Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Biegającą mama pamietam ze u nas jedna z dziewczyn miała krwawienie właśnie przez krwiak i kazalinjej leżeć i wszystko skończyło się dobrze bądź dobrej myśli trzymam kciuki żebyś usłyszała serduszko we wtorek
Beti dlatego ja jestem zwolennikiem robienia testu i proga po terminie chociaż tym razem przesadziłam ze było 3545 Haha oby za 2 dni coś się pojawiło u Ciebie :*
U mnie wczoraj mdłości brak za to o 2 w nocy wstałam z takim bólem brzucha z głodu ze musiałam zjeść banana to samo rano czyli wniosek ze jak ciagle jem to jest Ok.
Monia trzymam kciuki aż do 15;) a wy za mnie trzymajcie o 17:)
-
nick nieaktualny
-
Biegająca nie wszystko jest jeszcze stracone! Lekarz ciąży nie przekreślił! A krwawienie mogło być spowodowane krwiakiem. Badałaś moze bete? Byłaby jasność czy prawidłowo przyrasta czy tfu tfu spadla?
Niezapominajko. Wykres masz boski. Czemu wiec nie wierzysz? Nie nastawiaj sie negatywnie, choć wiem ze lepiej tak i milo sie zaskoczyc pozniej! Nic nie jest przesadzone.
Beti, przykro mi, ale no kurcze mam nadzieje ze bylo za wczesnie na testowanie!Lami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś na wieczór biorę gynox, chce aby swędzenie już ustało, chciałam zaczekać chwile ale lepiej wziac jak lekarz zalecił.
Nona a u Ciebie jak tam z tymi sprawami? Globulki pomogly?Nona lubi tę wiadomość
-
Biegająca, ja mocno wierzę że u Ciebie to tylko krwiaczek i leżenie pomoże, nieraz tutaj dziewczyny miały takie przejścia. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Beti, no wiadomo że za wcześnie jest taka strona countingdowntopregnancy.com i tam fajnie pokazują statystyki testów dla konkretnego dpo https://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test/dpo-chart.php?dpo=10
Fajnie pokazuje jak dużo wychodzi fałszywie negatywnychWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 07:43
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Biegająca zawał! Mam nadzieję, że to tylko krwiak! Ale masz go pod kontrolą ? Bierzesz coś na niego?
Niezapominajko ja mocno trzymam za Ciebie kciuki !! Wykres marzenie,sama tak z tempkami robiłam jak Ty
Beti buuu ale to chyba dopiero 10 dpo?
Nona Ty jutro
Ja zaraz śniadanko i jadę na zakupy. Ostatnio padam wieczorami !! -
nick nieaktualny
-
Beti szkoda ze biel dzis ale jeszcze moze Cie pozytywnie zaskoczyc ten cykl takze spokojnie!
Biegająca, wspolczuje takic przezyc, oby okazalo sie, ze to krwiak
Nona ekstra Ci dzis temp skoczyla, kciuki za jutrzejsze testowanie
Niezapominajko no ja bym nie tracila wiary z takim wykresem!!!
ja sie wczoraj poklocilam z mezem w temacie staran..mial byc seks i nie bylo, do tego temp mi wariuje..licze ze weekend przyniesie odmiane w obu kwestiach;)II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Biegającamamo nie chcę sobie nawet wyobrażać jak ci się grunt pod nogami zatrząsł.. bardzo dobrze, że napisałaś i się wygadałaś :* trzymam kciuki za szczęśliwy rozwój sytuacji.
Niezapominajko mi się Twój wykres baaardzo podoba
Beti ja się całkowicie nie przejmuje dzisiejszą bielą... jest czas no i 11 nordestów :*Beti82 lubi tę wiadomość
-
Biegająca nie martw się będzie dobrze. Wiem że łatwo powiedzieć ale ta ciąża jeszcze nie jest stracona. Krwiaki w ciąży się zdarzają i te ciąże są też silne. Czekamy na wtorkowe wieści. Leż kochana jak najwięcej
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:46
Nona lubi tę wiadomość
-
Biegajaca to na pewno krwiaczek. Twoja ciaza jest silna. Ja bym oczywiście noe wytrzymala do przyszlego tyg i leciala na bete. Wszystko bedzie dobrze.
Beti :* to pewnie za szybko. Ja 12 dpo mialam cien więc 10 bym nue miała nic.
Ja mam nerwy. Wlasciwie od 2 dni gdyby nie cycki to bym nie wiedziala ze jestem w ciazy. Ach..