Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha no Beti moze faktycznie taki jeden cykl super Wam zrobi!
Powiem Wam ze u mnie dzis 13 dzien cyklu wczoraj wieczorem pojawil sie sluz rozciagliwy wiec zaciagnelam meza choc jakos nie mialam super ochoty i oboje bylismy zmeczeni..powiem tak no BYLO i byo w sumie fajnie ale to nie to samo co spontaniczny seksbo ja ciagle myslalam o tym ze to tak na sile i nie moglam sie wyluzowac zupelnie:/ obowiazek staraczkowy spelniony ale czuje zmeczenie psychiczne staraniami przekladajace sie negatywnie na przyjemnosc z seksu
Obysmy byly wszystkie blisko celu! Ta mysl mnie motywuje..
Sloneczko, to jutro kupuje witamine D 4000
Szczesciaro brzmi obiecujacoSzczęściara, Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Beti mi sie wydaje, ze powinniście dzialac, ale tak na luzie, seks dla przyjemności,a nie dlatego, ze trzeba..58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Będziecie mnie zbierać za kilka dni🙈🙈 nie no nie biorę tego na poważnie bo na implantacje to chyba za późno.
Beti nie mogę z Ciebie😁😁. Weź nie swiruj z tą gumką. Mam nadzieję że mąż źle założy 😂 😂 😂
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Malinowa91 wrote:Beti mi sie wydaje, ze powinniście dzialac, ale tak na luzie, seks dla przyjemności,a nie dlatego, ze trzeba..
-
Dzięki dziewczyny. Tego plamienia nie było wiele, ale zobaczyć brąz podczas wizyty w toalecie to zaraz zawał. Rozumiecie. Ja się bałam że znowu krwiak czy coś po prostu. Seksu nie było, bo przy krwiaku był zakaz i teraz ginka mówiła zeby do 12 tyg sie wstrzymać. Więc zyjemy w celibacie 😋 był spacer. To cały wysilek fizyczny. No ale najwazniejsze że kropek zdrów i rośnie. Mogę jechać spokojnie. Nawet na ip było spoko. Kiepski sprzet ale babeczka mega miła i uspokajała. Czekałam tez tylko 1 godzinę.
Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Będziecie mnie zbierać za kilka dni🙈🙈 nie no nie biorę tego na poważnie bo na implantacje to chyba za późno.
Beti nie mogę z Ciebie😁😁. Weź nie swiruj z tą gumką. Mam nadzieję że mąż źle założy 😂 😂 😂
No naprawde to zmienia wszystkoMeggs, Szczęściara, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Haha
Beti, ja pewnie na Twoim miejscu przetrzasnelabym Internet, zeby znalezc jakies wiarygodne badania czy te hsg naprawde moze jakos zaszkodzic... ale z drugiej strony taki psychiczny luz tez dobrze robi
Wiki - wyglada na to, ze jestesmy w podobnym momencie cyklu i bedziemy razem testowac
Domi - jak tarta cytrynowa, to tylko przepis z Kwestii Smaku, jest przeeeepyszna! Ej no wez... Zdradz cos z tych snow. Chociaz to, ktora bedzie miala blizniaki!Wik89 lubi tę wiadomość
-
Sloneczko o nieee
przykro mi tak strasznie..
Szczęściaro oby oby coś te nitki zwiastowaly
To i ja skladam wszystkiego najlepszego Moniki 😀😀
Beti ale że gumka? No to szalejecie 😀
Meggs współczuję znowu stresow..ważne że z kropkiem jest wszystko dobrze
My dzisiaj znowu intensywnie a i tak nie skończylismy.. ja jeszcze na koniec usiadłam do maszyny i kregoslupa nie czuje.. jutro z rana juz zzakupy i dzialamy dalej ale znajomi na grilla wpadaja to wiekszosc (mam nadzieję ze juz koncowke) zostawimy na piatek.Nikodemka, Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
-
Meggs- nie wymyślaj nic kobieto! Poniosło Cię teraz, przywołuję do odepchnięcia głupich pomysłów!
Blair Pola nigdy nie miała takiego swojego typowego pokoiku - tzn.miała,ale zabawa w salonie,sen też więc wiesz. Teraz dopóki nie dostanie swojego takiego na 100% (czyli za rok) to pewnie tak zostanie. Więc czy się cieszy to zobaczymy jak skończymypóki co wbijanie z tatą śróbek było najlepsze
blair. lubi tę wiadomość
-
Bair myślę że troszkę późno jak coś. Nie przekreślam tego cyklu jeszcze.
Meggs babo jedna odgoń czarne myśli. Wiem że boisz się ale wszystko jest ok. Maluszek ma się dobrze. Nie ma powodu do paniki.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )