Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestka nam się marzy działka i dom ale ceny zabijają
Zrobiło mi się mega słabo w poczekalni i musiałam drzwi otworzyć żeby nie paść na ziemię, a tu w moje nozdrza wdarł się zapach palonego jointa z balkonu 😂😂😂 ładnie się tam Magda od rana bawicie na osiedlu :p
Lami, madziorek86, Nikodemka, Wik89, Magda - mbc, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
-
Alex, masz rację najłatwiej wbić sie w obecny temat
Tylko czasami jakieś wyrzuty sumienia mam, że odezwałam się do wszystkich jak działo się coś ważnego.. Także staram się jak mogę
W ogóle to w tym cyklu mam taką ochotę na grejpfruty, że codziennie zjadam jednego choć mam ochotę na więcej. Nigdy tak nie miałam haha i mdłości mam, ale to pewnie od tabletekWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 13:27
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dobra, dobra Słoneczko. Lekarka powiedziała, że załatwi ciążę, to załatwi, jedz wszystko, na co masz ochotę 😁
Nikodemko, Ty masz za zadanie włączyć totalne pozytywne myślenie na jutro. Wychodzisz z samymi dobrymi wieściami i autostradą z jajowodów, żeby jajeczko ładnie przeturlało się do macicy. To samo Beti za tydzień!
Pestka, jak Ty masz takie piękne marzenia z brzozami, to je sadźcie dziewczyno! Jak będzie alergia, to pokażesz jaka dobra mama z Ciebie i je zetniesz. A ile opału będzie 😁
Domi, super wiadomości 😊 No to wcinanie te lody 😁
A ja już dostaję tęsknoty, w zasadzie kilka ładniejszych ujęć bejbika to widziałam 8 marca, bo ostatnio było tak niewyraźnie. Niech już będzie wtorek, a najlepiej piątek następny 😊 Czekam na wyniki z krwi, zobaczymy co się zadziało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 13:40
Słoneczko123, Pestkaa, Domi_tur lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Jestem pierwsza! Siedzę i się staram zrelaksowac ;p
Domi super,że wszystko jest dobrze
Słoneczko grejfruty zdrowe,mozna jesczwłaszcza teraz 😀
Malinowa 12 piękna liczba wiec kciuki zaciskamy!!
Alex ja z Polka sluchalam klasyki i mi zasypiała wiec zrezygnowalam bo wolalam ja czuć jak kopie 😀alex0806, Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny matko jak cudownie jest móc wyjść na spacer 😁😁😁 po 2 tyg to wspaniałe uczucie 😍 a jaka pogoda wooow!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 07:05
Ani0nka, Lami, madziorek86, Słoneczko123, tęczova, przedszkolanka:), Nikodemka, Beti82, Domi_tur, sunshine03, Szczęściara, Magda - mbc, Niezapominajka2, blair., Pestkaa, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko czekamy na wieści
My klasyki nie słuchamy na razie, Accantus od stycznia wiernie
W końcu dzień po koncercie pojawiły się II kreski
A 2 czerwca idziemy na koncert to mała już będzie intensywnie słyszała
Ja to bym chciała przyspieszyć czas do jutra do 14 jakoś. Później święta na luzie, w gronie rodzinnym to nie będę się wkurzaćA w środę już wizyta
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przyszły wyniki krwi, znowu mi to pierdzielone TSH skoczyło na 3,49 😣Morfologia ok, miałam jeszcze próby wątrobowe porobione i ast 42 (norma <32), a alt 53 (norma <33), reszta w normie. Chyba nie są jakieś poprzekraczane niewiadomo jak, więc mam nadzieję, że to ok wszytko.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Meggs brudna i jaka szczesliwa hahahha
No ale nie zazdroszcze pozniej mycia -
Ktore dziewczyny jeszcze testują w tym miesiącu Wiki,Słoneczko ,Szczesciara,Nikodemka (kwiecien czy maj ? ) .Blair a TY? Malinowa tez jeszcze w tym miesiacu?
W maju wracają do gry NOna i Fiorella.
Ja Wam powiem ,ze to moze dziwne ale bardzo sie ciesze ,ze najwczesniej testowac bede dopiero w czerwcu.
I nie mam zamiaru stad uciekacWik89, blair., Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Beti no wiadomka ze stad nie znikasz! Nie ma takiej opcji 😋
A co do mycia psa - umyła się sama w stawie widocznym na zdjęciu. Jakbym miała ją kąpać po kazdej takiej akcji to nic innego w zyciu bym nie robiła 😁Beti82, Lami lubią tę wiadomość
-
Ja testuje 6 albo 13 maja, w zaleznosci od tego, kiedy moja szanowna owulacja raczy sie zjawic.
Ale jestem na siebie zla! Tak na szybko wlecialam do ginki po te wskazanie do hsg, ze nie poprosilam o recepte na luteine 😭
Domi - czy Twoje oferta a propo wyslania duphastonu jest nadal aktualna? Nie jest Ci juz potrzebny?
Lami - Nie znam sie na tsh, trzeba bedzie je jakos zbic?
Przedszkolanko - czekamy na wiesci :* tyle to ja tyje raz na tydzien bez ciazy 😂 -
No napisałam się i mi się anulowało... Nie mogliby tego guzika po drugiej stronie dać.
Beti, Wy się zbierajcie na jakiegoś lasta minuta teraz w maju! Zróbcie sobie piękną rocznicę ślubu, super wakacje ostatnie we dwoje, bo zaraz w czerwcu bejbik zadomowi się w brzuszku. Opróżnij wszystkie butelki alkoholu na allinc i się odpręż w tym maju. Mówię Ci!!!Wik89 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami wrote:No napisałam się i mi się anulowało... Nie mogliby tego guzika po drugiej stronie dać.
Beti, Wy się zbierajcie na jakiegoś lasta minuta teraz w maju! Zróbcie sobie piękną rocznicę ślubu, super wakacje ostatnie we dwoje, bo zaraz w czerwcu bejbik zadomowi się w brzuszku. Opróżnij wszystkie butelki alkoholu na allinc i się odpręż w tym maju. Mówię Ci!!!