Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmłodsza, kochana, przytulamy Cię wszystkie mocno!
Troche na chłodno, to, co napisze, ale nie popuszczajcie im! Za dużo zrobili zaniedbań. Nic, co się wydarzyło nie było winą Waszych organizmów, wszystko było w rękach ludzi, nie w Waszych. Powinni całą procedurę powtarzać.Nikodemka, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami - to ja zawieszam starania, zeby napic sie winiacza w busiku z innymi staraczkami 😂
Madziorek - wooow! ❤️
Beti - to bedzie 9dc, wyrobilam sie na styk, bo napisali mi, ze mozna do 10 wlacznie max.
Najmlodsza- bardzo mi przykro... poplacz sobie, ochlon, ale jeszcze nie skladaj broni! Nie wiem czy o tym slyszalas, ale podobno w Lublinie, w ktoryms ze szpitali sa lekarze, ktorzy jako jedyni w Polsce udrazniaja jajowody jakimis mikrourzadzeniami.
A klinika dala d*py i tak jak Lami pisze nie powinniscie tak tego zostawic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 17:51
-
Lami, poprosze ja o luteine, chociaz nie bede miala pewnosci kiedy ja wziac, bo nie wybieram sie na monitoring... Nie podolam finansowo przez te hsg. Znowu bede miala miesiac rozkmin
-
Madziorek mega beta! Wooow 😁 tak bardzo się cieszę! Będzie Jezusek z siostrą w komplecie!
Najmłodsza... nawet nie wiem co powiedzieć bo brakuje mi normalnie słów. Jak można tak spierniczyć całą procedurę... no masakra. Powinni wam zwrócić pieniądze... juz nie mówie o czasie, zaangazowaniu i waszych nerwach bo tego nic wam nie zwróci, ale to nie wizyta za 300 zł tylko kupa hajsu za całą procedurę! Eh masakra. Jezeli jest jeszcze jakaś szansa to niech da rade ten biedny zarodeczek!madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Meggs super wiesci.
U mnie zas mega stres bo boje sie dentysty jak ognia. Wyleczylam na miesiac przed ciaza wszystkie ubytki i odezwal mi sie zab jakis nie pamietam jego historii. Zewnetrznie nie ma zadnej dziury.. Tzn nie rwie ale czasem tak cisnie , boli , pulsuje. Nie eiem ktory zab wiem tylko ze po lewe j stronie. Chyba promieniuje bo czasem mnie gora boli, czasem dol i czuje czasem ze gdzies mi wyleci troche ropy co jakis czas. Superm jutro mam przyjsc. Ja dostane zawalu a dentysta bedzie jasnowidzem bo nawet zdj nie zrobi a co ze znieczuleniem. Niby do ciezarnych jest ... Czy ja musze miec ciagle cos ? A ta aleegia a to dentysta a ja sie bede ciagle zastanawiac czy nie szkodze malenstwuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 18:17
-
XxMoniaXx wrote:Meggs super wiesci.
U mnie zas mega stres bo boje sie dentysty jak ognia. Wyleczylam na miesiac przed ciaza wszystkie ubytki i odezwal mi sie zab jakis nie pamietam jego historii. Zewnetrznie nie ma zadnej dziury.. Tzn nie rwie ale czasem tak cisnie , boli , pulsuje. Nie eiem ktory zab wiem tylko ze po lewe j stronie. Chyba promieniuje bo czasem mnie gora boli, czasem dol i czuje czasem ze gdzies mi wyleci troche ropy co jakis czas. Superm jutro mam przyjsc. Ja dostane zawalu a dentysta bedzie jasnowidzem bo nawet zdj nie zrobi a co ze znieczuleniem. Niby do ciezarnych jest ... Czy ja musze miec ciagle cos ? A ta aleegia a to dentysta a ja sie bede ciagle zastanawiac czy nie szkodze malenstwu
Przepraszam ze się wtrącę. Pracuje w gabinecie stomatologicznym. W 2 trym. Można spokojnie leczyć zeby i znieczulenie nie jest szkodliwe. Nawet zaleca się podać znieczulenie bo stres bardziej szkodzi. Głowa do góry, będzie dobrze
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
A ja mam prośbe do dziewczyn ,ktore na podczytują a sie nie udzielaja
(marchev
)
Odezwijcie sie
U nas jest fajnie hahahhWik89, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Meggs super wiesci.
U mnie zas mega stres bo boje sie dentysty jak ognia. Wyleczylam na miesiac przed ciaza wszystkie ubytki i odezwal mi sie zab jakis nie pamietam jego historii. Zewnetrznie nie ma zadnej dziury.. Tzn nie rwie ale czasem tak cisnie , boli , pulsuje. Nie eiem ktory zab wiem tylko ze po lewe j stronie. Chyba promieniuje bo czasem mnie gora boli, czasem dol i czuje czasem ze gdzies mi wyleci troche ropy co jakis czas. Superm jutro mam przyjsc. Ja dostane zawalu a dentysta bedzie jasnowidzem bo nawet zdj nie zrobi a co ze znieczuleniem. Niby do ciezarnych jest ... Czy ja musze miec ciagle cos ? A ta aleegia a to dentysta a ja sie bede ciagle zastanawiac czy nie szkodze malenstwuBeti82 lubi tę wiadomość
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:05
-
Meggs jej,ale nas tu trzymalas
gratuluje bobaska no i braku krwiaka 😀😀
Nikodemko w piatek bedziemy tu czekac na Ciebie chocby do sobotniego poranku!
Najmłodsza nie wierze! Masakra jakas...ja bym im tez nie popuścila!!
Ja odliczam godziny do jutra.. moja Kasia byla dzisaj i z córy zrobil się syn 😀Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Haha Beti no wspolczuje natomiast jesli sie tak z Toba umowili ze daja zastepcza to masz prawo do normalnego korzystania z niej, oczywiscie nie wylewaj moze piwka na nia od razu haha
ale tez sie nie stresuj za bardzo korzystaniem.
Swoja droga fajnie ze wywalczylas te zastepcza, bo to roznie z tymi sklepami jest
Najmlodsza bardzo Ci wspolczuje tych przejsc z transferem 😢 mam nadzieje ze masz wsparcie i nie podacie sie! Ale domyslam sie ze jest Wam teraz na maksa źle..trzeba sie wyplakac. A z klinika powalczyc o jakies zmniejszenie kosztow kolejnej procedury, probujcie koniecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 19:16
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyPrzez to, że wróciłam do pracy mam trochę mniej czasu, ale podczytuję cały czas
Generalnie nastrój mam o wiele lepszy odkąd się ruszyłam z domuzwolnienie mnie trochę dobijało, nie jestem stworzona do siedzenia w domu
w pracy staram się nie przemęczać (zmniejszyłam sobie ilość godzin, bo tak mogłam) i cieszę się, że mam kontakt z ludźmi i codziennie ruszam się z domu
Najmłodsza strasznie mi przykromam nadzieję, że w klinice poczują się do odpowiedzialności za swoje niedbalstwo
Meggs gratuluję pięknego bejbika, rośnie superciekawe czy dołączy do nas kolejny chłopczyk
no ale najważniejsze, że krwiaka nie ma
Nikodemko w piątek cała fioletowa strona mocy będzie trzymać za Ciebie kciuki!Nikodemka, Meggs lubią tę wiadomość
-
Beti - jestes moja inspiracja! Ide do sklepu po winko na endometrium, a co!
Jestem pozytywnie nakrecona na te hsg, ciesze sie, ze w piatek bedzie juz po. Jesli jakims cudem okaze sie, ze mam drozne jajowody, to juz w ogole w tym miesiacu bedzie szał ciał 😆
Lami, przedszkolanka:), Beti82, Wik89, Niezapominajka2, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Monia, ja miałam normalnie leczonego zęba (5i6 na styku więc właściwie dwa). Próchnica w ciąży jest niebezpieczna dla dziecka, a znieczulenie bardzo bezpieczne i normalnie się je podaje. Ja nawet teraz 10.05 idę na ostatni przegląd przed porodem.
A teraz jeszcze (we wtorek po świętach) zamierzam zaszczepić się na krztusiec
sunshine03, madziorek86 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Monia pamiętasz moją ósemke i spuchniete pól twarzy? Wszędzie bylo napisane i doradzali,że czy starania czy ciąża stan zapalny jest o wiele bardziek szkodliwy niż antybiotyk/leczenie.
Co do rtg to u nas na drzwiach zawsze jest wywieszone,zeby informowac o ciazy to chyba robia i takie? Nie mam pojecia.