Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
To musisz Nona jutro siknąc na test w takim razie
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 19:28
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:z kawą 2h czekac?
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona ja u Ciebie bym mutacji nie robiła narazie. Miałas pierwsza ciaze bezproblemowa, teraz zadnych poronień ani cb więc chyba nie ma wskazań. Chyba ze masz epizody zekarzepicy u siebie, w co wątpie.
Nona lubi tę wiadomość
-
[Q
blair. lubi tę wiadomość
-
[
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti, Nona, trzymajmy się tej wersji, że to powód wyższego tsh. Podoba mi się!
Patuniek86, jejka, Ty 12 godzin temu urodziłaś i sobie nas podczytujesz i odpisujesz. Jestem pełna podziwu. Już kiedyś pytałam się mamusiek jak to jest z tym porodem.
Patuniek, masz śliczną córeczkęDo całowania tylko! ❤️❤️❤️
Nona, jeśli chodzi o te badania, to powiem Ci tak. Miałam takie postanowienie, że 6-7 miesięcy starań bez szaleństw z badaniami. Na 8 miesiąc już zaplanowaliśmy torpedę. Fakt, że pokazały się dwie kreski uśpił czujność, ale dobrze, że te dna zrobilam. W tym momencie podejście już jest takie po pierwszym szoku, że dzidzia w brzuszku i zrobię wszystko, żeby ją chronić, pieniądze nie grają roli. A jednak w czasie starań człowiek jakoś tam sobie chce ułatwić to i rozkłada te finanse w czasie.
Weź dwa wdechy i posłuchaj siebie, czy coś Cię pcha w kierunku tych badań. Nie obraź się teraz, ja też już nie mam 21 lat, z każdym rokiem zwiększa się ryzyko jakiejś tam zatorowości, stres, siedzący tryb pracy, komputer, nie zawsze zdrowe jedzenie, jakiś tam cholesterol, który nie zawsze wygląda jak u 18nastki. Może taka heparyna jeśli będą wskazania to byłaby dobra rzecz.
Już napisałam kilka dni temu, że czytając to wszystko przypuszczam, że za kilka/kilkanaście lat będzie heparyna profilaktycznie dawana częściej. Tak jak została daną mi teoretycznie przez nadwagę i wiadomo ryzyko, że w ciąży jeszcze sporo przytyję.
Nona, Beti82, patuniek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Beti teraz ja Tobie przewiduję ciąże na podstawie tsh!! na bank to jest to!!!
a mam pytanie, bo właśnie ten euthyrox pamiętam godzinę przed śniadaniem ( w pierwszej ciąży to był hardcore), ale szukałam info na ulotce i tam nie ma nic takiego.. teraz piję i za chwilę jem śniadanie,inaczej nie dam rady..
Nona cyborgu Ty!! wszystko na raz i popijasz inofolicem? Babeczko, każdy lek,suplement osobny minimum 30 min.odstępu! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[Q
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 09:28