Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie śmiejcie się z moich snów , ja tam same ciężarówki widziałam! Widziałam Anionkę co już ledwo stała ale malowała Nonę z brzuchem na sesję zdjęciową, która nie doszła do skutku bo że tak powiem fotograf pawie w krzakach oglądał 😂😂
Potem Magda stała w jakimś przedpokoju i pokazywała, że córka już waży 1600g a syn 1300, a pewna z Was na zdjęciu usg pokazywała pięknego krasnala takiego wiecie irlandzkiego z rudą brodą a w ręce trzymał pewien atrybut szczęścia, który przez chwilę jego Mamusia w awatarze miala😂😂
Ale nie ponosze odpowiedzialności za treść snu 🙈 i reklamacji nie uwzględniamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2019, 19:06
OlivkowaMama, Ani0nka, Szczęściara, tęczova, blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Szczesciara marzę!!! Mniaaam! 😍😍
A ja obecnie mam więcej cm na plus niż w 1 ciąży :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8d5d98adfee.jpgNiezapominajka2, Szczęściara, Ani0nka, Biegającą-mama, Meggs, tęczova, Malinowa91, blair., madziorek86, Cytrynowy sok, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Albo jakiś chłopiec będzie miał na imię Patryk 😊 Z dniem świętego Patryka się kojarzy ten krasnalek 😉
AniOnka, Arashe, Domi - piękne macie brzusie 😍
My dzisiaj załatwiliśmy wszystkie sprawy związane ze ślubem, byliśmy w urzędzie, zamówiliśmy przyjecie. Chyba zdecydujemy się na ślub w plenerze jako zamiennik ślubu nad morzem gdzieś za granicą, który sobie kiedyś wymyśliliśmy. Pani w urzędzie była tak wyrozumiała, że nie kazała wpłacać nam opłaty za ślub poza urzędem teraz (chociaż niby jest wymóg złożenia wniosku 30 dni wcześniej), tylko dopiero 3 dni przed ślubem jak już będzie w miarę wyklarowana pogoda, a jak będzie beznadziejna to pozostanie nam urząd. Tylko okazało sie, że na zaproszenia czeka się do 14 dni roboczych, teoretycznie tylko najbliższą rodzina będzie i oni już wiedzą, ale bez zaproszenia chyba glupio. Coś muszę wymyślić na szybko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2019, 20:22
Nikodemka, Domi_tur, Arashe, tęczova, Szczęściara, blair., Niezapominajka2, Cytrynowy sok, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:48
Lami, Domi_tur, blair., Ani0nka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi - po pierwsze pieknie wygladasz, a po drugie sen rewelacyjny
Nona, czy Ty to widzisz??
Mam nadzieje, ze masz magiczna moc protoctwa przy okazji ciazy 😄 -
Lami - wow, to juz tak niedlugo!
To bedzie piekny moment. I jeszcze Ślub w plenerze... moje marzenie! A zalezy Ci na jakichs konkretnych zaproszeniach? Moze poszukaj kogos, kto robi je recznie i zajmie mu to mniej czasu niz 14 dni? Albo w ogole moze zrob sama?
My robilismy, nie byly idealne, ale Nasze. Dodatkowo dokladalismy do nich zakladki do ksiazki handmade
-
Lami cudownie! Ślub w plenerze bajecznie, zawsze mi się marzył 😍 my na grudniowy nasz ślub wszystkich zaprosiliśmy smsem 😂😂moją Babcię na whatsappie bo taka na czasie jest, że tam odpisuje szybciej niż na sms😂 jakoś tak chcieliśmy to zrobić inaczej niż wszyscy 🙈
Nikodemko, pod koniec listopada miałam sen o Moni, Kark i Przedszkolance, jak widać maksymalne opóźnienie to 3 miesiące 😂😂😂 nawet mi się u Moni płeć sprawdziła!
przedszkolanka:), Nikodemka, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
Meggs tak to by byla moja pierwsza ciaza. Nigdy nie zaszlam nawet w biochemiczna... to pierwszy przypadek.58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Malinowa a mialas wczesniej inseminacje albo badanie na wrogi sluz?
Malinowa91 lubi tę wiadomość