Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs, infekcje się zdarzają. Mnie nic nie piekło, tylko śluz zmienił trochę konsystencję i był bardziej żółty. Lekarz pobierając mi cytologię dał od razu 3 globulki Primafucin. I przeszło. A na cytologii wtedy wyszedł stan zapalny, mimo że dolegliwości nie było.
Powiedz na wizycie, że coś tam ci "przeszkadza". I tak musi pobrać cytologię na początku. Takich aptecznych preparatów bez recepty bym unikała, bo w ciąży większości pewnie nie można. Najlepiej jakbyś się skontaktowała z lekarzem, ewentualnie jakąś położną?Meggs lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Arashe , Alex dziękuję bardzo. Powiedzcie tylko bo u lekarza będe dopiero jakoś w poniedziałek / wtorek. Wiecie dziś piątek , pozs tym wyjezdzamy. I nie wiem czy przez te 3 dni moze to bardzo zaszkodzić. Tak czuje lekki dyskomfort ale naprawde minimalmy.
-
Arashe dziękuję. Akurat sama z Polą do 16 jestem (a najchętniej poszła bym spać) ale juź weekend zaraz to trochę się pobyczę.
Meggs ja miałam antybiotyk na infekcje ale to od lekarza i nie w ciazy wiec nie pomoge bo miałam tylko raz infekcje.
Wiki to czekamy do jutra -
Przedszkolanko kuruj sie ❤
Ja troche zniklam bo namiętnie szukalam wakacji. Juz sie nie mogę doczekac.
Wik trzymam kciuki jutro.
A ja troche zaczynam sie stresowac czwartkowym i prenatalnymi. Dlugo się czeka na wynik tego pappa z krwi ?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Przedszkolanko kuruj sie ❤
Ja troche zniklam bo namiętnie szukalam wakacji. Juz sie nie mogę doczekac.
Wik trzymam kciuki jutro.
A ja troche zaczynam sie stresowac czwartkowym i prenatalnymi. Dlugo się czeka na wynik tego pappa z krwi ?
Ja czekałam jeden dzień na wynik. Ale bez interpretacji, a tam nie ma żadnych norm podanych, więc nie wiadomo czy wyniki dobre czy nie. Dopiero na usg mi podliczyła ginka co i jak. W medicoverze czeka się do 7 dni na opracowanie wyniku i tam jeszcze czekam -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:19
przedszkolanka:), Meggs lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Pieniny ❤
Co roku jezdzilismy nad morze ale w 7 miesiacu siedziec w aucie 10h mnie przeraża a do samolotu nie wsiade napewno.
A w gory te 4h jakos przeboleje
A chodzic po gorach nie lubie ale gory , piaseczek jakis maly i jezioro to lubie wiec padlo na Maniowy/ Kluszkowce . kiedys vylismy i bylo super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 10:06
tęczova, Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Wik - łeee, nastawilam sie na Twoje testowanie! Nie wiem czy wiesz, ale sny Meggs sie sprawdzaja, wiec jutro beda emocje
U mnie wodnisty sluz, czuje ze jest mokro, a teoretycznie jestem 4dpo. Zamowilam owulaki i jeszcze nie przyszly, ciekawe co sie tam dzieje.
Teczova - a jak u Ciebie sytuacja ze sluzem? Robisz jeszcze dzis owulaka? -
U mnie wynik pappa był na wyniku USG, po kilku dniach od badania w sumie. I w jednej kolumnie wyniki z pappa, a w drugiej skorygowane po USG. Lekarz nic nie komentował nawet z krwi, mówił tylko że wszystko w normach. Najważniejsze jest USG, we krwi to same wiecie, że to statystyka
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dajcie znac jak bedziecie po
Ja mialam miec dzis wizyte u tego „cudotworcy”, ale odwolalam ja tak, jak radzilyscie. Faktycznie bedzie rozsadniej jak pojde do niego z wynikiem nasienia i hsg, teraz nic nowego by mi nie powiedzial.
Przydaloby mi sie jednak dla zdrowia mojej psychiki takie jedno male usg, zeby sprawdzic czy jestem juz po owu, bo oczywiscie juz zaczynam wariowac. Chyba w poniedzialek wybiore sie na proga dla swietego spokojumadziorek86 lubi tę wiadomość
-
Ja już po. Pęcherzyk pękł. Tylko dziwi mnie że nie było ciałka znowu. Czy zawsze widać ciałko?
XxMoniaXx, alex0806, Nikodemka, przedszkolanka:), Pestkaa, Meggs, madziorek86, Lami, Arashe, Beti82, blair. lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )