Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziorek - dziekuje :* Wlasnie spalilam (a wlasciwie stary piekarnik spalil) tarte cytrynowa, wkurzylam sie i zaczynam robic druga. Mam nadzieje, ze tak samo nie poddam sie jak za 2 tygodnie dostane okresu :d
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:47
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - a ja bym chciala pizze i owoce morza 😍 Tak czy siak po powrocie zapraszam na moja wies, mozesz wpadac kiedy chcesz! Wszystkie mozecie
Ja lubie grillowanie, ale za zarciem z grilla nie przepadam. Zazwyczaj konczy sie tak, ze grilluje kawalek kurczaka i wkladam go sobie w bułę z sałatą.
Madziorek - haha, błagam żeby Matka Natura uslyszala Twe blaganie -
Nikodemko zloze zyczenia w sobote
na bank nie zapomne
Hsg chyba na głowe mi podziałało -15 dc piękny płodny sluz.Chyba przy staraniach takiego nie mialam jeszcze
Ciekawe kiedy owuMalinowa91, Nikodemka, Ani0nka, Niezapominajka2, Wik89, madziorek86, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, blair., Anhydra lubią tę wiadomość
-
Beti starajcie sie, bo szkoda cyklu i tego sluzu🙃🙃🙃58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Dziewczyny a ja pierwszy raz w życiu byłam na ip. Znów nawiedziły mnie plamienia 🙁 za długo spokoju być nie może.
Z kropkiem wszystko dobrze. Serduszko szybko zasuwa, a kropek ma 3,6 cm. Nic się nie odkleja, krwiaka ginka nie znalazła (choć nie wiem czy na tym sprzęcie byłoby coś widać). Źródło plamienia nieznane. Mówiła coś ze moze to być od heparyny, ze przy niej łatwiej o pękanie naczynek.
Tak więc o tyle jestem spokojniejsza ze z kropeczkiem wszystko dobrze. Ale oczywiście jutro trasa 500 km i jak zawsze musi być coś...Beti82 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Beti - uhuhuu, to co staracie sie czy jednak odpuszczasz ten cykl?
Ale tak jak mowiłam i widze,ze to dziala hah
Bo to prawdziwe odpuszczenie
Chyba,ze mnie sluz w konia robi haha -
Meggs bedzie dobrze.Niestety ale to prawda,ze moze byc od heparynki
-
[ Ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:16
Malinowa91 lubi tę wiadomość
-
Ej dziewczyny zaobserwowałam u siebie nitki krwi w sluzie. Dosłownie było ich 3. Myślałam że zaczyna się @ ale nic nie ma. Dziwne. Dzisiaj chyba 12 dpo.
Beti82, madziorek86, Ani0nka lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Meggs - uf, najwazniejszec, ze z kropkiem wszystko dobrze. Duze te plamienia?
Szczesciara - implantacja!
Beti - zazdroszcze :d Mam wrazenie, ze moj bol po hsg bede umiala odtworzyc w glowie do konca zycia :d No ale ale... to takie odpuszczenie, ze w ogole bez seksu caly cykl? Czy takie odpuszczenie, dzieki ktoremu sie „wpada”?
Wik89, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Szczesciaro oby implantacja w takim razie
Słoneczko praktyk mi z powodu @, mam nadzieję, że to ostatnia na długo długo
Meggs dobrze zrobiłaś, najważniejsze to spokojna głowa, zwłaszcza przed podróżą!
Nikodemko na też złożę w sobotę, bo mam w ten sam dzień
siedziałam dziś na działce i kurcze wracam, a tu spalone ramię i dekolt... Chyba zbagatelizowalam słoneczkoSzczęściara lubi tę wiadomość
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:16
-
Beti - chyba przyjade i po cichaczu zrobie dziurke w tej gumie 🤫🤭
Beti82, Domi_tur, Arashe, tęczova, Szczęściara, Ani0nka, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Beti - chyba przyjade i po cichaczu zrobie dziurke w tej gumie 🤫🤭
-
Nieeeee Beti, sciagajcie gumę, ja mam ostatnio prorocze sny z Wami staraczkami, nie chce zapeszac więc bez szczegółów ale dzialajcie spontanicznie ale bez zabezpieczeń :p
Jedna z Was w maju będzie mieć bliźniaki🙈😂
Meggs, a nie mieliście z mężem bzykanka wczoraj?
Ja miałam plamienia w 14 tygodniu chyba bo podczas seksu naczynko pękło, dbaj o siebie ❤️
Nikodemko, tarta cytrynowa... Nie wiem czy wiesz co właśnie uczyniłaś ale obśliniłam się chyba po same kostki!Arashe, madziorek86, Lami, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość