Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko cudownie ze już serduszko
Beti oby to nie był ból na @
Rzepakowepole dobra decyzja z ta wizyta stres jest najgorszy różne już były przypadki ze u jednego lekarza serduszka noe było a godzinę później u innego już było bo sprzęt inny itd
Lami ale piękny kosmonautaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 19:05
przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
Rzepakowepole ja Cie calkowicie rozumiem, Twoje obawy sa racjonalne... emocje też jak najbardziej zrozumiałe :* mam nadzieje (mimo racjonalnych argumentów) ze jest tylko wielki strach i z uwagi na wczesną ciążę, być może kiepski sprzet, albo zwykla znieczulice lekarza otrzymalas taki obraz sutacji, ktory odmieni sie z dnia na dzien. Bardzo Ci tego życzę :*
-
[QU..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 21:45
-
[QU.
Pestkaa, Nikodemka, Lami lubią tę wiadomość
-
Beti ból kręgosłupa to mój jedyny objaw w tym cyklu :p zwalalam na brak ćwiczeń!
Dziękuję Wam kochane!!! :*
Rzepakowe dokładnie jak mówi Monia. Mi na samym usg chwilę szukał aż wypatrzyłam zarodek i serduszko (pokazywał jakbym nie wiedziała ). A Twojemu to się nawet zmierzyć pęcherzyka nie chciało
Lami ale misiu samo szczęście!!!Nona, Beti82, Lami lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Monia, a maszynke mam na szczęście
Beti a ta cb to była Twoja
pierwsza ciąża w życiu, tak? Bo jeśli tak, to ten objaw mógł być po prostu ciazowy dla Ciebie, i kolejny ból może oznaczać kolejna ciążę, ale tym razem zagnieżdżoną i mam nadzieję, że tak będzie -
Beti jejku chyba dziś wcześniej pójdę spac aby szybciej noc minęła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 19:30
Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[Q.
-
Beti matko ja umieram z ciekawości już a jakie testy masz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 19:45
-
[Q.
przedszkolanka:), blair., Lami lubią tę wiadomość
-
O jaaaa i to najlepsze testy BŁAGAM PANIE BOŻE O TE DWIE KRESKI DLA TEJ CUDOWNEJ KOBIETKI ❤️
Beti82, Nona, blair., Lami lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:O jaaaa i to najlepsze testy BŁAGAM PANIE BOŻE O TE DWIE KRESKI DLA TEJ CUDOWNEJ KOBIETKI ❤️
przedszkolanka:), Ani0nka, Lami lubią tę wiadomość
-
Ja mam już zamówione 4 nordtesty jutro powinny być haha ale wystarczy mi zdjecie Twojego obsikanego testu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 19:52
Lami lubi tę wiadomość