Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie, bo po wczorajszym badaniu u gina czuję nie wiem czy to podraznienie czy jakby delikatne zapalenie ? I obserwuje zmiane w sluzie wiec mozliwe ze jakies bakterie sie tam przyplątały. Coś moge na to wziąć zeby mi sie to nie rozwinelo i było rownoczesnie bezpieczne w ciazy?
-
Szczęściara wrote:Kochane moje podpowiedzcie. Iść jutro do gina czy nie ma sensu po owu iść? Byłam w poniedziałek i się zastanawiam czy iść jutro.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:19
Wik89, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wow ale naprodukowalyscie dzisiaj postow wspaniale!!!
Hihi Nikodemko ja tez czekam na mecz tzn wracam wlasnie do domu mąż zamowil pizze i mam zamiar pod pretekstem kibicowania sobie pojeść a co
Tak ja jutro niby mam testowac, choc termin @ z owu mam ma niedziele (jutro 12 dpo) wiec oczywiacie juz łapie cykora bo boje sie tej okropnej bieli na tescie... jak nie wymiekne to zatestuje, trzymajcie kciuki!
Nikodemko ja w tym cyklu nie mierzylam temp i powiem Ci ze tuz po owu mnie to stresowalo ale pare dni po przeszlo i jakos dzieki temu niemierzeniu szybciej mi uplynal czas do 12dpozycze Ci, oraz Szczesciarze i Teczovej (i kto tam jeszcze testuje w Prima Aprilis??) zeby tez Wam sie nie dluzyly te dni!
Meggs ciesz sie przytostem bety i spokojnie juz czekaj na wizyte! Wszystko dobrze😘
Słoneczko123, Szczęściara, tęczova, Lami, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczęściara wrote:Beti na free. W płatny się nie pcham 😂 😂
-
.
Wik89 lubi tę wiadomość
Teczova - o wow! Od dzisiaj popcorn do kazdego filmu
Wik - dziekuje :* Testuj jutro, mocno trzymam kciuki, moze wypatrzymy jakis cienWik89 lubi tę wiadomość