Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia wszystko będzie dobrze, wysyłam Ci duuuużo pozytywnej energii! <fruuuu> poszło
Mam dzisiaj głupawkę ale chyba z nerwów, pierwszy raz jadę na "interwencję/audyt" do kontrahenta i jestem super obsrana z jedej strony, a z drugiej już nie mogę się doczekać trzymajcie kciuki żeby mnie nie zamurowało z tremy i żebym dyplomatycznie przez to przebrnęła!
PS. Beti, wg statystyk z tej strony, to w 10 dpo ponad 30% testów była fałszywie negatywna, więc to też o czymś świadczy. Zrób jak mówisz ale nie trać nadziei, pokłuć się zawsze zdążyszXxMoniaXx, Ani0nka lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Szczęściara wrote:Beti kobietko pewnie za wcześnie na test. 10dpo mało komu wychodzi test. Zagnieżdżenie odbywa się nawet do 12 dpo także ten. Nie skreślaj jeszcze tego cyklu. Trzymam kciuki.
-
moyeu wrote:Monia wszystko będzie dobrze, wysyłam Ci duuuużo pozytywnej energii! <fruuuu> poszło
Mam dzisiaj głupawkę ale chyba z nerwów, pierwszy raz jadę na "interwencję/audyt" do kontrahenta i jestem super obsrana z jedej strony, a z drugiej już nie mogę się doczekać trzymajcie kciuki żeby mnie nie zamurowało z tremy i żebym dyplomatycznie przez to przebrnęła!
PS. Beti, wg statystyk z tej strony, to w 10 dpo ponad 30% testów była fałszywie negatywna, więc to też o czymś świadczy. Zrób jak mówisz ale nie trać nadziei, pokłuć się zawsze zdążysz -
Dzieki Moyeu ;*
Ja mam i tak zawal. Zoladek mnie boli z nerwow i mi niedobrze po niedojedzonym śniadaniu. Ze stresu.
A niby po raz 2gi sie juz czlowiek tak nie przejmuje. Chyba zalezy od charakteru i musialoby mi nie zalezec.moyeu lubi tę wiadomość
-
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:46
-
Naj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:34
-
Biegającą-mama wrote:Na krwiaka od temtego czwartku biorę duphaston 2x1 teraz zwiększyłam do 3x1 i nospa forte. Ale czy dzisiejszy wynik bety coś mi powie? Czy dopiero przysrost/spadek z powtórki poniedziałkowej ?
-
nick nieaktualny
-
Biegającą-mama wrote:Na krwiaka od temtego czwartku biorę duphaston 2x1 teraz zwiększyłam do 3x1 i nospa forte. Ale czy dzisiejszy wynik bety coś mi powie? Czy dopiero przysrost/spadek z powtórki poniedziałkowej ?
-
Biegajaca - moja przyjaciolka tez krwawila na poczatku ciazy przez krwiaka. Pozniej w 4 miesiacu miala krwotok przez kolejnego, zabralo ja pogotowie, myslala ze to koniec. A z ciaza wszystko bylo dobrze, ma zdrowa coreczke. U Ciebie tez tak bedzie
Beti - w tej ciazy bedzie inaczej niz w poprzedniej i pewnie dopiero sie dzidzia zagniezdza!Nona lubi tę wiadomość
-
[Q.
-
U.
Nona lubi tę wiadomość