Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Usłyszeliśmy przed chwila z mężem serduszko kropka ❤ choć ciężko tego dziada małego namierzyć. A moje tętno też ma ponad 100 to z początku można pomylić.
Ale jak mąż usłyszał małego to powiedział że taki parowóz to jedyny w swoim rodzaju 🥰Nikodemka, Lami, alex0806, Cytrynowy sok, blair., Ani0nka, Niezapominajka2, Wik89, Słoneczko123, tęczova, przedszkolanka:), madziorek86, Beti82, Arashe, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Meggs- pięknie, cudowna chwila ❤️
Beti - jutro od 7.00 zaciskam piąstki!
Malinowa - dla mnie to już jesteś ciężaróweczkąMalinowa91, Meggs, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Nie, nie. Deketora zamierzam uzywać 2x w tyg, nie częściej. Nie jest mi potrzebne codzienne sprawdzanie.
Niezapominajko kurcze , dobrze ze masz ta wizyte u lekarza bo lepiej to skontrolować, bo grypa bywa groźna. Ale mam nadzieje że okaze sie to zwykłym przeziebieniem. Apap spokojnie możesz brać.Julia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Miłego wypoczynku dziewczyny 😊
Meggs niby taki nerwowy rytm tych małych serduszek, ale dla nas to uspokajający, wręcz kojący dźwięk 😁
Dziewczyny trochę się boję, moje przeziębienie to raczej coś poważniejszego, bo jeszcze rano tylko katar mnie męczył i trochę głowa a po paru godzinach ledwo wstawałam do toalety 😢 idę jutro do lekarza, martwię się tylko o maleństwo, bo np. taką grypę ciężko zdiagnozować i podjąć decyzję o leczeniu w ciąży. Czy przeziębienie może tak przebiegać? Z mocnymi bólami mięśniowymi?
Przed obiadem juz zalałam się łzami z bólu i bezsilności. Musiałam wziąć apap, pomógł.
Najważniejsze to wizyta u lekarza, w razie czego dopytaj o te testy na grypę -
Hejka! Beti jestem z Tobą cały czas myślami!
Ja właśnie wyszłam z domu na pobieranie krwi, morfologia, cytomegalia i chce sama sprawdzić jeszcze glukozę i magnez:-)Beti82 lubi tę wiadomość
-
Kuzwa relanium mi nie dziala hah za duzy stres.
Jestem na pierwszym etapie izby przyjec.Fajna tu armosfera bo duzo ciezarnych na planowane przyjecia.Taka fajna radosc od nich widac.Milo.popatrzec.Ciekawe jaki franca ma dzisiaj humorek.
Dzieki za kciuki.,przydadzą sieMalinowa91, tęczova, Słoneczko123, Ani0nka, madziorek86, Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Meggs- pięknie, cudowna chwila ❤️
Beti - jutro od 7.00 zaciskam piąstki!
Malinowa - dla mnie to już jesteś ciężaróweczką
Nikodemko wszystkie tak we mnie i mojego kropka wierzycie, ze az mi glupio przed sama soba, bo ja tak na chlodno do tego podchodze..
Beti🤛🤛🤛😘Beti82 lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Pocieszenie meza-badz twarda i.pokaz tej pizdzie hahah
Meggs, Arashe, madziorek86, blair., tęczova, Domi_tur, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Beti ✊✊✊ Ale Ci mąż powiedział 😀
-
No teraz juz Meggs nie jest.Sama jestem.Ale jakos jak juz weszlam to.lepiej.Moze to relanium dziala