Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa - kciuki!!! Piękna kreseczka ❤️
Teczova w brzuszku wozi przyszłego globtrotera 😁 Tak tylko dopytam, ta pizza to wczorajsza, czy taka zachcianka o 7 rano? 😁
Meggs, udanego wypoczynku 😊
Domi, trzymam kciuki za twojego okruszka, niech mu zdrowo rośnie brzusio 😊
W nocy się tak namęczyłam, miałam sen, że jakieś złe moce krążą nad światem. Była tam okropna burza, wszyscy uciekali, zostawiali swoje dzieci, ulice były puste i wszędzie krew i morderstwa. Brrr.Malinowa91, Domi_tur lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
My pozdrawiamy z trasy- jedziemy nad morze 😁 wiem, ze pogody nie będzie ale trochę jodu powdycham i się troszeczkę oderwiemy od codzienności 😊😘
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec3046216a0b.jpgOlivkowaMama, Beti82, Szczęściara, madziorek86, Lami, Słoneczko123, Malinowa91, tęczova, Pestkaa, Wik89, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Czekałam na ginkę prawie dwie godziny, nie przyszła. Nie dodzwoniłam się do niej. I muszę próbować sie dostać w sobotę, a jak znów jej nie bedzie to sie załamie, bo wtedy będzie 5 dc i ostatnio od tego dnia brałam Clo.
Co do wyników to prolaktyna znów za wysoka, ponad normę. Nie wiem czy dobrze zrobiłam słuchając jej i zmieniając lek jak już był piękny poziom.
Mam za mało białych krwinek, granulocytów kwasochlonnych i zasadochlonnych, ale nie wiem co to oznacza. Reszta ok. TSH trochę skoczyło.
Wczoraj miałam taki jakiś słaby dzień. Tyle łez wylałam.. Coś czuję, że dziś bedzie to samo.
Dawno nie mialam tak bolesnego okresu. Ból jak cholera, a prawie nic nie leci. Czuję, że coś jest nie tak 😢
Magda - napisalam do Ciebie.
Meggs - cieszę sie, że Cię dziewczyny do pionu ustawiły. Nie stresuj kropka wiecej ☺
Tęczova - wyczuwam u Ciebie dwie kreski 😀
Anionka - udanego odpoczynku ☺ -
Słoneczko prolaktyna mogla od stresu podskoczyc tez .Ale wiem,ze to malo pocieszajace.A nie masz juz clo? czy nie wiesz jak brac?
-
Meggs - po prostu nie mysl i odpoczywaj 😘
Teczova - baaardzo bym chciala, zebyscie mieli pasazera na gape. Nie moge sie doczekac soboty
Anionka - piekny brzuszek!❤️
Malinowa - sliczna krecha! 😍
Ja jestem podlamana. Tez bym chciala gdzies wyjechac, odpoczac, nie myslec, a mam wrazenie, ze nigdy to nie nastapi. Tylko praca i starania. Chcialam spedzic choc jeden caly dzien z mezem, ale rano dostal telefon i musial wyjechac. Pomyslicie, ze jestem nienormalna, ale az chce mi sie plakac.
Dziewczyny, sorki, ze ja znowu o tym jeczmieniu na oku, ale po jakim czasie on powinien zniknac?
Dzis jest o wiele gorzej niz wczoraj ;/Ani0nka, Malinowa91, tęczova lubią tę wiadomość
-
Nikodemko głowa do góry ❤️ ja słyszałam o złocie i pocieraniu jęczmienia ale to są takie chyba zabobony. Może Wy dziewczyny macie pomysły?
marchev lubi tę wiadomość
-
Hej hej. Słoneczko tak mi przykro że musisz tak cierpieć. Mam nadzieję że jutro będzie lepszy dzień. Płacz do woli. Przesyłam Ci duzo usciskow. Najchętniej bym do Ciebie przyjechała i wytulila🤗🤗. Powiedz mi czy ta prolaktyna dużo ponad normę? Może faktycznie przez stres.
Tęczova mam nadzieję że niedługo dołączysz do grona brzuchatek. Trzyma kciuki za test.
Anioka miłego wypoczynku mimo nie pogody wrr..
Malinowa piękna kreseczka. Kiedy wyniki?
Malinowa91 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti, tylko ta prolaktyna miesiąc temu była na niskim poziomie, a teraz już ponad normę. Muszę sobie zwiększyć dawkę chyba..
Mam Clo, ale nie wiem jak brać 😢 Ostatnio brałam tylko przez 2 dni, więc teraz nie wiem..
Do dupy się czuję. -
Słoneczko to nie wiele ponad normę no ale do zbicia. Nie wiem jak to jest z prolaktyną w drugiej fazie ale wydaje mi się że rośnie. Nie ma co się stresować. Ginka pokieruje Ciebie.
W następnym cyklu też zbadam prolaktyne bo od 2 mcy nie biorę nic na prolaktyne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2019, 11:33
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Anionka - dziewczyny juz mi wczoraj podaly sposoby, probuje wszystkich
Najgorsze jest to, ze mam zdjecia, a lzy mi plyna z tego oka jak szalone...
Sloneczko, ja Cie przytulam! Najmocniej nak potrafie. Lekarka byla z Toba umowiona i nie przyszla?Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Noszę kilogramowego Klocuszka, brzuszek bez zastrzeżeń przybieramy na wadze książkowo , łożysko się podniosło, szyjka z 3,6cm zeszła do 3 ale nadal jest elegancka
Cukrem mam się nie martwić tylko jeść regularnie.
No i dostałam komplement od ginki, że figury można mi pozazdrościć to mam się nie dziwić, że Szymon długi i chudy 😂Magda - mbc, Słoneczko123, madziorek86, Szczęściara, Nikodemka, Ani0nka, Malinowa91, kark zakamuflowany na maksa, Meggs, tęczova, Beti82, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Pestkaa, Wik89, Arashe, Biegającą-mama, blair., Cytrynowy sok, Anhydra lubią tę wiadomość
-
Nikodemko ❤
Tak, wizyta umówiona i nie przyszła. Ale z tego co wiem to miała dyżur chyba nocny w szpitalu i może coś jej tam wypadło i musiała zostać dłużej. Cóż w sobotę znów muszę jechać koczować pod drzwiami. -
Domi - wspaniale ❤️
Zdradz chociaz jedno Twoje senne proroctwo
Widze na nim taka mala, biala kropeczke, ale chyba jeszcze za mala, zeby nazwaz ja glowka.
W tamtym roku plakalam z bolu przez kregoslup, a teraz to dziadostwo ;/Domi_tur lubi tę wiadomość