X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami ja mam termin 9-12 pazdziernik :)

Lami lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti to piękny znak dla Ciebie od mamy 😁

A ja za Waszymi poleceniami zamówiłam zestaw masek i krem z Origins 😏

Ani0nka, sunshine03, Beti82 lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeglądam teraz te Wasze kremy :D

też sobie chyba coś zamówię, bo zazwyczaj właśnie też używałam tak, jak Julka czegoś za 20zl z rossmana, a tylko jak miałam trądzik to la roche possay.

A no i najpierw posprawdzam składy, bo ostatnio zamówiłam sobie krem z filtrem z iwostinu do cery tłustej, kiedyś go miałam i nie zapychał. Przejrzalam sklad z blogiem srokao i oczywiście szkodliwy w ciąży :( przejrzałam pozostałe kremy z filtrem, które mam i też każdy jeden się nie nadaje :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 12:00

• Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:42

Lami lubi tę wiadomość

• Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti82 wrote:
    Słoneczko moze maz zatrucie jak Kozgo hahahha

Beti haha oby!

Pestkaa lubi tę wiadomość

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko123 wrote:
    Beti haha oby!
    Ja nie chce nic mówić ale u mnie nie ma tygodnia bez zatrucia w ciąży 😋

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia93 wrote:
    W ciąży Meggs to już nie zatrucie a po prosto rzygańsko :D
    Hahaha ale ja nie rzygam 😋 u mnie drugą stroną tylko więc zatrucie w kółko!

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunshine03 wrote:
    Przeglądam teraz te Wasze kremy :D

też sobie chyba coś zamówię, bo zazwyczaj właśnie też używałam tak, jak Julka czegoś za 20zl z rossmana, a tylko jak miałam trądzik to la roche possay.

A no i najpierw posprawdzam składy, bo ostatnio zamówiłam sobie krem z filtrem z iwostinu do cery tłustej, kiedyś go miałam i nie zapychał. Przejrzalam sklad z blogiem srokao i oczywiście szkodliwy w ciąży :( przejrzałam pozostałe kremy z filtrem, które mam i też każdy jeden się nie nadaje :(

ja oprócz tego od AniOnki zakupiłam jeszcze ten: https://www.iperfumy.pl/weleda/skin-food-lekki-krem-nawilzajacy-do-skory-suchej/
    dużo dobrego słyszałam o tym kremie :)
    http://elementzenski.pl/skin-food-light/

Ani0nka lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam non stop sranko bez ciazy :D
    Sloneczko, wspolczuje! Tez kiedys mialam takie nadmorskie zatrucie. No, ale u Ciebie to co innego (czyt. Ciążunia).
    Na moja owulacje nie ma co liczyc. W gaciach sahara, na tescie coraz bledsza kreska, temperatura w dół czyli dupa. Znowu bedzie pozna, bezwartosciowa owulacja i mega dlugi cykl ;)

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:46

Lami, Słoneczko123, Domi_tur, Ani0nka, przedszkolanka:), Beti82, Magda - mbc, sunshine03, alex0806, Pestkaa, VianEthel2, Meggs, madziorek86, Wik89, Cytrynowy sok, fiorella82, Szczęściara, blair., Biegającą-mama, Nona, Arashe lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Lami Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super!!! Teczova, że ona tak krzywa to nie wiedziałam 😁 Jakby miała wzwód 😂 (głodnemu chleb na myśli)

tęczova, Magda - mbc, Wik89 lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami - jak zobaczylam na miniaturce na telefonie, to pomyslalam „Co ta Teczova?!” . Teraz juz widze, ze to przeciez Krzywa Wieża w Pi...zie 😂

tęczova lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - mbc wrote:
    omg Marianna, przekonuj męża! Marianka cudo :)
    Piękne, prawda? Jestem zakochana od dawna. W dodatku moja prababcia to była Marianna, babcia męża też była Marianna, dziadek jest Marian. Chyba zacznę mówić do brzucha Marianka, Mania, może się mąż osłucha i przekona.

Ja w ogóle lubię imiona, które mają wiele wersji - dlatego jest Joanna, Asia, Aśka, Joasia, Joanka. Teraz byłaby Marianna, Marianka, Mania, Mańka, od biedy nawet Marysia.

A jeszcze a propos szczepienia - zdradzisz co to za przychodnia? Nie wiem czemu mam obawy, że u mnie mogą marudzić.

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Beti82, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rzepakowepole wrote:
    Piękne, prawda? Jestem zakochana od dawna. W dodatku moja prababcia to była Marianna, babcia męża też była Marianna, dziadek jest Marian. Chyba zacznę mówić do brzucha Marianka, Mania, może się mąż osłucha i przekona.

Ja w ogóle lubię imiona, które mają wiele wersji - dlatego jest Joanna, Asia, Aśka, Joasia, Joanka. Teraz byłaby Marianna, Marianka, Mania, Mańka, od biedy nawet Marysia.

A jeszcze a propos szczepienia - zdradzisz co to za przychodnia? Nie wiem czemu mam obawy, że u mnie mogą marudzić.

moja siostra ma na imię Asia ;)

przychodnia: https://przychodnie.abczdrowie.pl/p/praktyka-lekarza-rodzinnego-barbara-nowak

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oszalałyście dzisiaj ;p świętych jak nic ;) tęczowa wakacje muszą być owocne z taką wieżą ;p

U mnie dzisiaj od samego rana Armagedon, kurier z meblami, skracanie komody itd. Wszystko na szybko bo tato później moja siostrę wodzie na lotnisko a teść przyjechał spóźniony. No ale nową kanapę mam, sypialni już nie mam i komoda dla małej stoi :) tylko sprzątanie zostało. Najgorsze że zapomniałam z tego wszystkiego wziąć rano zastrzyk, zwykle ok 9 się kłuję a teraz wzięłam 13.40. Nie wiem jak ja to zrobiłam;/ mam nadzieję że nie zaszkodzę małej. I nie wiem jak z acardem, brać jak zwykle ok 21 czy później?

Aha i termin 14.09, córeczka Laura ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 13:54

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę Wam to napisać, bo miałam pierwszy "forumowy" sen 😂
    śniło mi się, że ktoś dał mi cynk, że gdzieś na jakimś uniwersytecie grupa studentów wynalazła tabletkę, po której się zachodzi w ciążę i to jest wynalazek bardzo tajny, ale ja mogę zdobyć te tabletki. Pod osłoną nocy, zamaskowane z Nikodemką (tak! bo forumowo ustaliłyśmy, że będzie to Nikodemka 😄) włamałyśmy się do uniwersytetu. Miałyśmy mapę i wszystko rozpisane. Sen niestety urwał się w czasie pokonywania ciemnych korytarzy z latarką :P pewnie zachciało mi się siku... 😒

Rzepakowe a jakie macie imiona dla chłopca? ja mam zupełnie na odwrót dla dziewczynki bardzo dużo mi się podoba, a dla chłopca mamy klina :/

Lami ślicznie zrobiłaś pierwszą stronę ❤
    moja data porodu 01.10 (tak mi liczą z usg) i chłopiec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 13:53

Słoneczko123, Meggs, Beti82, Lami, Arashe lubią tę wiadomość

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie meeega podoba imie Marianna, wedlug mnie jest bardzo kobiece :)
    Kurcze, chyba nie dam rady wziac tego dupka bez monitoringu... Totalnie nie wiem co z ta owulka. Jedyny sposob, zeby cokolwiek sprawdzic to zbadanie proga 7dpo, a wtedy na wziecie dupka bedzie juz za pozno :/ W najblizszym cyklu na pewno monit, a teraz nie wiem co.
    Dzis mam spadek temperatury, juz myslalam ze przedowulacyjny, a tu bialy owulak. Esz...

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz mi odpisał, że raczej to stare zakażenie ale abym zrobiła awidnosc 😂 powinnam zostać lekarzem 😁

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
‹‹ 620 621 622 623 624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ