Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Neoparin, mamę wysłałam do apteki, mówię weź dużo kasy, a się okazało, że 3 zł za 10 sztuk czy jakoś tak. Dobrze, że refundacja jest, bo bez masakra jakaś.
-
Lami wrote:Ten też, bez 117 zł, na ryczałt 3,2 zł.
-
Czekam na wizytę. Nie liczę, że cokolwiek więcej zobaczę, chcę, żeby ktoś ze mną porozmawiał jak z człowiekiem.
Byłam u tej lekarki w poprzedniej ciąży, jak w okolicach 12 tygodnia dostałam okropnych bóli. Potraktowała mnie tak serdecznie, że po raz pierwszy w tamtej ciąży popłakałam się wtedy w gabinecie że wzruszenia.
Mam nadzieję, że tym razem mnie dokładnie zbada i wszystko wytłumaczy a nie tak jak tamten buc.
Poza tym czuję się koszmarnie, nie spałam pół nocy, nie jadłam nic od wczoraj, a wczoraj w sumie też niewiele. Niedobrze mi i głowa mnie boli. W życiu bym nie przypuszczała, że mnie ta sytuacja tak sieknie. -
Rzepakowe dzis juz nie bedziesz plakac . wierze w to :*
Jeszcze 1 przede mna. Zwariuje. Oczywiscie jeszcze i przedstawiciele musieli wejsc bez kolejki. WrrrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 11:09
Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
-
Rzepakowe musi byc dobrze! ja wierzę, że ta lekarka postawi Cię do pionu i bedziesz plakać ale ze szczęścia
Nona lubi tę wiadomość
-
Wg pani doktor wszystko jest ok. Jest pęcherzyk z zarysem pęcherzyka żółtkowego. Wszystko odpowiada wiekowi ciąży. Powiedziała szczerze, że nie ma pojęcia o co chodziło lekarzowi wczoraj. Oczywiście mi nie obieca, że wszystko będzie ok, ale na razie jest w porządku.
Lami, XxMoniaXx, speakyourmind93, Ani0nka, Niezapominajka2, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Domi_tur, Beti82, Wik89, Pestkaa, sunshine03, Arashe, patuniek86, Meggs, blair., moyeu, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Pecherzyk ciazowy 6mm. Wszystko w porzadku. 27.02 kolejna wizyta zarodkowo serduszkowa
Na szczescie 19.02 mam wizyte u innej na nfz to nie bede musiala tak dlugo czekac.speakyourmind93, Lami, Niezapominajka2, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Domi_tur, Beti82, Wik89, Pestkaa, sunshine03, Arashe, Nona, patuniek86, Meggs, blair., moyeu, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Dlatego właśnie odradzałyśmy trochę chłodzenie tak wcześnie
Bo raz wszystko się pokaże, a innym razem trzeba czekać i pojawia się większy stres przez to, że się nie widziało tego, czego oczekiwałyśmy od razu
teraz wizyta w skonczonym 7t i będzie wszystko pięknie widać
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
jejku jakie cudowne wiadomości!!!! Monia super! Rzepakowe a nie mówiłyśmy
Pewnie był jakims imbecylem ten lekarz, albo sprzęt do d.jejku serio skacze z radości!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 11:56
-
Lami wrote:Speaky kochana, jak się czujesz? Tylko nam tu lajkujesz i siedzisz cichutko
Kochana od poczatku sie nie udzielalam na bieżąco, podczytuje tylko i niestety tez nie wszystko bo pedzicie jak szaloooone! Tak jakoś nie chce sie wtracac :* U mnie dobrze, nie plamię, w poniedzialek wizyta kontrolna, za 2,5 tyg prenatalne... Oby do przodu:)!Ani0nka, przedszkolanka:), Wik89, patuniek86 lubią tę wiadomość