Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti mocno kciuki trzymam!
I czekamy na wieści
Cytrynowa, w znieczuleniu miejscowym musiała mi usunąć. Dostałam tylko miejscowy antybiotyk, bo karmilam i z dnia na dzień opuchlizna schodzila.Beti82, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Lami jest juz moja franca.Slysze ja haha ciekawe o ktorej mnie wezma .
Hahha moge miec niekontrolowany ruch i z kopa dostanie na stole hahhablair., Wik89 lubią tę wiadomość
-
Jak zawsze Beti mówisz na nią "franca", to przypomina mi się scena z serialu "jak poznałem waszą matkę", jak rodzi Lili, wchodzi jej ginekolożka i mówi coś w stylu "przestań się mazać, bo zaraz wepchnęła ci to dziecko i wyciągnę gardłem" 😂😂😂
Beti82, Magda - mbc, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Narazie to jestem tutaj w szoku.Wszyscy bardzo mili.Ale cos czuje ,ze ta sielanka sie zaraz skonczy haha
Chyba ,ze franca jest inna tutaj a inna jak do Kalisza przyjezdza -
Lami, uwielbiałam HIMYM
Beti, jeszcze raz kciuki ogromne :* Pisz do nas zaraz po!!
Anionka, ja idę jutro do labo, wizytuje we wtorek.
Włączyłam ostatnie pranie małego! Chyba niedługo będzie pakowanieblair., Meggs, Wik89, Domi_tur lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:46
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Siedze z kroplowka.Zagadalam polozna ,zeby dala ketonal w plynie.Bo normalnie w tabletce daja.Franca juz mi usg zrobila .Teraz czekam jak.zejdzie kroplowka i bedzie robic.Franca mila dzisiaj
tęczova, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Beti - nie daj sie Francy 💪💪💪 Ja jednak trzymam kciuki, zeby jajowody byly drozne!
Magda-mbc - ale ten czas leci... za chwile bedziesz miala dzidziusia w domuMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Beti, to juz w ogole lux! Jak dostalas kroplowe to pewnie wiele bolu nie poczujesz
Wik - za to ja zaspalam, zmierzylam godzine pozniej i temperatura jak w drugiej fazie :d -
nick nieaktualny