Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti - moglyscie wyslac Nam wspolna fotke!
Uhuhu, to jak masz i Clo i przepchane jajowody to nie ma opcji, zachodzisz w nastepnym cyklu! Mega! -
Beti jaka fajna franca hahah
Super kochana ze wszystko drozne teraz tylko dzialac! Fajnie ze nie bolalo tak bardzo, ale pamietaj, dzis sobie odpocznij i daj sie zaopiekowac soba, niech mąż dogadzaBeti82 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja biorę Vitaminer Prenatal ten bez DHA i dodatkowo Omegamed z DHA z alg. Tłuszczu rybiego nie toleruje, zresztą uważam, że nie jest zdrowy. Zauważyłam, że duża część sypki, która jeszcze dwa lata temu nie miała DHA teraz ma. Bardzo ciężko było mi znaleźć bez, w końcu dotrwałam w Rossmanie. Nawet Vitaminer zrobili nową wersję. Magnez biorę dodatkowo i D3. Nie ma witamin, które miałyby wszystko w składzie. Bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Cytrynowa tam jest magnez poczytaj sobie 😘
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b2e96b6287b.jpg -
nick nieaktualnyBetiii
Ciesze się z Twojej drożności
Ja sie nie odzywam, bo mnie rozłożyło jakieś paskudztwo i wyssało ze mnie pozytywne nastawienie. Drugi tydzień mnie trzyma, pierwszy tydzień gorączka, teraz kaszel i bóle głowy. Mam nadzieje że to już końcowka i w koncu stane na nogi. Najgorzej że chorujemy oboje: ja to jeszcze nic, ale mój prawdziwy mężczyzna przy zagrażającej życiu goraczce 37,1 jest nie do użytku.
A z ciekawostek, dzis mi się śniło, że zrobiłam badania i miałam proga 104... -
A ja sobie poszłam do Grycana na lody 😍jest przepięknie, pogoda cudowna!
A wieczorkiem pizza i wpada moje przyjaciólka z wizyta. Ah, tak można żyć 😁sunshine03, Magda - mbc, fiorella82, Beti82, przedszkolanka:), Ani0nka, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Anionka ja magnez biorę i tak osobno bo wiem,że mam braki
plus kwas foliowy i nic więcej;)
Jeśli nie jesz ryb 2 razy w tygodniu to dha koniecznie też trzeba brać.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Beti - moglyscie wyslac Nam wspolna fotke!
Uhuhu, to jak masz i Clo i przepchane jajowody to nie ma opcji, zachodzisz w nastepnym cyklu! Mega!
Chociaz sie smialysmy z Anhydra wcześniej, ze mozemy sie nie poznac hahah.Bo jednak w szpitalu człowiek inaczej troche wyglada niz na fb 😂
Nikodemko.nie wiem na ile ta kroplowka.cos dala.Mnie sie wydaje ,ze nic haha sama ta polozna powiedziala do mnie ale wie pani ,ze ten ketonal to na glowe bardziej niz na bol hahha
Jakbym miala obstawiac to wzielam drugie relanium 😜 i po tym troche odplynelam.No i franca nie byla franca wiec mysle ,ze u mnie psycha zadzialala.
Ogolnie jestem mega zadowolona z tego szpitala.Od samego.poczatku wszedzie mile osoby.Nie ma porownania do Kalisza .Dzien do nocy.
A i franca pytala czy jestem na cos uczulona .Mowie ,ze nie raczej ale boje sie jodu.I.ona sie zapytala tej drugiej babeczki czy ten kontrast jest ten nowy bez jodu..A ona ,ze to jakis nowy co.nie uczula.Ale ile w tym prawdy to.nie wiem,bede musiala poczytac.No i pojde na tsh sprawdzic -
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:to prawda z tymi tropikami, ale my mamy w domu klimatyzację więc nie będzie tak źle z temperaturą
No zobaczymy co mi się z tego sprawdzi, każdemu też pasuje coś innego. Ale rampersy na bank dokupię, tylko
muszę znaleźć coś ładnegojeśli chodzi o dresowe spodenki, to na razie dla mnie odpada, bo nic z szerokim paskiem nie znalazłam więc mam tylko cienkie bawełniane. Bluzy mam dwie, ta druga podobnie jak kombi jest na 2-4 mies.
My też planujemy zabrać malucha na walajki na fuertę we wrześniu, zobaczymy czy się udapomarzyć dobra rzecz...
Ale czeka nas też remont mieszkania i przeprowadzka w styczniu, więc pewnie nic z tego nie wyjdzie, bo na koncie będzie pustka i roboty za dużo -
nick nieaktualny
-
Beti, wiesz co ja sobie mysle... że jednak nie mialam do konca droznych tych jajowodw, ze cos sie udroznilo. Po pierwsze ten moj bol byl naprawde mega silny, szczegolnie przy prawym jajowodzie, po drugie mialam mocne plamienia i te dziwne nitki sluzu, cos chyba musialo byc na rzeczy.
-
Beti, widzisz, nie taki diabeł straszny jak go malują. Czuję, że wasze relacje z doktorką się poprawią i za chwilę będziecie sobie jeść z dzióbków jak będziesz oglądała u niej rączki i stópki bejbika 😉
A ja siedzę uziemiona. Miałam rano iść do rossmana kupić coś w tej promce -55%, ale wczoraj nie dostarczyli mi całej paczki z zalando (była o 9.30) i reszta miała być dzisiaj, więc myślę sobie nie idę, bo też będzie z rana... Jest 14.30 i nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 14:26
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemka wrote:Beti, wiesz co ja sobie mysle... że jednak nie mialam do konca droznych tych jajowodw, ze cos sie udroznilo. Po pierwsze ten moj bol byl naprawde mega silny, szczegolnie przy prawym jajowodzie, po drugie mialam mocne plamienia i te dziwne nitki sluzu, cos chyba musialo byc na rzeczy.