Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Anionka przez rok/dwa (z naciskiem na dwa lata) 22 cm ok, ale nie przez 2/3 miesiące. Kości nie są w stanie w takim tępie wzrastać - komórki w chrząstce nasadowej kości nie namnażają się w takim tempie a gdzie ich dalsze przemiany i ostateczne przeksztalcenie w kość.
-
nick nieaktualnyNiby tak, tylko 3 najniższy centyl dla 4.5 lat to 100cm i 15kg. A średnia to 108cm i 18kg... Czyli do przeciętnego chłopca w jego wieku brakuje mu 15cm i 5.5kg. To jest ogrom, to jest prawie 1/2 jego masy ciała!
Ja wiem, że nie ma patrzyć na średnią, ale Basia 2.5 roku od niego młodsza ma 10kg i 84cm. Ona za chwilę go przerośnie.
Co innego obcy raz za czas, a co innego jak będzie na co dzień widział, że młodsza siostra jest wyższa... -
Meggs cuda się zdarzają i tak tu tez było serio, aż jego dopytałam. Jutro postaram się poszukać może jakiejś książeczki zdrowia lub coś w tym stylu
pewnie koło pół roku mąż może trochę przesadził w każdym razie chodzi o to, że niektórzy później zaczynaja szybko rosnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 19:31
-
Kark odkopałam specjalnie dla Ciebie. Do 11 roku zycia byłam ponizej wszystkich centyli. A poźniej zobacz w okresie 11-14 lat niecale 3 lata przyrost 22 cm. Z czego ja pamiętam ze miedzy 1 a 2 klasa gimnazjum miałam 10 cm przyrostu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f945ba62e7f2.jpg -
Ku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2019, 19:18
-
Dzięki za gratulacje dziewczyny. Ja niedowierzam i szukam podstępu w zaistniałej sytuacji hahah
Objawów brak,tylko raz w 15 dc jak nakazał gin. Najlepsze jest to, że gdyby nie monit i nakaz gina byśmy odpuscili. Rozłożyło nas wtedy totalnie i ledwo funkcjonowaliśmy, zmusilismy się na maksa
Lami, Nona, Beti82, Wik89, kark, tęczova, Ani0nka, Pestkaa lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Kark, myślę, że właśnie coś na ziołach bym poleciała, sprawdziła te apetizery itd co mają w składzie i przemycałambym w jakimś soku. A jeszcze na ewentualną diagnostykę, czy wspomaganie hormonami będzie czas. Wykluczyliście na ten moment te rzeczy, które mogłyby przeszkadzać. I może to się wydawać trochę drastyczne, ale rozciągajcie Kajtka. Jakiś drążek, drabinki.
Pamiętam, że mój młodszy kuzyn zawsze taki malutki. Z tym, że ciotka nigdy nie pozwalała mu jeść czegoś, na co miał ochotę, tylko zawsze pełno witamin, warzyw i był wieczny płacz, że on nie lubi, kończyło się na tym, że nie jadł prawie nic. Jak miał 13 lat to przyjechał do nas i mówi, że z niego zaczynają się śmiać. Mamie tak się go żal zrobiło i sama zabrała go do pracy, wtedy jeszcze w szpitalu pracowała, strzeliła mu RTG dłoni i czegoś jeszcze i zaniosła do ortopedy chyba. I on mowi, że są przestrzenie, kości urosną, ale więcej niż 170 nie będzie miał. Że może brać zastrzyki z hormonem wzrostu. Ostatecznie zastrzyków nie brał i dopiero pod koniec okresu dojrzewania urósł do 170.
Kark, jeszcze sobie przypomniałam historie z przedszkola z moczeniem się. I tak sobie myślę, że twój synuś jest pewnie bardzo bardzo wrażliwy. Może to się teraz wydawać absurdalne, ale może coś go blokuje.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti82 wrote:Kurde dziewczyny czuje sie okropnie
Jak sloń na kacu ;( Pić mi sie chce baardzo.Jeny jak ten dupek mnie wkurza .A tylko 1 tabletke biore to ja nie wiem jak bede musiala wiecej brac ;( Tez miałyscie takie pragnienie?
Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
[
-
Nona wrote:TK 9-10dpo w 1 ciąży!!!
opowiadaj co tam sie dzieje u Ciebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti wow może to dobry znak!!!
Olivkowa u mnie dzis wlasnie 15dc i bedziedlugiej przerwie moze tez nam sie uda
mam pozytywny test owu dziś
Meggs, OlivkowaMama, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki to pewnie owu przed wami
działajcie! Moja mama mówi ze ja powstałam po powrocie ojca z poligonu i to był seks stęsknionych
haha także trzymam kciuki!
Beti ja tam wywrozyłam sobie Twoja ciaze e tym miesiacu 😊Wik89 lubi tę wiadomość
-
hah