Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 19:32
-
Hej , nadrobiłam was. Ja sobie zapewniłam trochę atrakcji na weekend by szybciej czas leciał
. Trochę więcej wczoraj się poruszałam i czułam na wieczór ból brzucha i śluz brązowy, ale może to dobrze coś tam się czyści Apropo synka Kark to nie umiem nic doradzić, pewnie trzeba szukać przyczyny tak długo aż się znajdzie, a celikie na pewno wykluczyliscie ? Oprócz testów alergicznych nie można spr No stanu jelit ( kolonoskopia albo biopsja) XxMoniaXx mi nic z jedzenia na zaparcia nie pomaga, miałam zarówno w ciazy listopadowej jak i teraz, tylko ze u mnie dodatkowo zaczęły dokuczać hemoroidy po porodzie ( w życiu nie sądziłam ze coś takiego mnie spotka 😫) i teraz codziennie na wieczór wypijam porcje Lactulozy ( duphalac) i jak ręka odjąl! Mi gin pozwoliła. Polcecam ! Wrócę jeszcze do detektora hehe chyba nie polecam na tak wczesnym etapie
udało mi się znaleźć w piątek tętno bardzo nisko i słychać było tak cicho jakby w głębi. Wczoraj i dziś znów bie znalazłam wiec ogólnie irytujące ...
Ani0nka, kark lubią tę wiadomość
-
Nie nie, to zadna implantacja. Ja w nie nie wierze. Absolutnie nie! Poza tym dziś dopiero 5dpo. U mnie plamienia sa zawsze przed okresem. Nie było ich w jednym jedynym cyklu kiedy była cb. Takze u mnie jakikolwiek podbarwiony śluz oznacza ze nic z tego. Boje sie po prostu o ta torbiel. Bo normalnie po owu jajniki mnie nigdy nie bola.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biegająca mama jaki piękny ten Twój suwaczek!! Nie widziałam takich super! 😍😍 a gdziepracujesz? Ja w szkole uczę klasę i musiałam ją zostawić, znaczy musiałam- chciałam bo szkoła to skupisko bakterii dzieci z różnymi chorobami są przyprowadzane bo rodzice nie maja z kim ich zostawić... także ja już mam wcześniejsze wakacje 😊
-
Biegająca to troszke spoznione zyczenia -Wszystkiego co najlepsze
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Nona na spokojnie wypoczniecie na wyjeździe i może tam zaskoczy 😊 I cieszę się ze masz takie zdrowe podejście ❤️
-
Lami a może przy naszych nickach na początku dopiszesz daty porodu:
Ani0nka- 🤰🏻termin 27.10.2019
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 10:07
-
Piszcie swoje terminy porodu to dopisze do swojego posta, a później Lami ją tylko skopiuje i doda
-
Nona, bardzo dobrze, marzę też o opalaniu, jedyne co mi pozostaje to czekać na ciepłe dni😢 moja znajoma teraz leci w środę do Tajlandii, po wielu miesiacach starań zaskoczyło wreszcie, ale tuż przed wyjazdem. I nie ma zamiaru rezygnować. Ginka jej powiedziała, żeby tylko robali nie jadła na straganach i wszystko będzie ok:) tym bardziej, że się szczepili w połowie zeszłego roku na wszystkie syfy. tak się szykowali na wyjazd, że przestali myśleć o tych staraniach... 😇
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Anionka No to Ciebie rozumiem z ta praca, ja zaczęłam od stycznia prace w szpitalu jako dietetyk, może żebym tam pracowała pare lat to pewnie bym się cieszyła ze mam zwolnienie , ale po pierwsze wolałabym usłyszeć ze "wszystko jest dobrze i krwiaczek zniknął i może pani wracać do pracy", a po drugie ja już siedzę miesiąc w domu, ze wskazaniem leżenia i już można dostać noe powiem czego... 😉
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
A
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 19:32
-
nick nieaktualnyAni0nka ja też siedzę na zwolnieniu, lekarz kazał cały 1.trymestr przesiedzieć w domu i naprawdę idzie dostać świra siedząc w domu. Chętnie bym wróciła do pracy. Teoretycznie od kwietnia mam dostać zielone światło na powrót do pracy, więc mam nadzieję, że wrócę, ale się nie nastawiam, żeby się nie rozczarować, jakbym jednak nie mogła
Może jak już będzie wiosna i jak po usg genetycznym nie będę sie ukrywać przed wszystkimi z ciążą to będzie łatwiej
Nawet potencjalny wyjazd na wakacje mnie jakoś szczególnie nie cieszy, bo jestem już tak wyleżana, że wakacje nad morzem w ogóle nie są atrakcją 😂 a jak pracowałam to za tydzień laby bym dała wszystko 😂
A żadne podróże zagraniczne raczej nie wchodzą w grę, bo do samolotu w ciąży już więcej nie wsiądęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 10:36