Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co jest najlepsze? Że ta lekarka nie zobaczyła wiele więcej niż lekarz wczoraj. No może poza tym zoltkowym. Ale to taka kropeczka przy brzegu, żaden pierścionek z brylantem. Tylko po prostu totalnie inaczej niż ten lekarz wszystko zinterpretowała. Może to USG było kiepskie, bo na zdjęciu wczoraj plamka a z dzisiaj piękny pęcherzyk. No ale to przecież powinien wiedzieć jaki ma sprzęt i co na nim może zobaczyć.
Beti82, Ani0nka, Pestkaa, patuniek86, moyeu lubią tę wiadomość
-
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:35
-
Rzepakowepile super informacja mam nadzieje ze Cię uspokoiła
Monia super mam nadzieje ze u mnie tez dziś będzie Ok bo mamy prawie ten sam moment
U mnie to lekarz się uparł ze chce mnie zobaczyć już teraz zreszta on to chciał we wtorek już ale ja nie mogłam.
Niezapominajko ja tez miałam dosyc bieli i zdecydowałam się czekać:€
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Niby prawda ale co się namartwilam nabadalam naplskalam przez te 14 cykli to moje Heh
Wizyta o 17 mam nadzieje ze Ok w sumie bete tylko raz mierzylam
W pierwszej ciąży to ginęłam teraz gdyby nie brak okresu nocny głód i trochę bolesne piersi to zapominam o ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 12:31
-
Monia Rzepakowe super wiesci:) dbajcie teraz spokojnie o siebie!
Ja tez czekam z niecierpliwoscia na nasze kolejne testerki hihi:) trzymam kciuki za Was!! Niezapominajka szacun za silna wole!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73d6b342f709.jpg
Moja dzidzia! Lekarz genialny, na pewno wrócę na połówkowe do Niego. 40 minut bylam.
Dzidzia ma 5.42 cm i odpowiada 11t6d, a jestem w 11t2 od ovu. Wyprzedza o 2 dni termin miesiączki
Przeziernosc karkowa 1.34 czyli dobrze, kość nosowa pięknie widoczna.
Akcja serca 165, serce ładnie pracuje, widać zastswke trodzielna i przepływ krwi prawidłowy do komór. Są rączki, nóżki (na zdjęciu) , żołądek, pecherz. Wszystko pięknie, jestem szczęśliwa!
No i szyjka długa
Namawia na pappa, ale ja nie chcę. Za to zrobię po 16 tyg AFP.
Lami, speakyourmind93, Ani0nka, Nona, Nikodemka, patuniek86, przedszkolanka:), Beti82, XxMoniaXx, blair., Pestkaa, moyeu lubią tę wiadomość
-
Arashe cudowne Maleństwo! <3to na następnej wizycie moze dowiesz się, czy chłopak czy dziewczynka :-)podobno w 15 tygodniu niektore dziewczyny juz wiedzialy ale ja sie nie znam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 13:01
Arashe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny a myslicie czy jest sens zbadać Progesteron i Estradiol 8dpo? czy to coś pokaże? w niedzielę 17 lutego powinnam dostac @, ale chcialabym wiedziec wczesniej o ewentualnej ciąży, bo bym z czystym sumieniem jak nie pykło w tym miesiącu zaaplikować gynox dopochwowo przez infekcję. już mam malutką infekcję, ale wolę być "czysta" w 100%. badac czy bez sensu bo to i tak nic nie pokaze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 13:16
-
Nie badaj nic AniOnka, bo nic ci to nie powie, Tzn powie, ale na pewno niebo ciąży. Nie ma sensu robić w ciemno badań. Mogłaś zrobić progesteron 7 lub 8 dpo, ale z rana o 7. Teraz po ptakach. Czekaj na testowanie. Lekarz nie dałby ci leku, ktoryiqlby mieć zły wpływ na zagdżdżającą komórkę jajową.
Ani0nka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero