Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim. Widać że nie tylko ja nie mam czasu na forum. Nie odniosę się do wszystkich bo tak szybko stukacie że nie pamiętam kto co pisała.
Nikodemko i Beti kciuki za hsg. Coś czuję że będę następna.
Domi cieszę się bardzo że z synusiem wszystko ok.
Meggs cudownie że krwiak się ewakuował i możesz się w końcu cieszyć.
Co do mojego testowania to nie testuje nie mam po co 😂 😂 ostatnio bolał mnie prawy jajnik dzisiaj lewy także wiadomo że nic z tego.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti ja narazie co do testowania to sie nie odzywam... gdy odbedzie sie transfer to wtedy bede mogla cos wiecej powoedziec.😊
Przedszkolanko kciuki za wizyte😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 15:58
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualnyJa testuje za ok miesiąc;-) Na razie czekam na @. Od trzech dni mam gorączkę 38-39, dziś w końcu doszedł jakiś katar i kaszel, bo już się martwiłam skąd się to bierze. Mam jajecznicę zamiast mozgu z tego przegrzania. Pewnie mi to chorobsko w kalendarzu poprzestawia, mam nadzieję że w jakości jajeczek przynajmniej nie namiesza.
-
Nikodemka wrote:Ja testuje 6 albo 13 maja, w zaleznosci od tego, kiedy moja szanowna owulacja raczy sie zjawic.
Ale jestem na siebie zla! Tak na szybko wlecialam do ginki po te wskazanie do hsg, ze nie poprosilam o recepte na luteine 😭
Domi - czy Twoje oferta a propo wyslania duphastonu jest nadal aktualna? Nie jest Ci juz potrzebny?
Lami - Nie znam sie na tsh, trzeba bedzie je jakos zbic?
Przedszkolanko - czekamy na wiesci :* tyle to ja tyje raz na tydzien bez ciazy 😂Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi_tur wrote:Pestka nam się marzy działka i dom ale ceny zabijają
Zrobiło mi się mega słabo w poczekalni i musiałam drzwi otworzyć żeby nie paść na ziemię, a tu w moje nozdrza wdarł się zapach palonego jointa z balkonu 😂😂😂 ładnie się tam Magda od rana bawicie na osiedlu :p
a faktycznie jest taki jeden sąsiad z parteru, co lubi sobie popalićWik89 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lami wrote:Przyszły wyniki krwi, znowu mi to pierdzielone TSH skoczyło na 3,49 😣Morfologia ok, miałam jeszcze próby wątrobowe porobione i ast 42 (norma <32), a alt 53 (norma <33), reszta w normie. Chyba nie są jakieś poprzekraczane niewiadomo jak, więc mam nadzieję, że to ok wszytko.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Monia bardzo wspolczuje dentysty brrr
na pocieszenie powiem, ze mnie tez to wkrotce czeka, bylam u dentysty i okazalo sie ze mam 2 ubytki i musze jak najszybciej sie umowic, a ja mam paniczny lek przed dentystami
Beti super ze masz termin hsg, teraz zleci!!!
Ja już nie daje rady z moim nastrojem, czuje, ze to ostanie dni przed @, wiec nastroj mam okropny, rzucam gromami albo płaczę, dzis w pracy sie poryczalam ;P No i dziewczyny, zrobilam przed chwila test facelle bo ide biegac i jakos tak mnie tknelo zeby zrobic no i biel. Wiem wiem, ze nie z porannego moczu i ze to 9 lub 10 dpo ale jednak smutek jest... dobrze ze moge sie wygadac Wam chociaz
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Monia może to nie ten ząb? Mnie też pobolewał, na stukanie nie zareagował, a na zimno tego powietrza, co psikają to masakra. I okazało się że dziurka była, ale pomiędzy dwoma zębami. To robiłam jakieś 3 tygodnie temu. A teraz w poniedziałek ten złamany ząb ze znieczuleniem, ale byłam tak zestresowana że mało co znieczuliło i bolało trochę. Dopiero po wizycie mnie złapało znieczulenie
ale już mam spokój (tfu tfu oczywiście).
Co do wnerwów i PMSów... Ja przed testem mogłabym wyć, krzyczeć, śmiać się i znowu wyć. Obecnie mam podobnieWczoraj chciałam pozabijać wszystkich wokoło, byłam tak zdenerwowana że aż dygotałam i przez to mała czuła moje emocje i się nie ruszała. A dzisiaj dobry naleśniczek w Manekinie, pyszne lody, super seks i mogę żyć
Takiej dozy endorfinek mi było trzeba!
Przedszkolanko, jak po wizycie? CO się nie odzywasz?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Na tak tak mocno bym docisnela palec i tarla nim o ten zab to moze ciut reaguje ( wlasnie macam zab po zebie ) ale nie bolem tylko tak nieprzyjemnie. Ach..
Po swietach bede musiala raz jeszcze isc chyba. A to bedzie kanałowka+ ropa= juz sobie wspolczuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 18:48
-
Wiki, trzymamy kciuki nadal!
Monia, to też zależy jak to łączenie jest zrobione, kiedyś byłam u partacza i nie dał mi separatora między dwoma zębami i po prostu zalepił dwa zęby jedną plombą. Za rok byłam u innego, który mi dopiero nadbudował dwie osobne ściany, bo tak wszytkie resztki zostawały, plombę poprzednią, całą wyciągał, nie było żadnej nowej próchnicy, a ząb mnie z tą poprzednią plombą bolał. Idź do tego samego dentysty, albo innego i ma ci to miejsce rozwiercić i tyle. Pod plombą może robić się nowa próchnica, chwila nieuwagi i będzie do kanałówki. Spróbuj jeszcze goździki zamoczyć na trochę w wodzie i tym przeplukać, trochę powinno odkazić i zmniejszyć ból doraźnie.
Przedszkolanko, napisz nam kochana co się dzieje...Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami o ile dobrze mi sie przypomina to to jest zab ktory leczyl mi inny dentysta i sie zastanawial nad kanalowe albo zwykla plomba i dal zwykła m ten zab mnie dlugo bolal przy gryzieniu i przestal. Jesli dobrze mysle i to ten m wiec czeka mnie kanalowka. A zecjest tam ropa to o moj bozem tylko czemu nie bolal dzis jak po nim stukal.
-
Jestem jestem jestem!
Musicie mi dzisiaj wybaczyć,po wizycie zagadałam się z moją klientką (ten sam tydzień, dzielą nas 2 dni) ,podobne bóle w ostatnim tygodniu itp.i wyleciałam bo musiałam zajechać jeszcze do księgowej. A w domu Pola ciekawa płci,zdjęć, później mi musiała wszystko opowiedzieć i pokazać co robiła(byli na łące latawiec puszczać) , ledwo zjadłam i już leciałam kolacje robić, kąpanie, usypianie ... ale koniec tłumaczenia, do sedna:
Jak dr usłyszał o bólach to od razu fotel, szyjka długa,twarda,zamknięta. Na leżance usg: jest noseczek ,rączka pod główką, później pomachał i jest 5 paluszkówstópki, nóżki, serduszko (153) wszystko jest super. Łozysko również
luteine i magnez mam brać cały czas, dostałam znowu badania na mocz i morfologię a na niskie ciśnienie mogę ćwiczyć dla ciężarnych coś
lekarz zadowolony, że szczupła jestem bo wszystko przez brzuch idealnie widać
za 2-3 tyg. powinnam już czuć ruchy
kolejna wizyta 10 maja.
No iii... mamy oficjalnie SYNKAbyły nóżki i pomiędzy jajeczka - święcimy w sobotę hihi
Nikodemko pytałam również o Ciebie.. co do nadżerki to jeśli dobrze mu przekazałam umiejscowienie to on nie obstawiałby w ogóle że to jest problem w zajściu. Co do krwiaka nie potrafiłam mu konkretnie odpowiedzieć jak wypytywał o niego np.miejsce, ale wspomniałam co Ci lekarz proponował i on jeżeli chodzi o jakikolwiek zabieg wycinania go czy coś to tak na ślepo obstawił przydatki (czyli że jak tak jest, to wtedy do zastanowienia już) . Ogólnie ciężko było mu cokolwiek powiedzieć tak bez w sumie większej mojej wiedzy w tym temacie,ale wiem że on by Ci pomógł,doradził i zajął się Tobą..
A na koniec mój grzeczniutki Oluś: (kombinowałam,nie dałam rady odwrotnie wrzucić;/)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/476262d777bc.jpg
I piąteczka z wiruskami i buziakami dla każdej cioci :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e723a8566215.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 19:58
Niezapominajka2, Lami, Słoneczko123, alex0806, Julia93, madziorek86, Magda - mbc, tęczova, Beti82, blair., Nikodemka, Meggs, sunshine03, OlivkowaMama, fiorella82, XxMoniaXx, Wik89, becia1982, Pestkaa, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość