Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Idę jutro na echo serca płodu, torbielka zniknęła, tetno jest w normie ale jak można na nfz zrobić to czemu nie
wypełniłam ankietę, tak szczegółową, że aż się zestresowalam tym badaniem. Trzymajcie jutro kciuki, żeby mój Synek miał serce jak dzwon 🙈
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Domi kciuki!
Magda a ja powiem,że rodzisz w super czasie.. Pola jest z lutego, zaraz wiosna,lato- dzieciaki tak nie chorują, jest ciepło. A teraz na jesień i już się boję.. Pola zawsze jest chora akurat na Boże Narodzenie (a to jelitówka a to 3 dniówka) gdzie tak to nie chorowała mi w ciągu roku. Wtedy najwięcej wirusów,zarazki, święta (rodzina ,tłok) i już panikuje.. -
Magda - mbc wrote:kciuki! Domi, Ty jesteś z Wrocławia, prawda? Do kogo idziesz?
Krztusiec przyniósł syn z przedszkola, zaraził rodziców i młodszą siostrę 🙄 dramat
Si z Wrockaidę do dr Raś
moja ginka i ginka od prenatalnych mocno odradzają wizyty u Kukawczyńskiej
chyba mają kosę jakąś :p
-
Reset - dziekuję
Na pyralginę mam uczulenie, ale ibuprofen wjedzie. Zaraz zerkne na ta Solpadeine, wczesniej o niej nie slyszalam.
Domi - jesli jutro nie wypisze mi lutki, to bede Cie prosic o dupkaChcialabym sie poratowac progiem, zeby maksymalnie wspomoc zagniezdzenie, bo cykl swiezo po hsg bedzie dla mnie iskierka nadziei, no i zeby cykle wrocily na stary tor z dlugoscia, ale bez monitoringu bedzie mi ciezko sie wstrzelic...
Monia - wylecz koniecznie zeba, zeby sie niepotrzebnie nie stresowac :* Mowisz, ze Rafaello dziala przeciwbolowo? :d -
Magda - mbc wrote:Nie panikuj, ja jestem z listopada i nie było tak źle, z tego co mama mówiła
moja chrześnica też jest z listopada i pierwszy raz przeziębiła się jak miała ponad rok, serio!Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Krztusiec przyniósł syn z przedszkola, zaraził rodziców i młodszą siostrę 🙄 dramat
Si z Wrockaidę do dr Raś
moja ginka i ginka od prenatalnych mocno odradzają wizyty u Kukawczyńskiej
chyba mają kosę jakąś :p
też dostałam zalecenie pójścia do dr Raś, bo przez ułożenie na usg 3trym. serce było dla mojego gina nie do oceny, ale termin miała dopiero na 22.05, może się coś zwolni. Ja mieszkam w tym budynku, gdzie jest baby clinic więc daleko nie mam
Swoją drogą zarezerwowałam też wizytę u Kukawczyńskiej, ale matki, nie córki, bo ona przyjmuje w Ginemedice, czyli tam gdzie ja chodzę i wizyta dla pacjentek prowadzących tam ciąże, to UWAGA! 70zł💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyDomi no właśnie lepiej zaszczepić i mieć spokojną głowę, że się zrobiło wszystko, żeby chronić maluszka.
Ja mam termin na 30 września, więc akurat się zacznie sezon infekcyjny
Znajomym urodziło się dziecko w styczniu i dwa razy już byli z nim w szpitalu, bo miało rotawirusa (a dziecko jeszcze bylo za male na szczepienie) i zapalenie oskrzeli.
I tak naprawdę było nieciekawie, bo było zagrożone życie dziecka
Nie wiadomo, skad sie przypaletaly te choroby, bo kolezanka z malym glownie w domu, tylko spacery, nikt ich nie odwiedzal. Co najwyzej ojciec z pracy przyniosl albo ktos z rodziny -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:No właśnie-rodzina kurna. Bo każdy "MUSI" zobaczyć dziecko. Oj ile ja się z tym nerwów najadłam...
-
Magda - mbc wrote:też dostałam zalecenie pójścia do dr Raś, bo przez ułożenie na usg 3trym. serce było dla mojego gina nie do oceny, ale termin miała dopiero na 22.05
, może się coś zwolni. Ja mieszkam w tym budynku, gdzie jest baby clinic więc daleko nie mam
Swoją drogą zarezerwowałam też wizytę u Kukawczyńskiej, ale matki, nie córki, bo ona przyjmuje w Ginemedice, czyli tam gdzie ja chodzę i wizyta dla pacjentek prowadzących tam ciąże, to UWAGA! 70zł
Kurde za 70zl to też bym bez wahania poszła :p ja czekałam na swoją wizytę ponad miesiąc, ale za to moja ginka wystawiła mi w swojej przychodni skierowanie na nfz więc robię za darmoszke -
Domi_tur wrote:Kurde za 70zl to też bym bez wahania poszła :p ja czekałam na swoją wizytę ponad miesiąc, ale za to moja ginka wystawiła mi w swojej przychodni skierowanie na nfz więc robię za darmoszke💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Domi trzymam kciuki za Twoją dziewczynkę 😂 hahah tak mi się dziś włączyło 😊 dużo dziś spacerków na świeżym powietrzu było, stad humorek 😁
Madziorek cudowna beta! Tak jak dziewczyny piszą umawiają się na usg 😘 będzie wszystko dobrze❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 21:05
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Hahaha, Madziorek, pomyśl ile uśmiechów pod nosem Cię czeka, jak co jakiś czas w alejce z warzywami przypomnisz sobie o sposobie poinformowania mamy 😊 No, beta Twojego maluszka piękna! ❤️❤️❤️
madziorek86 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero