Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:Dziewczyny, polecicie mi jakiś fajny krem do twarzy, najlepiej coś lekkiego
-
Nikodemka wrote:Trafilam dzis na fajny artykul na jakiejs angielskiej stronie, gdzie opisuja w jaki sposob hsg „pomaga” zajsc w ciaze
Jest tam tez napisane, ze kontrast wplywa na endometrium w takim taki sposob, ze zarodkowi latwiej jest sie zagniezdzic. Juz sie troche niepotrzebnie nakrecilam. Jak w ciagu najblizszych trzech miesiecy sie nie uda, to bedzie taki ryk, ze Niezapominajka w Gdansku uslyszy...
Na mnie ten antybiotyk zadzialal tak, jak sie spodziewalam, czyli do tej pory nie moge dojsc do siebie, jestem mega oslabiona, najchetniej nie podnosilabym sie z lozka. Mam plan, zeby wieczorem sprobowac pocwiczyc, bo czuje sie jak flak od pasztetowej...
Ej a ja czuje naprawde ,ze bedzie dobrze.Juz teraz Cie rozumiem to uczucie po badaniu.A naprawde takie nastawienie duzo daje.Ja jak zaczynalam w lutym clo to sie tak jarałam,ze az prolaktyna mi spadla hahah
Wiec to dziala takie dobre nastawienie.Wiem,ze ono dlugo nie trwa bo jak nie wyjdzie za 2 -3 miesiace to bedzie lipa znowu. Ale cieszmy sie teraz i nakrecajmy pozytywnie bo jest duza szansa -
Magda ja Ci polecam ten krem- stosuję go u klientek z cera suchą, wrażliwą. Jest lekki, nie zapycha. Przyjemna wodnista konsystencja ❤️ Super pod makijaż ale nie tylko. Ja tez go często używam
http://m.sephora.pl/index.html#!catalog/product/view/P2891042Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 17:41
-
Ani0nka wrote:Magda ja Ci polecam ten krem- stosuję go u klientek z cera suchą, wrażliwą. Jest lekki, nie zapycha. Przyjemna wodnista konsystencja ❤️ Super pod makijaż ale nie tylko. Ja tez go często używam
http://m.sephora.pl/index.html#!catalog/product/view/P2891042
przyjmuję dalsze poleceniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 17:45
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda a nie masz może gdzieś w pobliżu sephory? Dla mnie warto jest nawet po niego pojechać ale wiesz ja jestem fiś pielęgnacyjno-kosmetyczny 😂
-
Ani0nka wrote:Magda a nie masz może gdzieś w pobliżu sephory? Dla mnie warto jest nawet po niego pojechać ale wiesz ja jestem fiś pielęgnacyjno-kosmetyczny 😂
edit. jest w mojej Sephorze, w sumie to w każdej w mieścieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 17:55
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Anionka a zerknij na ten peeling
https://www.douglas.pl/Piel%C4%99gnacja-Twarz-Peeling-YONELLE-Trifusion-Peeling-migda%C5%82owy-z-witamin%C4%85-C_productbrand_3000083446.html
Mialam go w tamtym roku i jest rewelacyjny.Tylko nie zdazyłam zuzyc a sie przeterminowal
Mysle czy go znowu nie kupic ale...nie wiem czy mozna uzywac w ciazy hahah
Wiem bez sensu takie gadanie ale jednak szkoda wywalac 200 zł jak sie zaraz moze nie przydac
On jest z kwasem migdałowym -
Magda - mbc wrote:Dziewczyny, polecicie mi jakiś fajny krem do twarzy, najlepiej coś lekkiego
https://www.iperfumy.pl/uriage/#ac2
Poleciła jej wlaśnie ich kremy prof dermatolog i mowiła ze uzywa ich juz ze 3 lata i sa fenomenalne. Ja nie uzywałam, ale planuje kupić 😊 jest duzy wybor co do jakiej skóry i cena nawet nie odstrasza 😁
Fajny z lekkich kremow jest tez miejski krem ochrony z resibo
https://resibo.pl/produkt/25/miejski-krem-ochronny
-
Magda oczywiście, nawet możesz sprawdzić, w której sephorze jest dostępny ten krem :Tam gdzie masz napisane- niedostępny to niżej masz dostępność w perfumerii i szukasz 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 17:57
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Z Resibo miałam kiedyś współpracę- wysłali mi produkty i powiem Wam szczerze niby naturalny skład ale mnie zapchały. Wiec nie wiem czy warto ryzykować
-
Ani0nka wrote:Z Resibo miałam kiedyś współpracę- wysłali mi produkty i powiem Wam szczerze niby naturalny skład ale mnie zapchały. Wiec nie wiem czy warto ryzykować
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Beti kwasów w ciąży nawet takich lekkich migdałowych nie wolno uzywac 😘 wiec radziłabym Ci nie kupować, bo po co masz użyć 2 razy jak Ty zaraz w ciąże zajdziesz 😊 tym bardziej kwasy i wiosna- lato. Przebarwień możesz się nabawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 18:01
-
Ja nie używam tylko kwasów na twarz (chodzi o różne kremy nawet z małym stężeniem różnych kwasow), a brzuch będę smarować od jutra bo wtedy mi przyjdzie nierafinowanej olej kokosowy- im prostszy skład tym lepszy, a chce o te okolice dbać najbardziej ze względu na maleństwo i dlatego, bo już w okresie dojrzewania mi się pojawiły na tyłku rozstępy. Wiec tendencje mam a boje się ich bardzo 😪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 18:05
-
Uriage - średnio przepadam, wolę Biodermę i właśnie klepałam ją zimą. Teraz kończę clinique, bo zawsze jak nie mam pomysłu, to do nich wracam
Resibo też mi nie leży z wyłączeniem ich rozświetlającego kremu do twarzy.
Chciałam teraz coś glossier, ale tam jest wit. C
Przerobiłam też Orginsa, spoko, ale 200zł za krem, bo jest spoko mnie nie urządza
No i teraz zapragnęłam nowości
Ani0nka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Meggs to używaj na brzuszek❤️ Tylko szkoda, że buteleczka mala😪 leć na dominikane, zrób zapas i mi tez wyślij 😁❤️
Meggs, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Beti nie dostalam zadnego antybiotyku. A co do bolu w trakcie hsg no to tak jak Wam pisalam strasznie to przezylam jak o tym mysle, to podobnie jak Alex, juz mnie boli, brrrr. Chyba faktycznie zalezy od tego czy uda sie od razu dobrze zalozyc sprzet, ja nie wiem jak bylo u mnie ale wiem ze bolalo hahh jaka ulga ze juz po!
Beti i Nikodemko no to zachodzimy w ciagu 3 miesiecy (tzn mi dwa zostaly:p) i tyle
Dziewczyny nie mam sama doswiadczen na temat smarowidel w ciazy ale slyszalam duzo dobrego o oleju kokosowym i oleju z migdalow (takim prawdziwym z jakiegos eko sklepu najlepiej;))
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Magda ja uwielbiam orgins- mam maski i kremy! Ale rano używam tego temu lekkiego, a wieczorem orgins ❤️ Koniecznie zobacz ten krem co Ci poleciłam😘