Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko i córko to jesteś Beti hardcorem 🙈🙈🙈
Sama długo się nad kreskami zastanawiałam, ale widziałam jak to boli hahaha, widziałam jak kobiety wyglądają przez kilka dni po zabiegu a co najgorsze ile jest powikłań po :p
Dlatego sama nie robię nikomu kresek, migrujący pigment, obrzęki powiek, pitole, eyeliner moim przyjacielem jest 😂😂😂 -
Magda - mbc wrote:Domi, nie wiem czy widziałaś wcześniej - tak do 200zł możesz polecać
Magda, ja teraz mam Clarinsa krem w wersji żelowej i chwalę sobie :
http://m.sephora.pl/index.html#!catalog/product/view/P3592077/p1
Wyprzedziłyście mnie z Cliniqiem i Originsem🙈
A większość kremów i kosmetyków, które działają świetnie na moją skórę i której zazwyczaj polecam znajdują się w budżecie poniżej 50zł 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 19:20
-
Fiorella, też odpuściłam laser i to na twarz. Zrobiłam w trakcie starań raz, i to po miesiączce. Tym bardziej nie robiłabym okolicy bikini i to po owulacji. Ale to moje zdanie, nie poparte żadną wiedzą.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
AniOnka, dzięki, że napisałaś o revlonie, więc zamawiam 😉 Pamiętam taką starą wersję, buteleczka miała 35 ml i podkład był normalnie silikonowy. Kiedyś zatkała się umywalka i mój ojciec wyciągnął dosłownie silikonowy korek w kolorze 150 buff 😂😂😂 Kazał mi się szorować po tym podkładzie nad wanną. A później już zrobili buteleczkę 30 ml i była ciut gorsza w porównaniu do tamtej, ale pewnie "zdrowsza".Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulia93 wrote:O matko, jak tak Was czytam to czuję sie jak zaniedbany żul spod dworca
Jedyne czego używam to żel do mycia twarzy, tonik i krem jaki się nawinie z Rossmana za 20zł z hakiem
Raz na ruski rok jakąś maseczkę na mordkę nałożę. Nie mam cierpliwości do tego
Z makijażu też tylko podkładu używam. No średniowiecze
Julia93 lubi tę wiadomość
-
Kurczę miałam cytomegalie 😱 mam przeciwciała na to, ale się zastanawiam kiedy ja to miałam 😂
-
Julka mam identycznie ;p kremik jakiś mam to nałożę jak mi się przypomni. Teraz chce bardziej naturalne coś kupic bo na lato to wiadomo, że ta skóra dostanie intensywnie. Jak wychodzę to się ewentualnie podkładem i tuszem pokazuję, to mój szczyt umiejętności;p najładniejszy i najpełniejszy makijaż miałam na ślub, ale też mega naturalny bo zwyczajnie źle bym się czuła w mocnym jak się nie maluję
A weź to człowieku później zmyj ;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ciekawe tu rzeczy polecacie! Nikodemko wyprobuje chyba to serum bo wlasnie szukalam czegos pod oczy!
Beti jak sie czujesz?
Anionka a czy cytomegalia ma jakies objawy w ogole? Cos mi sie zdaje ze nie. No w kazdym razie dobrze ze masz przeciwciala!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja to też nic nie robię 😂 Tak się miałam oliwkę na rozstępy smarować na brzuch, że tylko się dwa razy nią pomasowaliśmy plecy i leży. A maseczki to tylko się przeterminowują 😂 Do sephory dostałam talon na dwie stówki na święta, i boję się tam iść, bo chyba bym się czuła jak dziecko we mgle i ze stresu bym potłukła jakieś perfjumy za 500 zł 😀 Jestem wierna Rossmanowi.
Julia93 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Wik chyba nie, albo jak zwykle przeziębienie no ale wiecie człowiek w ogóle nie jest świadomy 😂
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wik - naprawde polecam, szczegolnie ze cena jest super, mozna poszukac w necie na jakichs stronach i wyjdzie jeszcze taniej niz w Douglasie
Maja tez podobno jakis genialny, lekki podklad, ale tyle osob na niego poluje, ze znika w kilka godzin.
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Ciekawe tu rzeczy polecacie! Nikodemko wyprobuje chyba to serum bo wlasnie szukalam czegos pod oczy!
Beti jak sie czujesz?
Anionka a czy cytomegalia ma jakies objawy w ogole? Cos mi sie zdaje ze nie. No w kazdym razie dobrze ze masz przeciwciala!
Bo ja nic nie dostalam,na wypisie mam tylko,ze jakbym sie bardzo zle czula to do szpitala i jak rozmawialam z jedna dziewczyna kiedys w poczekalni co tez miala u francy hsg to mowi ,ze sie bardzo zle czuła.Napisala do niej smsa a ta kazała do szpitala jechac ale w szpitalu ja wysmiali..I jakies badania moczu jej kazala tez robicWik89 lubi tę wiadomość
-
Beti ja po HSG miałam antybiotyk i ten Nimesil właśnie, przeciwzapalnie i przeciwbólowo. Jakby coś się działo to wtedy jedź na IP. Ja zaraz na drugi dzień byłam tam, a po południu u swojego gina i to on antybiotyk dołożył właśnie. Wszystko zależy od tego jak się będziesz czuła
I na jakąś kontrolę do swojej gin też idziesz za jakiś czas?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Beti ja po HSG miałam antybiotyk i ten Nimesil właśnie, przeciwzapalnie i przeciwbólowo. Jakby coś się działo to wtedy jedź na IP. Ja zaraz na drugi dzień byłam tam, a po południu u swojego gina i to on antybiotyk dołożył właśnie. Wszystko zależy od tego jak się będziesz czuła
I na jakąś kontrolę do swojej gin też idziesz za jakiś czas?