Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/820c244230e5.jpg
Zabieramy na wekeend w Toruniu ze specjalna dedykacja dla Lami!
Przedszko- mam nadzieje, ze sie nie odzywasz, bo skaczesz z radosci!speakyourmind93, Pestkaa, kark, przedszkolanka:), Nona, Szczęściara, Julia93, patuniek86, Lami lubią tę wiadomość
-
Przepraszam, że tak tu namarudziłam. Przedszkolanko, czekamy.
Czekam na wyniki bety. Zarejestrowałam się na jutro do świetnej lekarki. Nie po to, żeby zobaczyła coś więcej, bo wiem, że to niemożliwe, ale po to, żeby porozmawiała ze mną jak z człowiekiem. Wytłumaczyła, kiedy czego można się spodziewać, kiedy realnie martwić.
Ta dzisiejsza wizyta trwała 5 minut. Fotel, USG, nara. Lekarz był bardzo obcesowy, wygłaszał bardzo dosadne stwierdzenia, jakbym miała być co najmniej w 8 tygodniu. Może rzeczywiście widział tam wielkie nic, ale wtedy tym bardziej powinien wytłumaczyć. A jeśli nie było co tłumaczyć, go nie należy mówić, że albo ciąża młodsza albo dzieje się coś złego. Nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi. Nie chcę zaklinać rzeczywistości, nie oczekuję też głaskania po głowie. Oczekuję merytorycznych informacji.Nikodemka, przedszkolanka:), Nona, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
K.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:45
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Rzepakowe w takim razie nie ma o czym gadac. Ja siedzialam ponad 40 min!!!
Speaky podczytuję Cię też :*
Przepraszam,ale siedzialam prawie 40 min.plus papiery,ważenie itp.wrócilam na ogarnianie kolacji,kąpieli itp.
U mnie jest ciałko,jest zarodek 0.39 mm.i jest serduszko widziałam teź tworzacy się kręgoslupek
Niestety torbiel.się powiększyla na 5cm.więc dupka odstawiam i luteina dopochwowa idzie (lepiej dla jelit może bedzie!). Ma się podobno wchlonąć..
Cytologia pobrana,karta ciąży zaloźona,l4 na 2 tygodnie -wizyta 21 .02 macica ładnie powiększona
Na pytanie czy dr poprowadzi moją ciąże powiedzial,że oczywiście
Na mdłości straszne mogę wszystkiego probowac:gumy,opaski uciskowe,tabletki. W razie tragicznych wymiotów jak z Polą- podjechać na ip.
Oficjalnie jestem w ciazy,milion badań na kolejną wizytę mam,dzisiaj poloźna taka miła aż w D wchodzila ;p uff odetchnęłamspeakyourmind93, Arashe, Nikodemka, Beti82, sunshine03, Pestkaa, Ani0nka, blair., Meggs, moyeu, Nona, Szczęściara, Słoneczko12, Julia93, Niezapominajka2, patuniek86, Lami lubią tę wiadomość
-
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:45
-
przedszkolanka:) wrote:Rzepakowe w takim razie nie ma o czym gadac. Ja siedzialam ponad 40 min!!!
Speaky podczytuję Cię też :*
Przepraszam,ale siedzialam prawie 40 min.plus papiery,ważenie itp.wrócilam na ogarnianie kolacji,kąpieli itp.
U mnie jest ciałko,jest zarodek 0.39 mm.i jest serduszko widziałam teź tworzacy się kręgoslupek
Niestety torbiel.się powiększyla na 5cm.więc dupka odstawiam i luteina dopochwowa idzie (lepiej dla jelit może bedzie!). Ma się podobno wchlonąć..
Cytologia pobrana,karta ciąży zaloźona,l4 na 2 tygodnie -wizyta 21 .02 macica ładnie powiększona
Na pytanie czy dr poprowadzi moją ciąże powiedzial,że oczywiście
Na mdłości straszne mogę wszystkiego probowac:gumy,opaski uciskowe,tabletki. W razie tragicznych wymiotów jak z Polą- podjechać na ip.
Oficjalnie jestem w ciazy,milion badań na kolejną wizytę mam,dzisiaj poloźna taka miła aż w D wchodzila ;p uff odetchnęłam -
Gratulacje Przedszkolanko! Miał co do Ciebie dobre przeczucia.
Nie miej mi za złe tego co napiszę, ale chce, żebyście mnie zrozumiały. Jesteśmy z Przedszkolanką na dokładnie takim samym etapie ciąży. Może dwa dni nas dzielą. Ona ma serduszko, a ja tylko pęcherzyk niewiadomych rozmiarów. Także ciężko się nie martwić. Beta prawie 9000, więc jeśli mam słuchać lekarza, to coś złego się dzieje, bo dobrze miało być jeśli byłaby niższa niż 1000. W dodatku spadł mi progesteron, mam raptem 16. Wzięłam luteinę pod język.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:Przedszkolanko gratulacje, miałam dziwne przeczucie, że będzie serduszko
Monia, a masz jakiś dobry przepis na makaron? Zawsze chciałam zrobić, ale ze sprawdzonego przepisy właśnie
1.5 szkl maki pszennej i 2 wieksze jajka. Wyrobic ciasto . rozwałkować ( jak masz maszynke to super). Podsuszyc z godzinke i albo przez maszynke albo pokroic nozem.
Arashe, Lami lubią tę wiadomość
-
Rzepakowe ale z drugiej strony. Przedszkolanka ma super lekarza który jej wszystko tlumaczy z tego co widze. Gdyby szla do gbura mógł by tego serca nie widziec. Lekarz poswiecil Przedszkolance 40 min a Tobie pisalas ze 5. Mogl olewczo cie potraktowac i całe twoje usg. Tule.
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Beti mnie tez od wczoraj bolą plecy czyli od 3-4 dnia po owulacji...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 18:59
Nona lubi tę wiadomość
-
Moje 34 mm szczęścia!
Zaraz Was nadrobię, bo zostałam bez internetu, muszę dojechać do domu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2aa093e2842f.jpgPestkaa, moyeu, blair., Ani0nka, Beti82, przedszkolanka:), speakyourmind93, XxMoniaXx, Arashe, Nikodemka, Nona, Meggs, Szczęściara, sunshine03, Słoneczko12, Julia93, Niezapominajka2, patuniek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero