Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Super, najwazniejsze ze pekl!
U mnie zawsze bylo cialko zolte, tylko lekarka musiala czasem troche „pogrzebac”, zeby je znalezc, albo tak jak mowi Alex pojawi sie lada chwila.
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Siema cioteczki, właśnie zdałam sobie sprawę że brzuch mi wywala coraz bardziej
Oto ja i kluska
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/103e8b801ae8.jpgtęczova, Szczęściara, Nikodemka, Meggs, madziorek86, Arashe, Lami, przedszkolanka:), Wik89, Beti82, blair., Biegającą-mama, Pestkaa, moyeu lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:19
alex0806 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczęściarko ty nic nie bój, na pewno wszystko jest ok
Może jak nie spytałaś o ciałko, a on nie mówił to nawet nie zatrybił, że my takich wiadomości wyczekujemy
Ja zawsze na opisie USG miałam napisane, że np. widoczne ciałko żółte.
Zresztą, w poniedziałek wysyłam ci zawirusowane leki to wieszDo testowania jak znalazł
Nikodemka, Szczęściara lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Teczova - i Twój!
Chociaz powiem Ci, ze przeanalizowalam wlasnie moje wykresy i monitoringi z ostatnich miesiecy i nie bede juz sie nakrecac i robic wielkich nadziei. W styczniu wszystko wygladalo tak pieknie... Pamietam jak nawet lekarka powiedziala, ze ma dobre przeczucie, a tu nic. Nastawiam sie na biel i chyba tak wole
Alex - sliczny brzusio 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 13:19
-
Ja robiłam najpierw USG i w ten dzień papę. Wyniki po tygodniu skorygowane przesłali na maila. Ale wiecie co, dzięki temu to jakoś się ta pappą nie stresowałam. Moja myśl była taka, że na USG było wszystko super i tego się trzymałam. Pappy w zasadzie robić nie chciałam, ale człowiek w jakimś stresie i jak lekarka coś zaczęła o tym mówić to powiedziałam żeby pobierali krew.
Mam starszne zmęczenie materiału. Pojechałam do sklepu na 2 godziny, chciałam spodnie ciążowe kupić, ale była tylko seria chyba dla zaciążonych nastolatek i niestety nic nie kupiłam. Wróciłam padnięta. Obudziłam się znowu z bólem głowy rano. Jestem maruda od wczoraj i tyle.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczęściara, super że jest dowód na owulację. Duphaston wzięty? To odliczamy
Też ani razu nie usłyszałam, że mam ciałko żółte, nawet w ciąży już. Tak jak pisze Alex, chyba nie każdy lekarz tego szuka albo to komentuje. Moja mi po ciążowej owulacji powiedziała super termin: endometrium dwuwarstwowe, to było wkurzające, bo nigdzie nie znalazłam informacji co to w ogóle znaczy, ani w internetowej ani tu na forum
Szczęściara lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Szczesciaro pytalaś ostatnio kogo przewiduje moja kula na kolejną ciezarna,to mam swój faworyt- Ty nim jestes😀 i Ty powiesz pierwsza a zaraz za Tobą Teczova z Nikodemka 😀
Alex pięknieja jutro zaczynam 13 tydz.i teź już w domu widzimy . Jeszcze tydzien i koniec ukrywania
Ja zasypiam na siedząco..katar,bol głowy meczy a taka piękna wiosna..az mi Poli szkoda,że gnije ze mna. Pozniej z tata wyjda na ogród.tęczova, Szczęściara, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Ja bym brała, masz tylko kilka cykli na cło, lepiej zrobić wszystko, żeby zaskoczyło od razu. Jak działać to na całego, a nie połowicznie.
Szczęściara, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
O Lami dobrze mówi,bierz by nie zmarnować ani procenta szansy
A to Ty nie testujesz w prima aprilis? To odwrotnie- najpierw Teczova z Nikodemka testem sobie beda nas wkrecac ze niby nic nie ma a beta 100 a pozniej Ty pieknie zamkniesz liste tej trojki 😀 -
Wymarzony scenariusz, zeby wszystkim trzem w Prima Aprilis wyszly dwie krechy. Pewnie byscie nam nie uwierzyly
tęczova, Szczęściara lubią tę wiadomość