Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 09:28
-
Nona, to strona testdna na trombofilie za 330 zł. Z tego co widać, to każdej, która ten test robi wychodzi niestety coś, i z reguły to któreś z mthrf (ale to ma ponoć 50-60% populacji rasy białej) i coś jeszcze do tego.
Nona, a może ten cykl warto włączyć na własną rękę acard? Też brałam w szczęśliwym.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Chyba jednak skupiłabym się u Nony na badaniu nasienia i drożności. I dupek albo luteina. Nie wydaje mi się zeby na etapie starań w tym przypadku konieczna była heparyna. Tutaj w ogóle nie dochodzi do zapłodnienia.
Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julia93 wrote:Alex - tak, jestem z Opola. Na temat GMW się nie wypowiem. Osobiście miałam styczność z jednym panem doktorem, właścicielem tego ośrodka na uczelni, był moim wykładowcą. Cham, prostak i szowinista. Generalnie nic dziwnego że od razu na in vitro namawiali. Tyle kasy by miało przelecieć koło nosa?
albo się na porodowce spotkamy ;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
A mnie dopadł znów mały głód w nocy i jem w łóżku 😁😁
I zaczynamy 8 tydzień ciąży 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 07:05
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
I jak piszą w cotygodniowych informacjach boli brzuch okresowo 😪 ale czysto jest i wszystko oki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 08:11
-
Julka termin mam na 14.09
chyba że mała zechce wyjść szybciej
ja na l4 już, też staram się dużo odpoczywać bo mdłości mam cały czas i też jeszcze nie czuje się najlepiej. Ale jak obie wrócimy do żywych to może się uda
My wczoraj byliśmy u znajomych, po drodze 2 takie burze nas złapały że masakra. Myślałam że pospimy dłużej dzisiaj ale jednak się nie dało;)
Anionka takie bóle to mogą być jeszcze długo;) ja na tym etapie jak pochodzę za dużo albo się zmecze to też krzyże lekko bolą jak na okres. Także spokojnieAni0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
No
kark, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NI
-
Matko Beti jakie głupoty gadasz będziesz miała dzidziusia szybciej niż się spodziewasz także spokojnie każda tu niedługo będzie zafasolkowaną. A jak Ci się nazbiera siku to zrób inny test a te Nordy sobie odpuść ❤️
-
[QU
-
Beti my długodystansowe później łapiemy, mysle ze za dwa dni możesz testować spokojnie ❤️
Dziś 9dni po wiec spokojnie ❤️ Ja miałam biel