Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziorek beta idealna!
A co do chłopca i ceryu mnie chłopak na 100% (sanco) i mam cerę najlepszą od jakiś 17 lat
na samiuśkim początku ciąży miałam syf na syfie, ale teraz cera ideał
włosy od lat musiałam myć dzień w dzień, bo inaczej tłuste strąki, że masakra, twarz też dosłownie po paru godzinach się świeciła, nieważne jaki podkład itd.a teraz mogę myć włosy co 3-4 dni i w ogóle nie widać na nich grama tłuszczu
jak rano nałożę podkład i puder to do wieczora jest na twarzy mat
mogłoby być tak już zawsze...madziorek86, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Sunshine, bo wcale nie jest prawdą, że brzydka cera na początku jest przy dziewczynkach:) nie do końca umiem to określić, ale naprawdę widać różnicę między kobietami które spodziewają się dziewczynek a tym co będą miały chłopców 😂
Ja też całe życie myłam głowę codziennie a teraz mogę raz na 3-4dni, mam ciemne i grube owłosienie a teraz nogi gole raz na dwa tygodnie, z czystej przyzwoitościnigdy nie dostałam tyle komplementów co w ciąży, tego będzie mi brakować haha
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:Madziorek beta idealna!
A co do chłopca i ceryu mnie chłopak na 100% (sanco) i mam cerę najlepszą od jakiś 17 lat
na samiuśkim początku ciąży miałam syf na syfie, ale teraz cera ideał
włosy od lat musiałam myć dzień w dzień, bo inaczej tłuste strąki, że masakra, twarz też dosłownie po paru godzinach się świeciła, nieważne jaki podkład itd.a teraz mogę myć włosy co 3-4 dni i w ogóle nie widać na nich grama tłuszczu
jak rano nałożę podkład i puder to do wieczora jest na twarzy mat
mogłoby być tak już zawsze...
Mam to samo z włosami i cerą i też chłopak 100% (nifty)
a włosy na nogach praktycznie mi teraz nie rosną :oWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 22:46
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hahaha syna mi już wywróżyłyście? 🎉
Od kiedy na tą sodę można sikać? 😋
Jezeli chodzi o cerę to moja od ponad miesiąca jest fatalna , masakra ciągle wyglądam jak przed okresem. Syf na syfie wyskakuje, a normalnie miałam cerę marzenie 😊 także dawać mi tu wróżby specjalistki 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 06:54
-
To mi włosy na nogach i w innych miejscach rosną jak porąbane, nie nadążam za nimi, a na głowie trochę urosły, ale bez szału, cerę mam taką sobie, brzydko wyglądam jak się pomaluję i w ogóle zbrzydłam jakoś w ostatnich tygodniach - spadły mi jakby policzki na dół i szyja mi przytyła i strasznie szeroka twarz mi się zrobiła przez to 😂😂😂
Monia, dasz radę. Nie bój się 😊
Meggs, jakoś 12 tydzień.
A dzisiaj skończył mój bobo 20 tygodni! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 06:56
Meggs, przedszkolanka:), Ani0nka, madziorek86, Słoneczko123, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny, ja jednak nie zatestuje dzis, boje sie ze sie rozkleje... i jakos nie mam weny no
Takze dzieki za trzymanie kciukow, moze jutro sie przydadza
Lami, polowka ciazy, suuuuper 😍Ani0nka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami oni tam maja posrane w tym wiekiem. Bo jak sie rodzisz to juz masz 1 rok , a kazdy nastepny rok dodawany jest 1 stycznia. Wiec ja np zamiast 29 lat mam u nich 31 😋 bo tak to tez wyszedl mi raz chlopak raz dziewczynka , a po tym jak doczytałam tylko chłopak 😋
-
Wik trzymam kciuki
Co do kalendarza chińskiego mi się raz sprawdził. Teraz jak biorę mój wiek to dziewczynka, a rocznikowo jakbym sprawdzała to chłopak 😂
Może z tą soda za jakiś czas spróbuję, wogole to pierwsze o tym słyszęLami lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Hej
Wiki trzymasz napiecie na weekend kurcze!
Ja miałam wysyp pryszczy a teraz gładka 😀
Stresuje sie,prosze o kciuki dzisiaj..juź durrna o 13 jade by wejść pierwsza!
Monia powodzenia u dentysty!
Lami połowa za Toba! Wow!madziorek86, sunshine03, tęczova, Słoneczko123, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość