Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Julia, trzeba kliknąć zdjęcie będąc na różu, i tam będzie wykres dostępny: tak i trzeba w to tak kliknąć Odkryłam to 5 minut temu, bo też nie wiedziałam jak Wy te wykresy widzicie skoro nie ma ich w stopce
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:eee jakis plaski ten mój wykres, inaczje wygladają ciążowe, ledwo co sie rusza u mnie...
Beti Twój wykres to marzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaNona lubi tę wiadomość
-
Julia93 wrote:Już mam, kochana, jak z tego dziecka nie będzie to ja się z balkonu rzucam
Julia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona bardzo dobre nastawienie, jesteś moim mentorem pod tym względem. Po prostu musi tak być i będzie!
Udało mi się zapisać na jutro na usg do lekarza, co ma dobre opinie. Uff dzień później to nie jest źlekark, Nona, Lami, przedszkolanka:), Beti82 lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Nie no na serio nie jestem w ciazy hah nic nie czuje.Brzuch mnie pobolewa na @ .Jutro pewnie zacznie temp spadac juz powoli na nią.Obstawiam w pn przyjdzie
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gin kazał powtorzyc bete i proga. Mam nadzieje ze beda jak najnizsze.
Nie no nie załamuje sie. Wiadomo jest przykro, człowiek sie zastanawia dlaczego ja? I czy mogłabym zrobić coś zeby udalo sie jednak bardziej, ale tez minimalnie ciesze sie ze ruszyło sie cokolwiek. Na pewno sie nie poddajemy, w koncu zaskoczy na 9 msc
Ktoś tylko moze wie jak długo bede musiala czekac na okres?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 13:31
Beti82, Ani0nka, Arashe, Niezapominajka2, Julia93, Pestkaa, przedszkolanka:), Nikodemka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny