Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani0nka wrote:Beti matko boska sikaj teraz jestem tak podekscytowana jakbym ja miala zaraz testowac
Ani0nka, przedszkolanka:), Nona, kark, Arashe lubią tę wiadomość
-
Beti już Ci mówiłam, że wysikasz jutro Domiśkę, a jestem tego tak pewna że możesz sikać nawet dzisiaj :p ten długi cykl po coś się tak dłuży i w ogóle dziwię Ci się, że wytrzymujesz bo ja po negatywnej becie 8dpo i tak sikalam na testy dwa razy dziennie hahaha i mamy siusiaka w brzuchu :p
Ani0nka, Beti82, kark lubią tę wiadomość
-
[IM.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:43
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie. Średnio jest. Coś w macicy jest mniejsze niż wskazuje OM. Pytał, czy wiem, kiedy doszło do zapłodnienia. Jeśli 2-3 tygodnie temu, to może być ok. A u mnie doszło ponad 3 tygodnie temu i na pewno nie później, bo bardzo wcześnie miałam pozytywny test. Lekarz powiedział, że albo ciąża jest młodsza albo coś jest nie tak. No więc pewnie jest coś nie tak.
Teraz żałuję, że skusiłam się na te wcześniejsza wizytę, bo poszłabym za tydzień i wszystko byłoby jasne. A tak mam zrobić betę i przyjść za tydzień. -
Ani0nka wrote:Beti a Ty pozno musisz klasc sie spac jak 8:30 temperature mierzysz co? :d ja tylko 3,5 godziny wczesniej testuje i o 22-23 grzecznie kladę się spac
Ani0nka, blair. lubią tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Jestem po wizycie. Średnio jest. Coś w macicy jest mniejsze niż wskazuje OM. Pytał, czy wiem, kiedy doszło do zapłodnienia. Jeśli 2-3 tygodnie temu, to może być ok. A u mnie doszło ponad 3 tygodnie temu i na pewno nie później, bo bardzo wcześnie miałam pozytywny test. Lekarz powiedział, że albo ciąża jest młodsza albo coś jest nie tak. No więc pewnie jest coś nie tak.
Teraz żałuję, że skusiłam się na te wcześniejsza wizytę, bo poszłabym za tydzień i wszystko byłoby jasne. A tak mam zrobić betę i przyjść za tydzień. -
rzepakowepole wrote:Jestem po wizycie. Średnio jest. Coś w macicy jest mniejsze niż wskazuje OM. Pytał, czy wiem, kiedy doszło do zapłodnienia. Jeśli 2-3 tygodnie temu, to może być ok. A u mnie doszło ponad 3 tygodnie temu i na pewno nie później, bo bardzo wcześnie miałam pozytywny test. Lekarz powiedział, że albo ciąża jest młodsza albo coś jest nie tak. No więc pewnie jest coś nie tak.
To lekarz, u którego byłam pierwszy raz. Sprzęt wygląda na dobry, na pewno nowy. Ale w sumie nie wiem jak dokładny. Teraz wizyta w środę. Betę mam zrobić tak czy inaczej, nie chodzi o to czy mnie uspokoi czy nie, tylko o to, żeby sprawdzić jaka jest. Jak ponad 1000 to coś nie tak bo powinno być więcej widać. Jak poniżej, to ok i czekamy. Policzę jak przyrasta i wtedy będę widzieć czy ok czy nie ok. Bo widełki są tak szerokie, że i tak mi nic nie powiedzą.
-
Julia93 wrote:Nie panikuj, ja właśnie nie zdecydowałabym się pojsc tak szybko na wizytę, one zazwyczaj mało wnoszą i i tak trzeba czekać do następnej żeby coś zobaczyc. To jest tak wcześnie że przy odrobinę słabszym sprzęcie może nawet nie byc widac pęcherzyka. Lekarze często mają takie podejście, żeby się nie cieszyć. Spokojnie, będzie dobrze, zobaczysz. A beta dużo Ci powie.
-
rzepakowepole wrote:Ale co mi da to, że pójdę do innego gina? Pęcherzyk mi od tego urośnie?
A moze ten gin to byl jakis buc i tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 15:39