Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs tylko ja w ciąży nie jestem 😀 Ale fakt ciąża jest owiana stereotypem, że wtedy kobieta "kwitnie" i wygląda pięknie, bez żadnych pryszczy itp. Ale wszystko zależy od organizmu, wiadomo. Wierzę, że jeszcze będziesz się cieszyć olśniewająco gładką buźką 😊
-
Meggs, a Ty jesteś wegetarianką? Moja koleżanka niejedzaca mięsa, ale bardzo zdrowo się odżywiająca, straciła multum włosów w ciąży, nawet ostatnio palnęłam, że widzę, że sobie podcięła, a ona, że ich nie ruszała, tylko po prostu się łamią do tego i skracają same. Ewentualnie może to kwestia tego słynnego "odbierania urody" przez córeczki, bo właśnie dziewczynki się spodziewa... Nie chcę straszyć, ale jeśli nie jesz mięsa, to może pilnować więcej białka w diecie?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami tak, jestem wegetarianka, ale od wielu lat i dostarczam spore ilości białka w diecie. Takze albo polecialo u mnie żelazo lub ferrytyna bo z tym zawsze miałam problem albo to hormony. Bo u mnie wysoki progesteron i estradiol rowna sie wielki syf wszędzie a nie hej piękna wyglądasz kwitnąco 😏
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Żelazo w ciąży zawsze spada. Własnie od dzisiaj będe próbować je nadrabiac i zobaczymy za 3 tyg.czy sie dieta uda.
Moja cera już gładka jak nigdy mimo że peelingu nie robilam- za dlugo już ;p a wlosy miałam straszne w 1 trymestrze,teraz sie ogarniają w końcu -
Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać i życzyć wam zdrowych spokojnych świąt Wielkanocnych, no bo nie zagladacie już na wątki miesięczne, a mi tam też jakoś tak dziwnie już bez was i waszej wiedzy że też już się mało co udzielam i tylko podczytuje. Tak wiec wszystkiego dobrego
Pestkaa, Słoneczko123, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Pol nocy nie spalam, zapowietrzam sie ze stresu... Uswiadomilam sobie, ze przeciez juz tyle razy slyszalam, ze miesniak moze blokowac lewy jajowod. Jesli naprawde tak jest, to nic go nie udrozni i nie bedzie wyjscia z tej sytuacji. Za to prawy jajnik mam przyrosniety do macicy, co tez moze deformowac jajowod. Teraz nie boje sie niedroznosci, tylko po prostu tego, ze obydwa do niczego sie nie nadaja. Wiem, ze musze czekac, dobrze sie nastawic i, ze moze bedzie dobrze, ale jak same wiecie u mnie jeszcze ani razu nie bylo dobrze...
((
-
Pestko piateczka 😀
Słoneczko to tylko sen. One działają na naszą podświadomośc..
Nikodemko właśnie myślałam o Tobie. Nie ma się co zalamywac. Teraz najważniejsze jest,że idziesz na zabieg i nastawiasz się,ze on pomoze i to pierwszy krok do ciąży! -
Nikodemko, słońce! Za kilka godzin będzie wszytko jasne, nie rób teraz krzywdy tymi myślami. O której masz się stawić? Idź teraz na długi spacer, albo zrób coś, co pochłonie trochę czasu.
Słoneczko, też czuję, że nic z tego - teściowa i bliźniaki? No daj spokój! Ale Ty i bliźniaki - jak najbardziej realne! 😘 Głowa do góry!!! Daj się tam spokojnie zagnieżdżać jajeczkom 😊
Julia, Alex, a jak Wasze włosy? Może faktycznie lecą na dziewczynki?
Zrobiłam wczoraj test z sody - pieniło się, a dzisiaj ani rusz 😂Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ej ja serio wysuwam taki wniosek ze fatalny wygląd na początku, a potem pięknie to na syna a jak pięknie na początku a potem gorzej to córka 😊
Moja autorska teoria 😊 mogę robić za znachora 😁
Nikodemko nic sobie nie wkręcaj! Pisz o której jedziesz a my zaciskamy kciuki!!
Słoneczko, to tylko głupi sen. Mi dziś się śniło że zaginął nasz kot. Szukałam go z pół nocy , ryczałam , prawie zawał. A on jest , tuli się obok, więc to totalne głupoty, tak jak i u Ciebie ❤ -
Lami, no wlasnie przed wyjazdem mam jeszcze spora sesje... Oczywiscie dzieciecą, trzy dziewczynki. Żałuję, że ja na dzis umowilam, bo juz trzesa mi sie rece.
Badanie mam na 17.20.
Nie umiem odgonic tych mysli, ja juz nawet nie potrafie sobie wyobrazic, ze wychodze z jakiegokolwiek gabinetu z dobrymi wiesciami, naprawde. -
Wiem, że to tylko sen, ale jakoś tak się przejęłam tym. No nic, muszę się dzisiaj wziąć za przygotowywanie Świąt to nie będę myśleć.
Nikidemko - kochana nie zakładaj od razu najgorszego scenariusza. Wszystkie trzymamy kciuki i na pewno będzie dobrze 😘 -
Lami, mi włosy też się sypią garściami
Ale za to się nie przetłuszczają. Cera... tragedia. Najbardziej na linii włosów mnie wysypało, na plecach. Akurat tu przy włosach to fryzjer stwierdził, że dzieć naciska na wątrobę i to od niej w tym miejscu wyskakuje. A do tego przecież leki biorę w końskich dawkach to tym bardziej.
Nikodemko, wszystkie tu trzymamy za ciebie kciuki, będzie dobrze! To ważny krok w diagnostyce i będziesz go miała za sobą
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszkolanko gratuluję synka. Niech rośnie silny☺️
Nikodemko nie myśl o tym. Zamij głowę czymś bo oszalejesz do tej 17. Mam nadzieję że wrócisz do Nas z bardzo dobrymi wieściami. Wróci entuzjazm i siła na dalszą walkę.
Słoneczko ah te sny. Teściowa i bliźniaki 😂 😂 😂 😂. Mi za to sniła się koleżanka która była w ciąży tylko nie chciała w niej być bo miała swoje plany. Masakra 😂 😂 😂
A tak w ogóle dzień dobry. Za oknem piękne słoneczko 🔆 🔆 aż wszystkiego się chce. U mnie nic ciekawego nie wiem czy jestem po owu czy nie. Szyjka wysoko raczej otwarta. Śluz kurze białko.
Przedszkolanko powiedz mi bo Ty miałaś późno owu na Clo. Którego dc?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )