Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:Beti wow może to dobry znak!!!
Olivkowa u mnie dzis wlasnie 15dc i bedziedlugiej przerwie moze tez nam sie uda
mam pozytywny test owu dziś
To po wszystkim podusia pod pupę. Mi się właśnie w takiej pozycji przysnęło haha.
PowodzeniaNona lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko on je dziewczyny... O to chodzi. Dziś wieczorem kolacja - Kajtek 1.5 dużej kolby kukurydzy gotowanej, a Basia może 0.3 kolby. I ona tyje, on nie...
Zresztą on kocha szpinak, kalafior, brokuły, dziewczyny mi tym plują, męczą, a on to z chęcią zjada. Więc to nie jest tak, że on nie je. Nawet jak wraca z przedszkola to zawsze opisuje śniadanie, 2 śniadanie obiad (czasami nie pamięta zupy, więc wtedy zakładam, że pewnie była niedobra i nie jadł), podwieczorek. Po powrocie z przedszkola wraca i jeszcze z nami jedno danie je...
Meggs, ja akurat w wieku 14 lat miałam 165 i tyle mi już zostało 😂 Ale wzrost 165 dla kobiety nie jest zły, dla faceta owszem.
A z tym rtg to pewnie rentgen dłoni. Bo na tym się właśnie szacuje wiek kostny dziecka - czy jest opóźniony i trzeba podawać hormon wzrostu czy nie. Teoretycznie to i badanie hormonu wzrostu powinien zlecić endo, ale u nas dobre wyniki to nawet do poradni nas nie chcą zapisać. Ja chcialam na to iść prywatnie, ale są 2 problemy - aktualnie wiem, że są do tego programy już, które przeliczaja i analizuja te dane z rtg i nawet nie wiem do kogo z takim zdjeciem mialabym isc. A drugi to taki, ze eMek się nie zgadza, mówi, że bez powodu nie będzie dziecka naświetlał.
Aha, robaki też sparwdzaliśmy kilka razy - z krwi i z kału, w pełni itd.
Najgorsze jest to, że ktoś coś rzuci, ja zaraz w neta, czytam - No tak, to cały Kajtek, to jest problem! Robimy badania do diagnozy i co? I kij wam w oko, to nie to.
Nie wiem, dla mnie ten okres tak do 6rż to taki, gdzie dzieci dużo rosną, potem to jest dojrzewanie. I nie mogę tego zrozumieć, że dziecko przez prawie 2 lata było zdrowe, okrągłe, duże, z tymi pieczonymi centylami w porządku, a potem nagle bach, koniec. -
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 19:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 19:19
-
nick nieaktualny
-
A
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 09:27
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 09:27
-
nick nieaktualny
-
N
-
nick nieaktualny
-
[Q
Nona, Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 19:20
-
Nona, ja z reguły wstaję do toalety około 4-5 rano, więc przy okazji łykam euthyrox. Śniadanie jadłam około 8-9, albo później. Odkąd tak zaczęłam robić, tsh miałam idealne-1,5.
Beti82 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm