Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti ściskam mocno to moze byc za wczesnie, bardzo malo testów wychodzi 10 dni po, tym bardziej, że w 100% nie wiesz kiedy owulacja była. wykres wygląda na ciążowy więc ja mam nadaj nadzieję, że ujrzysz II kreski
-
Idę pokolei od wczoraj od 14. Wczoraj padlam.
Domi, kochana! Gratuluję synusia!!! Ja cię, to już 16 tydzień! A to tak jakbyś wczoraj pojawiła się nam na forum i pisała, że twój mąż widzi delfina na teście Jak to szybko leci.
Rzepakowe, jak byłam na USG 5+5 to wg USG było 4+5, czyli tydzień mniej. A betę miałam 10100, bo rano byłam na krwi. W przychodni było bardzo dobre USG dlatego było cos widac w pęcherzyku, ale nie było to dokładne ciałko żółte. Podejrzewam, że u mojej lekarki nadal byłby pusty pęcherzyk. Po 9 dniach u mojej lekarki na tym kiepskim sprzęcie było już centymetrowe dziecię. Więc głowa do góry, najlepiej sprawdzić za tydzień.
Nikodemko! Bardzo dobry ekwipunek. Udanego weekendu! Relaksujcie się :*
Przedszkolanko!!! Kochana, tak się cieszę, że jest maluszek. Teraz niech nam tu pięknie rośnie :* Piękny czas przed Waszą rodzinką. Będzie niesamowita radość!!!
Wiki, dobrze, że wyniki fajne. Popijaj winko, zaraz nadejdą piękne dwie krechy na owulaka hamulcowy. I do dzieła! Już teraz, szkoda czasu :p
Niezapominajko, ale ten Twój wykres fajnie wygląda! Kciuki mocno zaciśnięte!
Biegająca mama odpoczywaj dużo kochana. Na wrześniu też są dziewczyny z krwiakami, miały luteinę, oszczędzały się na maksa i wszystko się unormowało. Tylko na spokojnie. Nic nie podnoś, nie schylaj się. Trzymaj się kochana, walczymy o twoją kruszynkę :* A w związku z mdłościami itd, kiedyś uspokajałam Przedszkolankę, u mnie, jak dużo odpoczywam to zero objawów. Jak już pojeżdżę autem czy autobusem po wybojach, połażę, to się zaczyna.
Beti, kochana, my cały czas wierzymy w ten cykl! Ściskam mocno, wiem że zobaczysz swoje dwie krechy i będą aż bordowe! :*
Beti, a w związku z kodem, może to taka pierwsza reakcja organizmu? Zrób jeszcze raz TSH za 2-3 tygodnie.
Monia, trzymam kciuki! Będą super wieści :*Niezapominajka2, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:34
-
Lami wrote:Która nakręci mi filmik jak robić zastrzyki z heparyną w brzucholka? Dostałam wczoraj neoparin 0,6. Raz dziennie bierzecie prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 10:06
-
Beti, JaSzczurek pozytywny test miała dopiero 14 dpo a dziś jest na półmetku!
Ja od rana zgodzie na WC z nerwów. Jeszcze trochę ponad godzinę i wszystko będzie wiadomo. Nie sądziłam że bede się tak denerwować.Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
-
Arashe wrote:Beti, JaSzczurek pozytywny test miała dopiero 14 dpo a dziś jest na półmetku!
Ja od rana zgodzie na WC z nerwów. Jeszcze trochę ponad godzinę i wszystko będzie wiadomo. Nie sądziłam że bede się tak denerwować. -
Hahaha, to się spóźniłam oglądałam jakiś filmik na YT, ale wydaje mi się, że dziewczyna tak powoli wkłada te igłę.
Beti, są jakieś nowe zalecenia, że przy wysokim BMI musi być. Ja poza tym jestem po operacjach żylaków na obie nogi i to też wskazanie. Cieszę się, bo miałam w planach robienie wszystkich mutacji i pewnie coś by wyszło z moją historią.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Arashe, kochana, nie denerwuj się :* Zobaczysz zaraz piękne maleństwo! Ja wczoraj przed wizytą poszłam do sklepu i kupiłam pierwsze body dla dzidziusia. Mówię - musi być dobrze! Później zafundowałam sobie z mamą soczek marchewkowy i gigant lody. Dzidziakowi posmakowało, bo na USG tak słodko kręcił tyłeczkiem
Nona, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami wrote:Hahaha, to się spóźniłam oglądałam jakiś filmik na YT, ale wydaje mi się, że dziewczyna tak powoli wkłada te igłę.
Beti, są jakieś nowe zalecenia, że przy wysokim BMI musi być. Ja poza tym jestem po operacjach żylaków na obie nogi i to też wskazanie. Cieszę się, bo miałam w planach robienie wszystkich mutacji i pewnie coś by wyszło z moją historią. -
Szczęściara wrote:Beti w tej ciąży może być inaczej. Trzymam kciuki za pozytywny finał.
Monia trzyma kciuki za wizytę.
Arashe powodzenia.