Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko to już duża ta fasolka Twoja ❤️ Niech zdrowo rośnie nam maluszek ❤️
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny możemy się umówić na taki scenariusz? Beti pokazuje jutro nam dwie piękne kreski na teście ciążowym, Nona nie chce być gorsza i robi to samo pojutrze. Ja z zazdrości tydzień później 15 lutego również testuje i moim oczom również pokazują się dwie piękne kreski. Kto jest za ?
sunshine03, przedszkolanka:), Nona, Arashe, kark, blair., Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia u mnie dokładnie tak samo było teraz a wcześniej wymioty. Teraz jednak jem mniej a częściej i lekko bo inaczej zdycham
trzymam kciuki za wizytę,będę sama na zakupach to będę obserwować
Nikodemka zaopatrzenie na wyjazd ma więc o nią się nie martwię
Anionka pomysł mega
Meggs powtarzasz jutro bete?Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Trzeba koniecznie ten plan zrealizować, bo za długo na nielegalu nie można siedzieć na fiolecie
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Dziewczyny możemy się umówić na taki scenariusz? Beti pokazuje jutro nam dwie piękne kreski na teście ciążowym, Nona nie chce być gorsza i robi to samo pojutrze. Ja z zazdrości tydzień później 15 lutego również testuje i moim oczom również pokazują się dwie piękne kreski. Kto jest za ?
Ani0nka, przedszkolanka:), Nona, Arashe, fiorella82, Lami lubią tę wiadomość
-
Ja moze do tego planu jeszcze dopisze Nikodemke ,ktora bedzie juz miala termin listopadowy ale to poczatek i sama powiedziala ,ze urodzi wczesniej ,zeby byc na pazdzierniku ze wszystkimi
Ani0nka, przedszkolanka:), Nona, Nikodemka, kark lubią tę wiadomość
-
Monia jeszcze nie,nie było okazji
Pola się dowie w marcu a tata i siostra czekam na moment
a teściowa dzisiaj mojego T. " i co tam? coś się dzieje? kluje?" a mój mąż,że nie ,że na to czasu trzebaNona, Arashe, Beti82, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Hahahh Dziewczyny probuje Was nadrobic ale cieeeezko sie dokopac do rana:D a ja znowu od 8 do teraz bez internetu w telefonie...
A wiec na szybko - Przedszkolanko Lami Domi gratuluje udanych efektow dzisiejszych wizyt!! Dbajcie o siebie!!
Rzepakowe - domyslam sie ze masz stresa, dziwny ten gin:/ sprobuj zachowac spokoj i nie denerwowac sie, czekaj spokojnie na wyniki i kolejna wizyte
Betiii nonono niezle sie zapowiada, kciuki za jutro rano!!!
Anionka swietny plan:D
U mnie dzis 11dc, wyniki amh to 2 ng/ml chyba dobre (?), wlasnie zjadlam lekka kolacje dodajac olej z wiesiolka i popijam czwrwonym winem heheh . Test owu sprzed chwili negatyw, jest kreska ale jeszcze jasniejsza od kontrolnej
xxprzedszkolanka:), Ani0nka, Nona, Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Nona dziekuje tak tak rzniemy, chocia z tesciami „za ściana” bo akurat wpadaja z wizyta heh:p licze na to ze moze jeszcze owu sie ciut przesunie i zahaczymy o pon czy wtorek..sie okaze:D
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Al.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:46
przedszkolanka:), Ani0nka, Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
Anionka - genialny plan! ja moge byc kolejna, bo testuje pierwszy raz 20.02 bede wtedy 10dpo (wiem, ze wczesnie, ale nie wytrzymam dluzej, znam siebie)
Beti - rano bede ze spoconymi rekami odswiezac strone mocno kibicuje!
Ovufriendki monitorujace, mam do Was prosbe w imieniu mojej przyjaciolki, tez staraczki.
Byla dzis na monitoringu (druga wizyta), ktory robila jej polozna i jedyne info jakie uslyszala, to ze ciezko bylo znalezc slad owulacji. Pomozecie mi rozszyfrowac czy wszystko jest ok?
6 dni temu pecherzyk dominujacy mial 14,6 mm.
Czy endo jak na ten moment cyklu jest dobrej grubosci?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09a1815362c3.jpgAni0nka, Nona lubią tę wiadomość
-
Endometrium idealne u mnie ginekolog zobaczył pęknięty pęcherzyk. Może już się ten pęcherzyk jakoś wiecie wchłonął albo coś, doradźcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 21:06