;)
Wczoraj byl seks stesknionych :p ale nie mam wielkich nadziei na ten cykl. Jutro androlog. Sloneczko czy Wy juz byliscie u androloga? Jak wrazenia?
Beti trzymam mocno kciuki za jutrzejszy facelle!
Meggs spokojnie, moze to sie wchlania i stad jakies drobne plamienie. Widzialam na tablicy wiele cykli szczesliwych z malym plamieniem
Biegajaca wypoczywaj jeszcze troche cierpliwosci a potem bedzie bezpieczniej i bedziesz mogla wiecej robic bez ryzyka dla bobasaBeti82, Biegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Hahaha Beti noooooo dobrze sie zapowiada, wybieralas gina po wygladzie ??
Ja tez mam dosyc chodzenia do lekarzy bo mam metlik w glowie po wizytach. Plus u mnie tez meski problem wiec chyba musimy zaczac chodzic do jednego wspolnie jako para bo inaczej czuje ze moze to byc nieskoordynowane wszystko:/ no nic zobaczymy jak jutro u tego androloga. A na 12.04 jestesmy zapisani jako para do kliniki leczenia nieplodnosci na nfz, moze to sie u nas sprawdziII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
[Q hahah
Wik89 lubi tę wiadomość
-
A powiedzcie mi czy stymulacje można stosować co drugi miesiąc np? Bo mój lewy jajnik ogarnia i to niezle, ale prawy to masakra i mam wrazenie ze tam zawsze zamiast owulki robia sie torbiele i cykle po 40 dni. A tak to szanse spadaja mi o polowe, jak co drugi cykl mam stracony.
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 19:34
-
N
-
[
-
Z tą stymulacją jest tak że nie powinno się stosować dłużej niż 3 miesiące, później przerwa i można znowu albo najlepiej zmiana leku. Ja zaszłam na CLO w drugim cyklu, poroniłam, później musiałam mieć przerwę i znowu CLO. Ale już chyba przestało działać bo miałam owulację w 28 dc i wtedy znowu zaszłam, już nie pamiętam w którym cyklu tak naprawdę. A z lamettą udało się w pierwszym cyklu więc jakby któraś potrzebowała to mogę się podzielić
oczywiście jeśli lekarz którejś lamettę zaleci
Beti może ten gin będzie spokomój też nawet przystojny jest, taki trochę młody laluś, ale ja to bardzo lubię i wiedzę ma
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵