Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
ht
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:39
Najmłodsza_staraczka, Ani0nka, blair. lubią tę wiadomość
-
PNiezapominajka2 wrote:Nona cieszę się z Twojego śluzu xD jutro zrobię sobie pobudke o 6!
Meggs moja droga, jak ma być to będzie, @ jeszcze nie ma, planowo ma zawitać w poniedziałek albo wtorek, także niedużo czasu zostało przy nadziei trzyma mnie to, że wieczorem przed tym slynnym spadkiem temp mocno kłuł mnie jajnik, tak jeszcze nigdy nie miałam, nie mogłam zrobić normalnego kroku przez jakieś 3 godziny. Poza tym oprócz słabo bolących piersi nie mam żadnych objawów okresowych - nie boli mnie brzuch, a zaczynał juz 9 dpo, nie mam jeżdżenia w jelitach, które też było zawsze od 9 dpo, dziś już wg mnie 12 dpo a tu spokój. Przed burzą
No i czekam, aż mnie od kawy odrzuci xD ale niestety nadal jest bardzo smaczna xD
Nic nie zapowiada ciąży.
Wiedziałam, ze o kimś zapomniałam
Ja ciebie szczerze podziwiam za cierpliwość Sikalabym już pewnie 762781 razy będąc tobą :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
[
-
Beti82 wrote:Wlasnie nie wiem ale na zywo tak tego nie widac bardzo jak na zdj.To jest test z 6 rano i ten jedyny z allegro co mi zostal po tamtej ciazy.One ogolnie tak zolkna po czasie .Bardziej mi chodzi o to,ze ta kreska tak wysoko jest.Nie mam juz tego .Mam 10 nordow .Ale na nordzie nic nie ma nawet po czasie
Kochana ten test nie jest pozytywny
Raczej wadliwy i odczytany po czasie
Mocno wierze, ze jutro wysikasz dwie krechy, ale ten dzisiejszy już zostaw w świętym spokoju02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
[Q
-
D
-
Niezapominajka - zainspirowalas mnie wlasnie weszlam na allegro i zamowilam 10 testow. Mi tez szkoda obsikiwac te drozsze :d Jak juz bede je miala, to pewnie nie wytrwam w postanowieniu i bede sikac codziennie od 9dpo.
Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
-
K
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:40
-
Beti niestety tam gdzie krecha byc powinna czyli na wydokości T ja widze pełno jakiś załamań ale nie krechy, to wyzej jest za wysoko. Najlepiej jakbyś sikneła jutro na jakiś lepsiejszy test
Niezapominajko marudzisz. Tyle objawów a Ty wciąż wybrzydzasz! I matko 12 dpo a Ty nie testowałaś?!
Dzięki Najmłodsza. Liczę ze teraz juz pójdzie lepiej -
[Q.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 10:40
-
Ogladalam wlasnie Express na ttv i mowili o czyms dla Was - usg podpinane do Smartfona
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja już w domu, padam na ryj. Mam nadzieję, że jutro mam mało klientek, bo mam dosyć tego tygodnia...