Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziorek, kochana, współczuję nerwów. Masz w brzuszku silną dzidzię, która będzie rosła! Zobaczysz na USG za 5 tygodni już podobiznę małego człowieczka z rączkami i nóżkami! I z każdym następnym USG nie będziesz mogła się nadziwić, jak to się stało w takim tempie! 💗💗💗 Mimo, że każdy dzień trwa wieczność, a początki ciąży to już w ogóle, to zamieszkał w Tobie mały cud 😘
Wielu z nas tutaj pęcherzyki wcale nie są okrąglutkie! Lekarze czasami mocno przesadzają z tym "nastawianiem" kobiety, że ciąża nie zawsze kolorowa. Odpoczywaj jak najwięcej się da 😘madziorek86 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Madziorek myślałam w weekend o Tobie. Przykro mi że tak potraktował Cię lekarz z ip.... eh, szkoda to nawet komentowac. Ja rozumiem ze moglo cos mu sie nie podobac, ze czegos tam nie widzi ale nie musial tego robic w taki sposob i z taka pewnoscia ze juz nic z tego. Bo wystarczylo powiedziec zeby sprawdzic postep ciazy za kilka dni. Ciesze sie ze na dzisiejszej wizycie wszystko oki. Wiem ze to ciezko ale postaraj sie nie zamartwiac. I pamietaj ze masz tez nas, nawet jakby dzialo sie nie najlepiej, od tego tez jestesmy.
Powiedz jeszcze co lekarz mowil skad to plamienie? Bierzesz jakies leki kochana?madziorek86 lubi tę wiadomość
-
O jeny Madziorek masakra.Wlasnie co lekarz jeszcze mowil?kiedy nastepna wizyta?Dostalas dupka?
-
Czy wyście oszalały??? Tyle nadrabiania!! Ale ok,po kolei :
Słoneczko 16 dpo? aaaaaallle emocje!! jutro od razu po wyjściu masz pisać!
Nikodemko biedny psiak..mam nadzieję,że wszystko się dobrze już zakończy.
Co do bzyka to jak jest pik to 3 dni pod rząd- u mnie wyszedł chłopiec z tego
i przeżyłaś Skalpel?
Niezapominajko hm. Jak chcesz bez wypełnienia to bawełna plus velvet (mniej sztuczny i potliwy jak minky a tez śliczny ) . Jak z wypełnieniem to bawełna i to bym na lato już zostawiła
Co poradzić mogę jeszcze,może jakaś przytulanka, typu "szmatka przytulanka" ,maskotka albo może lekki kocyk z flanelki na lato,bambusa? Albo wafel jak Słoneczko mówi aczkolwiek ja go nie lubię
Kark Topominki na fb
"tam Ci podam "siebie" i się spiszemy
Kozgo co nabroiłaś że mandat?o już widzę,że zwyczajny pech.. trzeba było myszami w domu postraszyc haha!
Malinowa aaaaaaaa, gratuluję!!!!!!!
Meggs piękny prezent wymyśliłaś, wzruszyłam sie
Teczova ale macie tam pięknie! Wracacie w trójeczkę rozumiem?
Madziorek mało zawału nie dostałam!! jak dobrze,że wszystko się dobrze skonczyło,ale stresu wcale nie zazdroszczę..
Szczęściara oby ta @ nie przyszła a test był tylko potwierdzeniem
Monia... prawie zgadłaś
Kobiety,mnie to puścić na sklep i koniec( co do deszczu to u nas rano lało, później mżawka).
jak wyjechaliśmy o 9 tak wróciliśmy o 16:30zanim rozpakować, ogarnąć itp. to dopiero siedzę i nadrobiłam.
Ale mamy wszystkie mebelki do pokoiku, materac dla Olka (z promo) , nowy wystrój do salonu (był w planie od jakiegoś czasu) łącznie z łóżkiemdywany, pierdoły itp.itd . Jeszcze na koniec wycieczki dzwoniła mama mojego chrześniaka i dała nam 3 kartony ciuszków dla małego! Pola dzielna, siłaczka po mamie wytrwała dzielnie i w nagrodę wybrała sobie dywanik (a my miękkie tyłki zgodziliśmy sie) na dywanik w kształcie misia- nie ważne,ze kolor zupełnie odbiega od wszystkiego ale nie rozstawała się az do spania z nim
Jestem mega zadowolona,mega zmęczona ale i szcześliwa bo niewygodnie w aucie siedziałam (nie pytajcie jak my to dowiezlismy) i mały mnie chyba kopał wtedy
jutro spokojniej troszkę, bo T.ma urodziny i wybywa na ryby, później go gonię do skręcania rzeczya na koniec siostra poznaje rodziców naszych z przyszłymi tesciami na grillu oficjalnym
Malinowa91, Nikodemka, Lami, madziorek86, tęczova, Anhydra, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
O rety 😬😮 Madziorek ale miałaś przygode, dobrze że już wszystko dobrze. Swoją drogą rozumiem że lekarz jest od tego żeby przekazać nawet njgorsze info ale sorrrry jak nie ma pewności tylko podejrzenia to powinien tylko ostrzec że może się tak zdarzyć ale nie postawił kreskę na ciąże wróżąc z usg.
madziorek86, fiorella82, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Meggs - mialam napisac i w koncu tego nie zrobilam. Mega te czekoladki, robie screena na przyszlosc, zeby nie zapomniec skad je zamawialas
Przedszkolanko - zazdro zakupow! Ja w Ikei dostaje oczopląsu, bo chcialabym kupic wszystko :d Skalpel mnie nie zabil, malo tego! Tak sie rozpedzilam, ze zrobilam jeszcze PilatesJutro nie bede mogla sie ruszyc.
Sloneczko - ale jestem podekscytowana Twoim testowaniem!Meggs, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nikodemko jestem dumna z Ciebie 😀😀
Co do Ikei to ja uwielbiam noo..zwlaszcza żarcie😂😂
Lami poszło bo jechalismy z konkretna lista (wczesniej znaleziona sofa,materac)a ten dywanik nawet nie musiala namawiac bo sami sie w nim zakochalismy ale cii😂
tęczova lubi tę wiadomość
-
Madziorek - jak czytam Twój post to aż mi ciśnienie skoczyło i cała się zgrzałam. Bardzo Ci współczuję przeżyć. Najważniejsze, że z dzidzią jest wszystko dobrze. I niech tak zostanie! ❤
Możecie mnie zabić, ale nie będę jutro rano testować. Jechaliśmy i nadal jedziemy w deszczu, więc nawet nie chce mi się z auta do apteki wyskoczyć. Najwyżej jutro test kupię po wizycie 😀😘madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko, no weeeez
Moze maz skoczy po tescik przed wizyta?
Ja ustawilam budzik na 4:40. Takiego seksu „na zawolanie” jeszcze nie mielismy 😂
Po cwiczeniach zaczelam czuc prawy jajnik, niech juz tam peka ten pecherzyk!Lami, Cytrynowy sok, Słoneczko123, Wik89, przedszkolanka:), madziorek86, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Nikodemko - jesteśmy po 8-godzinnej jeździe, a po ósmej muszę być już u ginki zająć kolejkę. Nie chcę wyganiać mojego emka rano z łóżka do apteki, bo jest cholernie zmęczony i chyba rozklada go przeziębienie.
Niezapominajko - zapraszam ❤ haha
Tak strasznie bolą mnie te plecy, że nie wiem czy uda mi się zasnąć 😞 Nie mam nospy ani apapu, w nic się nie zaopatrzylam wrrr 😞 -
Sloneczko - w takim razie juz Cie nie mecze, czekam cierpliwie i mocno trzymam kciuki :*
Akcja ze wstawaniem o 4:40 odwołana. BYŁO przed chwila spontanicznieMam nadzieje, ze nie jest tak, ze nie zachodzimy w ciaze, bo ❤️ za czesto 🙈 Przedszkolanko, Twoj przyklad podnosi mnie na duchu :d
Lami, Słoneczko123, tęczova, blair., Biegającą-mama, Wik89, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, madziorek86, Arashe lubią tę wiadomość
-
Wchodze tu z rańca juz w drodze do kliniki z nadzieja, ze Sloneczko II krechy wrzucilo, a tu takie rozczarowanie😞😞😞
Wik89, Ani0nka lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Madziorek ale się musiałaś nastresować. Lekarze na IP lubią straszyć niekiedy albo mają kijowy sprzęt i nic nie widzą. A pęcherzyk nie musi być idealnie okrągły, mój wyglądał jak podłużny. Także trzymamy mocno kciuki za Twojego kropka ;*
Słoneczko wytrwała jesteś megamoże to dobry znak
lekarz pewnie nic nie zobaczy, ale sobie chociaż skierowanie na betę weź
Ja się witam jeszcze z łóżka. Mąż zaraz do pracy wychodzi, my sobie dośpimy;) kluska od rana się rzuca i mnie czkawką obudziła. Zmieniają jej się pory buszowania, albo jest częściej aktywna;)
My dzisiaj jedziemy do rodziców. Miała być majówka na działce ale pewnie będzie padać cały czas ;/ jakoś się ogarniemy ze znajomymi albo coś. Bo plany wyjazdu gdzieś dalej raczej nie wypalą;/madziorek86 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵